Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας εδώ και περίπου ένα μήνα παρατήρησα ότι εκεί που δούλευα στον υπολογιστή μαύριζε η οθόνη και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα μου κάνει επανεκκίνηση. 

Δοκίμασα να κάνω ανάκτηση συστήματος με διεγράφη όλων των δεδομένων μέσα από την εφαρμογή που έχει στα windows πριν περίπου μία εβδομάδα αλλά χθες μου το έκανε ξανά. 

Το σύστημα μου είναι το παρακάτω 

Screenshot_2018-02-04-21-27-43-624_com.android.chrome.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν την μετράει σωστά την θερμοκρασία του επεξεργαστή. 0 βαθμοί δεν είναι μέτρηση και αποκλείεται να φτάνει ΜΑΧ τους 25.

Μήπως έχει η gigabyte κανένα utility που μετράει την θερμοκρασία; Θα είναι σε κανένα cd ή από το site. Δοκίμασε με το easy tuner (πρώτα το net framework 4.5, μετά το APP Center και τέλος το easy tuner. Όλα είναι στα utilities).

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Τώρα οι θερμοκρασίες φαίνονται σωστές. Δεν είναι όμως κάτι ανησυχητικό, οπότε από εδώ είμαστε καλά.

Μετά κατέβασε το hd sentinel, στήστο (ας είναι και σε trial) και δες την υγεία του δίσκου. Πρέπει να είναι 100%.

Καλά είναι τώρα να ελέγχεις τις μνήμες. Μπορείς να κατεβάσεις το hirens boot cd και να το κάψεις σαν iso σε cd και να μπουτάρεις από αυτό. Θα τρέξεις το memtest και θα το αφήσεις να ολοκληρώσει κανά 2-3 κύκλους. Δεν θα πρέπει να αναφέρει σφάλματα.

Όλα αυτά τα κάνουμε για να αποκλείσουμε την περίπτωση hardware fault. Αν έχει η gigabyte κάποιο εργαλείο συνολικού ελέγχου ή αν έχει κάποιον τρόπο ελέγχουν από το bios κάντο και αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αναζήτηση των win γράψε eventvwr.msc και enter.

Δες στα windows logs, λογικά θα λέγονται application ή εφαρμογή στα ελληνικά, την ώρα που έγινε η τελευταία επανεκκίνηση τι γράφει. Το ίδιο για και το system 

Επεξ/σία από ODT
Δημοσ.

Καλημέρα. 

Χθες το πρωί μόλις πήγα στο γραφείο πάω να ανοίξω το pc περιμένω, περιμένω και τίποτα. 

Έκανα 2-3 reset και μετά μπήκε σε μια σελίδα αποκατάστασης και ευτυχώς που έχω backup τα αρχεία μου. 

Το πήγα σε ένα φίλο τεχνικό και μου είπε ότι ήταν η κάρτα γραφικών που από την αρχή όταν άνοιγα ή έκλεινα το pc έβγαζε στη μέση μια γραμμή (όχι πάντα) όπως κάνουν πολλές τηλεοράσεις. 

Δοκιμάσαμε σε δίκη του οθόνη δεν έδειχνε τίποτα και έτσι βάλαμε μια κάρτα που είχε εκεί από 30€. Πάω να περάσω windows και δεν έβλεπε τον δίσκο τελικά με ένα bios default settings έστρωσε σήμερα θα τον φορτώσω. Ελπίζω να ήταν αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...