vasilpetrid Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Είμαι αναπληρωτής εκπαιδευτικός (ΠΕ70.50) στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και έχω εξειδίκευση και στην Ειδική Αγωγή. Ψάχνω για: -developer με γνώσεις C#/Unity (οι δικές μου δεν αρκούν). -και graphic artist Για να δημιουργήσουμε ένα educational game για Android που έχω προσχεδιάσει! Τον "Δασκαλάκο"😁. Από την πλευρά μου προσφέρω παιδαγωγικές γνώσεις, την καθημερινή μου εμπειρία στην τάξη και μερικές πολύ ωραίες, αλλά απαιτητικές ιδέες. Προσοχή ΔΕΝ προσφέρω θέση εργασίας αλλά ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ! Στείλτε μήνυμα μόνο αν έχετε τη διάθεση, τον χρόνο και φυσικά το ανάλογο skill... Σας παρακαλώ επισυνάψτε σύνδεσμο με κομμάτι της δουλειάς σας που σας αντιπροσωπεύει και είναι σχετικό. #togetherwecan
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Γιατί κάποιος που έχει τις γνώσεις, το χρόνο και τη διάθεση να μην ασχοληθεί με την υλοποίηση των δικών του ιδεών; Από αυτά που γράφεις δε βλέπω να υπάρχει κίνητρο για κάποιον να ασχοληθεί, εκτός ίσως από κάποιον (που κατά πάσα πιθανότητα είναι ακόμα στο σχολείο) που δεν έχει ξανασχοληθεί και θέλει να κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα. Λυπάμαι που στο λέω, αλλά αυτά που προσφέρεις είναι... τίποτα. Ιδέες έχουμε όλοι, η υλοποίηση είναι το θέμα. Η εμπειρία στην τάξη πάλι είναι παντελώς άχρηστη γι' αυτό που θέλεις να κάνεις, εκτός αν έχεις κάποιο χειροπιαστό σχέδιο για το πώς μεταφράζεται σε κάτι χρήσιμο. Έχεις μια ιδέα στο μυαλό σου, δεν έχεις τις γνώσεις και θέλεις κάποιος να σου την υλοποιήσει. Αυτό που ζητάς, χωρίς να προσφέρεις κάποια αμοιβή ή έστω κάτι βρε παιδί μου, είναι από δύσκολο έως αδύνατο. Είναι το ίδιο με το να πας σε έναν αρχιτέκτονα και να του πεις: "έτσι φαντάζομαι το σπίτι των ονείρων μου, θέλω να συνεργαστούμε και να μου το σχεδιάσεις: εγώ θα σου λέω τι να κάνεις κι εσύ θα το κάνεις". Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Kercyn 5 2
becoming_I Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Συγγνώμη για την ανώμαλη προσγείωση αλλά αν δεν πληρώσεις, δε γίνεται τίποτα. Φαντάζομαι ότι το concept του παιχνιδιού υπάρχει ανάλογο στο playstore επομένως αν κάποιος έχει τη γνώση το κάνει και μόνος του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα