vlas2000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι λέει ο τίτλος. 149 ευρω από το gearbest. Συνήθως σε αυτή την τιμή παίζει το wifi αλλά τώρα πρόκειται για το 4g. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από vlas2000
chieftakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 P8 ..ψαρωσα λέω βγήκε p3 και τόσο χαμηλά.. πρόκειται για tablet όχι για smartphone... 1
what_if Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 αναρωτιεμαι για την χρησιμοτητα του 4g / 3g σε tablet ,ισως για καποια μειοψηφια να ειναι απαραιτητο αλλα για τους περισσοτερους ειναι πρακτικα αχρηστο εκτος των παραπανω απο οσο ξερω το gearbest δεν εχει εγγυημενη μεθοδο αποφυγης τελωνειου
gusdevelopers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, vlas2000 είπε Ότι λέει ο τίτλος. Συνήθως σε αυτή την τιμή παίζει το wifi αλλα τώρα πρόκειται για το 4g. https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_1542868.html?wid=4 1.βγαλε το affiliate id 2.αλλαξε τον τιτλο Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από gusdevelopers
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, what_if είπε αναρωτιεμαι για την χρησιμοτητα του 4g / 3g σε tablet ,ισως για καποια μειοψηφια να ειναι απαραιτητο αλλα για τους περισσοτερους ειναι πρακτικα αχρηστο εκτος των παραπανω απο οσο ξερω το gearbest δεν εχει εγγυημενη μεθοδο αποφυγης τελωνειου Το 4g είναι απίστευτα βολικό και χρήσιμο για τάμπλετ Το 3g ε εντάξει αρκετά αργό δεν βοηθάει. Έχω 4g tablet και το έχω για χάρτες,μουσική,ιντερνετ και πολλά άλλα όταν είμαι σε ένα ταξίδι,βολεύει πολύ να παίρνει κάρτα sim και για μια ώρα ανάγκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα