rofl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, divo είπε 13 ώρες πριν, divo είπε Αυτο το λες γιατι το εδεις δει να δουλευει σε καποιον ή απλα το δανταζεσαι; Εχεις δει σε καποιον να δωσουν απο οτε entry2i για vectoring και να δουλεψε? Αν ψαξεις και εδω μεσα θα δεις οτι και σε καποιον που δωσανε τα στατιστικα του ηταν αλλου γι αλλου εχω κατοσταρι και μεχρι να δωσω πισω το entry το δουλεψα αρκετα με 100αρι. και ο οτε εχει αφησει entry σε 100αρια ( πιθανως οταν δεν εχει stock σε 724) κυριως λογω του 5ghz wifi το δινουν (καλυτερη ταχυτητα) και λογω gigabit ethernet. ενδεικτικα απο το adslgr https://www.adslgr.com/forum/threads/1026251-VDSL-Vectoring-δείτε-όσοι-έχετε-100άρα-παρακαλώ?p=6316006#post6316006 https://www.adslgr.com/forum/threads/1026251-VDSL-Vectoring-δείτε-όσοι-έχετε-100άρα-παρακαλώ?p=6287997#post6287997 το entry vectoring υποστηριζει κανονικα. οταν ενα καφαο γινεται vectoring oλες οι vdsl πανω στο καφαο ανεξαρτητως ταχυτητας πανε σε vectoring. αν ενα modem δεν εχει vectoring συγχρονιζει μονο σε adsl. 18 ώρες πριν, nikospagonis είπε Έκανα και αυτό που είπες με το vectoring και όντως έπεσε στα 10. Άρα είναι ενεργοποιημένο. Το ξαναγύρισα όπως ήταν και τώρα έχω ότι είχα πριν ακριβώς. Όπως ξαναείπα εγώ το μόνο που βλέπω που χτυπάει είναι η απόσταση της καμπίνας μου που είναι πολύ πιο κοντά από αυτό που δείχνει το attenuation. Στα 500 μέτρα δεν έπρεπε μας είναι γύρω στα 8; ακομα και να δινει παραπανω attenuation απο το πραγματικο, για καποιο λογο πχ κακη εσωτερικη, 100 στα ~500 μετρα αποκλειεται να φτασεις. 60, βαρια 70 στο τσακιρ κεφι, βλεπουν σε τοσα μετρα. αν ενδιαφερεσαι για τετοιες ταχυτητες τοτε ψαχτο. δεν ειναι απαραιτητο οτι το attenuation ειναι 100% πραγματικο Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από rofl 1
nikospagonis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ο ΟΤΕ μου λέει ότι η καμπίνα είναι στα 500 μέτρα. Το 16 attenuation από ότι ξέρω μεταφράζεται σε περίπου 1100 αν δεν κάνω λάθος. Έχω κανονίσει ηλεκτρολόγο πριν την Παρασκευή να τσεκάρουμε από το κουτί μου (μονοκατοικία) μέχρι μέσα. Και ότι γίνει. Αφού έχω τα 50 είμαι οκ εγώ αλλά απλά θέλω να τα έχω όλα σωστά.
rofl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikospagonis είπε Ο ΟΤΕ μου λέει ότι η καμπίνα είναι στα 500 μέτρα. Το 16 attenuation από ότι ξέρω μεταφράζεται σε περίπου 1100 αν δεν κάνω λάθος. Έχω κανονίσει ηλεκτρολόγο πριν την Παρασκευή να τσεκάρουμε από το κουτί μου (μονοκατοικία) μέχρι μέσα. Και ότι γίνει. Αφού έχω τα 50 είμαι οκ εγώ αλλά απλά θέλω να τα έχω όλα σωστά. δεν ξερω που το βλεπεις το 1100 παντως μαλλον αφορα dsl. το vdsl εχει υψηλοτερο attenuation o πινακας εδω για FTTC με βαση στοιχεια της BT λεει https://www.increasebroadbandspeed.co.uk/2013/chart-bt-fttc-vdsl2-speed-against-distance (και φυσικα δεν λαμβανει υποψη και την κατασταση του χαλκου) 0.5 60.0 παντως επειδη μαλλον εισαι επαρχια εχω δει 50αρια στα 800-900 μετρα οποτε ισως εχεις περιθωρια βελτιωσης. αυτο ομως αφορα αραιοκατοικημενες περιοχες, σε πολη δεν παιζει Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από rofl
nikospagonis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Το 50ρι το έχω ήδη. Τα 1100 μέτρα τα είχα δει μάλλον σε ένα calculator αλλά ήταν προφανώς για adsl. Δηλαδή το 16 attenuation είναι στα περίπου 500 μέτρα. Στην Κέρκυρα είμαι 2 χιλιόμετρα από πόλη σε περιοχή με μονοκατοικίες . Παντως οι ταχύτητες μου είναι μια χαρά. Μετράω downloads 5.2 - 5.5 και στο ookla βγάζει από 45.5 μέχρι 46.5. Από μεράκι τα ψάχνω. Αν υπάρχει κανένα mbps κρυμμένο σε καμία γωνία να το βρω !! 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μια χαρά ωραίος. Κ γω Κέρκυρα μένω 2-3 χλμ μακριά από κέντρο. 7 αρα γραμμή, πριν ειχα 4. Μαζεύω το μαρούλι για να πάω σε 30αρι γιατί δεν τη παλεύω άλλο με ping 68 και 7 mbps ( nova die now )
nikospagonis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου. Μέχρι πριν μια εβδομάδα εγώ είχα για παρά πολλά χρόνια 3 mbps και αυτά με 15 αποσυνδέσεις την ημέρα. Απο την περασμένη Πέμπτη ο θεός έκανε το θαύμα του και ήμουν από τους τυχερούς με τις νέες καμπίνες. ΕΣΥ που είσαι; Σε ποια περιοχή; Υπάρχει πλάνο για εκεί; Ξέρεις κάτι;
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, nikospagonis είπε Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου. Μέχρι πριν μια εβδομάδα εγώ είχα για παρά πολλά χρόνια 3 mbps και αυτά με 15 αποσυνδέσεις την ημέρα. Απο την περασμένη Πέμπτη ο θεός έκανε το θαύμα του και ήμουν από τους τυχερούς με τις νέες καμπίνες. ΕΣΥ που είσαι; Σε ποια περιοχή; Υπάρχει πλάνο για εκεί; Ξέρεις κάτι; Ναι βγάζει μέχρι 100αρα. Σαν εσένα. 30αρα θα βάλω. Για παραπάνω ως άνεργος δεν με βγάζει χρηματικά.
nikospagonis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Τέλεια άντε Καλορίζικη και καλά κατεβάσματα!!! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, 7nisiotis said: Για παραπάνω ως άνεργος δεν με βγάζει χρηματικά. Δεν δίνει διαθεσιμότητα εναλλακτικός?
7nisiotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Δεν δίνει διαθεσιμότητα εναλλακτικός? Κέρκυρα αν μένεις εκτός κέντρου μονόδρομος ο ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, 7nisiotis said: Κέρκυρα αν μένεις εκτός κέντρου μονόδρομος ο ΟΤΕ. Από καμπίνα δεν θα παίρνεις? Φαντάζομαι ότι θα δίνουν ή θα δώσουν κάποια στιγμή κι οι υπόλοιποι. Έχεις checkάρει?
7nisiotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Από καμπίνα δεν θα παίρνεις? Φαντάζομαι ότι θα δίνουν ή θα δώσουν κάποια στιγμή κι οι υπόλοιποι. Έχεις checkάρει? Ναι. Έχω έρθει και σε επικοινωνία μαζί τους. Ούτε ξέρουν που παν τα 4. Έχει καμπίνα κοντά στα 500 μέτρα. Ρώτησα γνωστό μου τεχνικό. Μου είχε πει ότι κατα 99% η καμπίνα αυτή ( όπου θα πάρω κ γω ) είναι μόνο ΟΤΕ. Στη περιοχή μου ( γύρω στα 20 σπίτια ). Όλοι έχουν ΟΤΕ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα