splanis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ,μεσω προγραμματος ή ρύθμισης στο ρουτερ μου, να δινει προτεραιότητα στην ταχύτητα του υπολογιστη και μετα στις αλλες συσκευες(κινητα κλπ), γιατι εχω παρατηρησει πως αν εχω πχ twitch ανοιχτο και βαλει καποιος βιντεακι στο κινητο του μ κολλαει του twitch(αν και 30vdsl). Υπαρχει καποια λυση;
rfc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μονο αν εχει QOS ή banwidth management το ρουτερ που εχεις
timos71 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 04/02/2018 at 6:40 PM, splanis said: Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ,μεσω προγραμματος ή ρύθμισης στο ρουτερ μου, να δινει προτεραιότητα στην ταχύτητα του υπολογιστη και μετα στις αλλες συσκευες(κινητα κλπ), γιατι εχω παρατηρησει πως αν εχω πχ twitch ανοιχτο και βαλει καποιος βιντεακι στο κινητο του μ κολλαει του twitch(αν και 30vdsl). Υπαρχει καποια λυση; Πάρε μια ιδέα από εδω https://www.adslgr.com/forum/threads/1037552-Οδηγός-QoS-για-Speedport-Entry-2i-ZTE-H268-και-άλλα-ZTE-modem-routers?p=6332818 να καταλάβεις πως γίνεται το QoS στο συγκεκριμένο ρούτερ. Ανάλογα θα το τροποποιήσεις για τις ανάγκες σου. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από timos71
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα