Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, nikosjc είπε

Γιατί δεν θέλει η ms να υποστηριζει/αναβαθμίζει 3 διαφορετικά λειτουργικά συστήματά! Θέλει μια πλατφόρμα και να παίζουν όλα εκεί.

Φυσικα την θεωρώ κακή κίνηση, γιατί υπάρχουν εκατομμύρια εταιρείες που δεν αναβάθμισαν δωρεάν όταν ίσχυε η προσφορά, γιατί τα win10 ήταν πολύ καινουρια, με μηδαμινή υποστήριξη από τρίτους κατασκευαστές, και πολλά επαγγελματικά προγράμματα δεν είχαν συμβατότητα (πολλά ακόμα δεν έχουν!). Τώρα πλέον υπάρχει κόστος για αναβάθμιση, όποτε το κάνει επίσης δύσκολο! Το να μην σε αφήνει να αναβαθμίσεις όμως το office που είναι το σημαντικότερο ίσως εργαλείο δουλειάς είναι εξαναγκασμός...

Καλά τα λες, αλλά έτσι και αλλιώς η υποστήριξη των 7 θα τελειώσει το 2020 αν δεν κάνω λάθος. Επίσης η υποστήριξη των office 2016 θα τελειώσει το 2025. 

Δημοσ.

Από μένα οffice 2007 που είναι και γρήγορο γιατί το 2016 σέρνονταν (έκανε μια ώρα να ανοίξει, δεν ξέρω και εγώ τι φόρτωνε. ξηλώθηκε και βρήκα την υγειά μου) που έχει ότι θες και ότι χρειάζεσαι. 

Και libre για backup (να ανοίγεις σωστά odf) σε εμένα καθώς υστερεί σε σχέση με το ms-office σε ομορφιά και λειτουργικότητα αλλά οκ, κάθει την δουλειά του για τους περισσότερους και τις περισσότερες περιπτώσεις.. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Το έχετε πάρει λάθος. Δεν θέλει να προωθήσει τα 10, αλλα θέλει να προωθήσει τα office 365 που έχουν συμβατότητα με τα 7 και τα 8.1

Το λεει και το άρθρο.

Δημοσ.

Του 2007 ε; Τι ου θυμησατε ημουν φοιτητης τοτε που βγηκε, το κατεβασα πειρατικο με τα χιλια ζορια γιατι τοτε ειχαμε 120Kb/s download.

Tο ειχα κανει εγκατασταση και μου ελεγαν τι ειναι αυτο; (ολοι του 2003 ειχαν και του 2000 στο ΤΕΙ).

Δεν μ'αρεσει ακουγα, μπερδεμα, ασχημο κτλπ:D

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλούτσικες οι open source εφαρμογές και έχει πλάκα και η ρετρό εμφάνισή τους. Για εμένα όμως το office και ειδικά το outlook είναι ασυναγώνιστα στο επίπεδο που τα δουλεύω προσωπικά. Και ναι, θα πληρώσω γιατί πιστεύω ότι αξίζει.

Επεξ/σία από studiokristo
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, deligkos είπε

Δίνοντας ένα update για το Office 2019, η Microsoft δήλωσε ότι οι εφαρμογές της σουίτας θα «τρέχουν» μόνο στα Windows 10.

Επομένως, οι χρήστες είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση των Windows, αν δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη συνδρομητική υπηρεσία Office 365 της εταιρείας.

Πρόκειται για μία κίνηση με ξεκάθαρο σκοπό να δοθεί ώθηση στις επιχειρήσεις ώστε να στραφούν στη συνδρομητική υπηρεσία, καθώς το Office 2019 θα υποστηρίζεται από υπολογιστές με λειτουργικό Windows 10, και όχι Windows 7 ή Windows 8.1.

Η παραπάνω κίνηση δεν επηρεάζει το Office για Mac, το οποίο είναι ξεχωριστό προϊόν και με ξεχωριστή πολιτική προώθησης. Η Microsoft διαφοροποιεί επίσης τη διάρκεια υποστήριξης του Office 2019, η οποία θα έχει πενταετή ισχύ με δυνατότητα διετούς επέκτασης.

Το Office 2019 (το οποίο θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2018) θα περιλαμβάνει τις εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, και Outlook, όπως τις εκδόσεις server των Exchange, SharePoint και Skype for Business. Η σουίτα προορίζεται κατά κύριο λόγο για επιχειρήσεις που δεν χρησιμοποιούν το Office 365.

The Verge

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Δεν πάνε να κοιτάξουν να επιταχύνουν το excel πάνω στις κάρτες γραφικών μέσω OPENCL που το ελεύθερο λογισμικο το έχει πετύχει εδώ και περίπου μια διετία και να αφήσουν τα καραγκιοζιλίκια ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Το έχετε πάρει λάθος. Δεν θέλει να προωθήσει τα 10, αλλα θέλει να προωθήσει τα office 365 που έχουν συμβατότητα με τα 7 και τα 8.1

Το λεει και το άρθρο.

επειδή μπερδεύτηκα λίγο... 

Αν έχεις windows 7 ή 8.1: 

α) ή θα έχεις office 2016 ή παλαιότερη έκδοση

ή 

β) θα έχεις office 2019, ΑΛΛΑ μόνο μέσω συνδρομής στο 365. δεν θα μπορείς να αγοράσεις standalone άδεια για το 2019 και να την έχεις για μια ζωή. 

Αν έχεις windows 10, θα μπορείς να έχεις την τελευταία έκδοση του office (2019), είτε μέσω standalone άδειας είτε μέσω του 365. 

καλά τα λέω; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

OK παιδιά κάνατε την επανάσταση σας. Το νέο αφορά κυρίως επιχειρήσεις και όχι τον Μήτσο και τον Τάκη που κατεβάζουν πειρατικά το office από το piratebay. 

Οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν Office 2003. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι δεν καταλάβατε? Το νεο office τρέχει σε directX12 και σε διπλάσια fps από το απαρχαιωμένο direcX11, για αυτό και δεν μπορεί να τρέξει σε windows 7 που υπολείπεται αυτής της τεράστιας τεχνολογίας! 

Όλοι στα windows 10 λοιπόν να απολαύσουμε τις τεχνολογίες του αύριο σήμερα! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christos4 είπε

επειδή μπερδεύτηκα λίγο... 

Αν έχεις windows 7 ή 8.1: 

α) ή θα έχεις office 2016 ή παλαιότερη έκδοση

ή 

β) θα έχεις office 2019, ΑΛΛΑ μόνο μέσω συνδρομής στο 365. δεν θα μπορείς να αγοράσεις standalone άδεια για το 2019 και να την έχεις για μια ζωή. 

Αν έχεις windows 10, θα μπορείς να έχεις την τελευταία έκδοση του office (2019), είτε μέσω standalone άδειας είτε μέσω του 365. 

καλά τα λέω; 

Καλα τα λες. Απλα να ξεκαθαρίσουμε ότι το office 365 ειναι πάντα ενημερωμένο σε αντίθεση με την εκάστοτε εφάπαξ αγορά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, grgz είπε

Και είχα μια φαγούρα εκεί που δεν πιάνει μελάνι.... 

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά πλέον πιάνει μελάνι ακόμα και εκεί :)

Οπότε πάμε για συνδρομή ή εναλλακτικό γραφείο

Δημοσ.

Πόσοι χρήστες άραγε χρειάζονται τα Win 10 και τα "προχωρημένα" Office. Kαι πόσοι μπορούν να πληρώνουν για αναβαθμίσεις χωρίς νόημα? Οι περισσότερες εφαρμογές που έχω (indesign, photoshop, office 2010, κάποια προγραμματάκια για βιντεάκια) μια χαρά παίζουν στα 7 και  8.1 και δεν έχω τα 10άρια να κατασκοπεύουν τι κάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...