Exoskeletor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδες μου, εχω στα χερια μου αυτη την καρτα γραφικων η οποια δουλευει κομπλε σε παιχνιδια οπως overwatch αλλα στο mining βγαζει κενη μπλε οθονη το πισι και κολαει εκει. Μου τη δωσανε δεν ηταν δικια μου, σκεφτομαι μηπως εχουν πειραξει το bios και χρειαζεται να το επαναφερω. πως καταλαβαινω αν το εχουν κανει? οι τιμες που μου δειχνει το GPUz ειναι αυτες. Να περασω λετε απο πανω καποιο αλλο βιος? αν και δε ξερω πως γινεται ακομα αλλα εδω βρηκα καποιον που εχει ανεβασει το default bios https://anorak.tech/t/sapphire-rx-570-nitro-8gb-samsung/40049 Αν εχει κανεις να προτεινει προγραμμα για να αλλαξω μεσα απο τα windows cores speeds κτλ μπας και καταφερω να βρω μια stable τιμη χωρις να παω σε bios αλλαγες πειτε μου Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από Exoskeletor
IoaZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι ότι από βιασύνη έγραψες RX 570 γιατί το GPU-Z γράφει RX 470 Κατέβασε μία την μήνη στα 1800 και δοκίμασε mining με το OverdriveNTool Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από IoaZ
Exoskeletor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι 470 εννοουσα Με το OverdriveNTool μετα απο επανεκκινηση δε θα χρειαζεται παλι να το περασω? στο overdrive βαζω μονο το timing που θελω στη μνημη και παταω save? τιποταλλο δε θελει? Εγω παντως δοκιμασα να κανω mining και απο meory timing 1700 και πανω κολαει το πισι. με 1625 εκανα mining 6 ωρες συνεχομενα οποτε φανταζομαι ειναι οκ Βρηκα κατι firmware που λενε για την καρτα μου οτι ειναι καλα αλλα εχουν καποιες διαφορες σε TDC (A), Max Power Limit To επανω firmware ειναι το δικο μου τρεχων που οταν το κατεβαζω σε 1625 μεσω Trixx παιζει κομπλε και το απο κατω ειναι απο ενα φορουμ που βρηκα. τι να κανω να το περασω λες ή να φτιαξω ενα δικο μου. Επισης μου εμφανιζει ενα error 430 για 5 δευτερολεπτα στην εκκινηση του υπολογιστη στο bios αλλα μετα δουλευει μια χαρα και σε παιχνιδια και mining. πως το αφαιρω? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Exoskeletor
IoaZ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 atikmdag-patcher.exe Αυτο είναι για να error 43 δεν ξέρω άμα το πέρασες μετά από τα drivers install και πριν από την επανεκκίνηση . ( Είναι drivers patch για MOD-BIOS που θα πρέπει να ελέγξεις άμα ταιριάζει η εκδοσή με το δικό σου driver )
Exoskeletor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 α δε το περασα πριν την επανεκκινηση. το περασα τελικα αλλα δεν αλαξε κατι με το atikmdag-patcher.exe. λες να κανω απεγκατασταση τους drivers και να το ξαναβαλώ?
IoaZ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε δεν έχεις να χάσεις τίποτα ( Με DDU στο safe mode ) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από IoaZ
IoaZ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα