Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να αγορασω μια νεα συσκευη με τα εξης:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350

2) Την χρήση του κινητού : gaming,browsing και καποιες αλλες εφαρμογες

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,7+

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικο Αποτυπωμα

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οχι ιδιαιτερα

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; οχι

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  Ελλαδα για να κοπει και τιμολογιο

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο

Κατοχος lg g2(αρουταριστο) αποφασισα μετα απο 3-4 κατοχης να το αλλαξω.Στην αρχη κοιτουσα για το one plus 5t αλλα επειδη λυπαμαι να δωσω τοσα χρηματα για κινητο αν και τα αξιζει, ειδα το  HTC U Ultra το οποιο μου φανηκε πολυ καλο και θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας περι αυτου ή αν εχετε να μου πρωτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για τα service της HTC μιας και δεν ξερω τι γινεται  αλλα δεν εχω ακουσει και κατι γιαυτην.Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NameAlreadyExist είπε

Καλησπερα θα ηθελα να αγορασω μια νεα συσκευη με τα εξης:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350

2) Την χρήση του κινητού : gaming,browsing και καποιες αλλες εφαρμογες

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,7+

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικο Αποτυπωμα

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οχι ιδιαιτερα

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; οχι

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  Ελλαδα για να κοπει και τιμολογιο

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο

Κατοχος lg g2(αρουταριστο) αποφασισα μετα απο 3-4 κατοχης να το αλλαξω.Στην αρχη κοιτουσα για το one plus 5t αλλα επειδη λυπαμαι να δωσω τοσα χρηματα για κινητο αν και τα αξιζει, ειδα το  HTC U Ultra το οποιο μου φανηκε πολυ καλο και θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας περι αυτου ή αν εχετε να μου πρωτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για τα service της HTC μιας και δεν ξερω τι γινεται  αλλα δεν εχω ακουσει και κατι γιαυτην.Ευχαριστω εκ των προτερων

Το htc είναι αρκετά καλό το έχουμε αναφέρει αρκετά.

Το service δυστυχώς είναι η TS SOLUTIONS SA(πρώην Arvato)

Δημοσ.

Και κατι τελευταιο,παιζει ρολο απο που θα αγοραστει  με θεμα της εγγυησης ή ακομα και αν ειναι παραεισαγωγης μας καλυπτει η εγγυηση(για την htc μιλαω);

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, NameAlreadyExist είπε

Και κατι τελευταιο,παιζει ρολο απο που θα αγοραστει  με θεμα της εγγυησης ή ακομα και αν ειναι παραεισαγωγης μας καλυπτει η εγγυηση(για την htc μιλαω);

Αρκεί να είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...