Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ εχτες το laptop ξαφνικα παγωσε και το εκανα restart και μου εβγαλε αυτο το μυνημα στο BIOS μου λεει hard disk not detected, εχω κανει καποιες ενεργειες που διαβασα απο το site τις λενοβο αλλα τιποτα τα ιδια

33A9301B-55DA-4AC0-B9B6-E331DD805992.jpeg

Δημοσ.

Μάλλον ο δίσκος παρέδωσε το πνεύμα...μπορείς να δοκιμάσεις με ένα linux cd να το σιγουρέψεις...

Αν είναι εντός εγγύησης πας με τη μια για αντικατάσταση ξεχνώντας, κατά πάσα πιθανότητα, τα αρχεία που είχες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skoulas είπε

Μάλλον ο δίσκος παρέδωσε το πνεύμα...μπορείς να δοκιμάσεις με ένα linux cd να το σιγουρέψεις...

Αν είναι εντός εγγύησης πας με τη μια για αντικατάσταση ξεχνώντας, κατά πάσα πιθανότητα, τα αρχεία που είχες...

Πω ρε φιλε μην μου λες τετοια... ξεχασα να σημειωσω πως τον χτυπησα απο κατω επειδη ειχα νευρα και φριζαρε μηπως κουνηθηκε τιποτα;

Δημοσ.

Οι οθόνες και οι (μηχανικοί) σκληροί δίσκοι δεν "ανέχονται" και πολύ τα νεύρα μας... Αν είσαι τυχερός ίσως απλά να ξεκούμπωσε όμως θα πρέπει να ανοιχθεί για να το επιβεβαιώσεις... Συνήθως υπάρχουν και βίδες που συγκρατούν τους δίσκους στη θέση τους οπότε το θεωρώ λίγο δύσκολο απλά να έφυγε από τη θέση του αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Δημοσ.

Τι αλλο δηλαδη θα μπορει να εχει γινει αφου μετα απο το χτυπημα παγωσε η οθονη και μολις εκανα ρεσταρτ εβγαλε το μυνημα αυτο

Δημοσ.

Μπορεί να χάλασε η ακίδα που διαβάζει τον δίσκο...και 1002 άλλα μπορεί...καθώς μιλάμε για ένα αντικείμενο που αποτελείται από κινούμενα μέρη...

• Thanks 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...