Perris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Kata ti metatropi arxeiwn vob se avi exw to exhs 'paradoxo' se merikes tainies. Egrapha proxtes mia tainia 1:30 wras kai enw thn 1h wra olo einai ok, meta apo ekeino to shmeio ta frames sthn tainia arxisan na xalane. San na berdevontai kai na tremopaizei h tainia. Den egrapha se xamhlo bitrate (900) kai eida ta arxeia vob me to bsplayer kai epaizan kanonika... 3erete pou ofeiletai auto?
nefelodamon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Ο Θεος και η ψυχη του... Αλλα και εσυ βρε παιδακι μου δεν μας λες τι Encoder χρησημοποιεις τι προγραμματα, λιγη απ'την διαδικασια που χρησιμοποιεις για να σκεφτουμε ισως τι μπορει να φταιει... Ξαναδοκιμασε να κανεις ενα μικρο κομματι απο το μερος που βγαζει προβλημμα μηπως ηταν ενα παροδικο κολλημα. Μη παραδινεις τα οπλα τοσο ευκολα
Perris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Το δοκίμασα 3-4 φορές.. Τα ίδια κάνει. Πάντως την ταινία την είδα Αλλά την θέλω κιόλας να την γράψω! Το divx 5.0.1 χρησιμοποιώ τελευταία. και όπως είπα.. με το dvd2avi.
nefelodamon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Ωχχχ?!?!?! Με DVD2AVI???? Οχι ρε συ. Γιατι? Το καλυτερο που θα ειχες να δοκιμασεις ειναι καποιο αλλο προγραμμα. Gordian Knot, SwiftAVS με VirtualDub ή αν βαριεσαι την διαδικασια Auto GKnot. Το dvd2avi δεν το χρησιμοποιει κανεις για encode αλλα μονο για το d2v project που σωζει. Επισης ισως θα επρεπε να αλλαξεις και encoder (5.0.5 ή 5.1.1 πιο αργος με λιγο πιο καλα αποτελεσματα) Ο trustfm εχει γραψει εναν πολυ καλο οδηγο για divx 5.1.1, εγω αυτον χρησιμοποιουσα στην αρχη και ειχα καταπληκτικα αποτελεσματα Αν θες να το δοκιμασεις θα τον βρεις εδω: http://members.xoom.virgilio.it/divxgr/dvd2divx.html Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει καθως δεν εχω κανει ποτε μου divx μονο με το dvd2avi και δεν εχω χρησιμοποιοησει τον divx 5.0.1
adams Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 oπως ειπε και ο nefelodamon μην χρησιμοποιεις το dvd2avi για encode παρα μονο για να παρεις το d2v project
Perris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 To Gordian Knot den xrhsimopoiei to dvd2avi gia encode?
kallair Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 To GK xrhsimopoiei to dvd2avi mono gia na ftiaksei ena project *.d2v kai na kanei demux ton ixo apo ta vob.
nefelodamon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Οχι απ'οσο ξερω (μιας και δεν χρησιμοποιω Gordian Knot :roll: )... Χρησιμοποιει και αυτο το VirtualDub.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.