aladdinReloaded Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 ναι υπαρχει λυση Γραψτε τα Windows Σε ενα DVD και καντε Install απο το DVD ολα θα φτιαξουν Αν τα βαλεις απο USB δεν γινετε exposed το Sound Card Στο EFI και ετσι δεν εχεις ΗΧΟ. οσο και να προσπαθεις με αλλο τροπο δεν θα φτιαξουν. Και η αλλη λυση ειναι να πετάξεις το φτηνιάρικο το ΜΑC και να παρεις ενα PC. 1
jt1973 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Καλά φτηνιάρικο δεν είναι, το ότι η Apple δεν ψιλογουσταρει να αφήνεις το λειτουργικό της είναι γεγονός. Δημιουργεί λοιπόν προβληματάκια. Εννοείται ότι αν το πετάξεις το ενδιαφερομαι που θα το πετάξεις να το μαζέψω
katina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πήρα και εγώ κάρτα usb, αλλά όντως δεν βοηθάει και πολύ. Στις 21/2/2018 στις 6:25 ΜΜ, mtzs είπε Ψαξε για cirrus logic CS4206A (AB18) drivers Παιζουν στο προαναφερθεν μηχανημα με Win10 Pro 64bit Δοκιμασε για αρχη απο εδω (παροτι ειναι σε site της dell) Αν δε παιζουν ψαξε αλλου http://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/Drivers/DriversDetails?driverId=YCWH2 Δοκίμασα, αλλά δεν παίζουν...καμία λύση παιδιά; Δηλαδή θα πρέπει να ξαναεγκατήσουμε τα 10ρια? Και θα σβηστούν πάλι όλα τα αρχεία κλπ; Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω DVD γιατί έχω βάλει SSD στο Mac! Καμία ελπίδα; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από katina
thelos257 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/8/2019 στις 8:07 ΠΜ, katina είπε Πήρα και εγώ κάρτα usb, αλλά όντως δεν βοηθάει και πολύ. Δοκίμασα, αλλά δεν παίζουν...καμία λύση παιδιά; Δηλαδή θα πρέπει να ξαναεγκατήσουμε τα 10ρια? Και θα σβηστούν πάλι όλα τα αρχεία κλπ; Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω DVD γιατί έχω βάλει SSD στο Mac! Καμία ελπίδα; ναι υπαρχει λυση Γραψτε τα Windows Σε ενα DVD και καντε Install απο το DVD ολα θα φτιαξουν Αν τα βαλεις απο USB δεν γινετε exposed το Sound Card Στο EFI και ετσι δεν εχεις ΗΧΟ. οσο και να προσπαθεις με αλλο τροπο δεν θα φτιαξουν. Και η αλλη λυση ειναι να πετάξεις το φτηνιάρικο το ΜΑC και να παρεις ενα PC.
sarakats85 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά έφαγα πάνω από 2 μέρες διαβάσματος και δε κατάφερα τιποτα..ισχύει αυτό με την εγγραφή σε dvd ??τα windows 10 ειναι σχεδόν 5 γιγα για αυτό δε τα έγραψα..το δοκίμασε καποιος??έχω απελπιστει... Ολα λειτουργούν τέλεια!!μόνο ο ήχος είναι το Θέμα...macbook pro 2011 ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από sarakats85
atheatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, sarakats85 είπε Παιδιά έφαγα πάνω από 2 μέρες διαβάσματος και δε κατάφερα τιποτα..ισχύει αυτό με την εγγραφή σε dvd ??τα windows 10 ειναι σχεδόν 5 γιγα για αυτό δε τα έγραψα..το δοκίμασε καποιος??έχω απελπιστει... Ολα λειτουργούν τέλεια!!μόνο ο ήχος είναι το Θέμα...macbook pro 2011 ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας.. Σε ένα αντίστοιχο macbookpro του 2010 μόνο με dvd είχα καταφέρει να περάσω το Windows 7 τότε και αυτό μόνο από το εσωτερικό dvd drive. Μια λύση είναι να περάσεις το 7 και να το κανείς upgrade σε 10. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από atheatos
sarakats85 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, atheatos είπε Σε ένα αντίστοιχο macbookpro του 2010 μόνο με dvd είχα καταφέρει να περάσω το Windows 7 τότε και αυτό μόνο από το εσωτερικό dvd drive. Μια λύση είναι να περάσεις το 7 και να το κανείς upgrade σε 10. Και όμως φίλε μου το έκανα κανονικά στα 7 άρια.. Στα 10αρια πλέον μόνο ομως με dvd 8.5 gb ώστε να αναγνωρίσει την κάρτα ήχου.. μπράβο που αναφέρθηκε πιο πάνω στο νήμα!!! απαράδεκτη η apple στην υποστήριξη με drivers για windows.Ασε που στο site της δεν θεωρεί συμβατά τα macbook πριν από το 2014. Καλή υπομονη σε όποιον το κάνει αλλά θα ανταμείφθει μιας και το μηχάνημα κυριολεκτικά πετάει και θερμοκρασία κάτω από 50 βαθμούς σε νορμάλ κατάσταση.
Jiakometi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συγχωρήστε μου την απορία, όσοι αντιμετωπίσατε το πρόβλημα της αδυναμίας αναπαραγωγής ήχου ..... Αφού σας αρέσει / προτιμάτε Windows ως λειτουργικό γιατί τόση προσπάθεια και επιμονή να τα εγκαταστήσετε σε Apple hardware ?Δεν θα ήταν λογικότερο, απλούστερο, οίκονομικότεο να χρησιμοποιήσετε Win compatible hardware ?? Ρωτώ με καλή διάθεση και το παραπάνω αποτελεί πραγματικό προβληματισμό ...... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Jiakometi
sarakats85 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Εχει σχέση με το υπόλοιπο νήμα αυτό? Αφου έχεις καλή διάθεση κάνε ένα καινούργιο νήμα και γράψε την απορία σου 2 ώρες πριν, Jiakometi είπε Συγχωρήστε μου την απορία, όσοι αντιμετωπίσατε το πρόβλημα της αδυναμίας αναπαραγωγής ήχου ..... Αφού σας αρέσει / προτιμάτε Windows ως λειτουργικό γιατί τόση προσπάθεια και επιμονή να τα εγκαταστήσετε σε Apple hardware ?Δεν θα ήταν λογικότερο, απλούστερο, οίκονομικότεο να χρησιμοποιήσετε Win compatible hardware ?? Ρωτώ με καλή διάθεση και το παραπάνω αποτελεί πραγματικό προβληματισμό .....
katina Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Στις 5/10/2019 στις 6:18 ΜΜ, sarakats85 είπε Και όμως φίλε μου το έκανα κανονικά στα 7 άρια.. Στα 10αρια πλέον μόνο ομως με dvd 8.5 gb ώστε να αναγνωρίσει την κάρτα ήχου.. μπράβο που αναφέρθηκε πιο πάνω στο νήμα!!! απαράδεκτη η apple στην υποστήριξη με drivers για windows.Ασε που στο site της δεν θεωρεί συμβατά τα macbook πριν από το 2014. Καλή υπομονη σε όποιον το κάνει αλλά θα ανταμείφθει μιας και το μηχάνημα κυριολεκτικά πετάει και θερμοκρασία κάτω από 50 βαθμούς σε νορμάλ κατάσταση. Τελικά κατάφερες να το κάνεις; Χρειαζεται format ή απλά περνούν οι drivers? Αν μπορείς να μου πεις πιο αναλυτικά. Σε ευχαριστώ πολύ
sarakats85 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Στις 26/10/2019 στις 7:02 ΜΜ, katina είπε Τελικά κατάφερες να το κάνεις; Χρειαζεται format ή απλά περνούν οι drivers? Αν μπορείς να μου πεις πιο αναλυτικά. Σε ευχαριστώ πολύ Χρειάζεται να γράψεις τα windows 10 σε dvd 8.5gb .clean install με format χρειάζεται δυστυχώς..αλλά θα αποζημιωθεις.. Βήμα 1 κάνε backup ότι έχεις μέσα στο μηχανημα που χρειάζεσαι και τερματισε το.κατεβασε μια από τις τελευταίες εκδόσεις εδώ πρέπει να ψάχτεις λιγακι Βήμα 2 πάτα το power και κρατά πατημένο το option key για να σε βγάλει στο μενού για να κάνεις boot . Βήμα 3 βάλε το dvd και περιμένε λίγα δευτερόλεπτα και θα στο βγάλει .. Βήμα 4 επέλεξε το και κάνε τη διαδικασία εγκατάστασης. Βήμα 5 μόλις γίνει η εγκατάσταση τρέξε το bootcamp που έχεις κατεβάσει.. Θα γίνει μια χαρά η εγκατάσταση πιστεύω.αν όχι ψάξε σε άλλο bootcamp τους drivers circus logic και ξαναδοκιμάσε.θα τα καταφέρεις !αν χρειαστείς κάτι ευχαρίστως να σε βοηθήσω.
katina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στις 29/10/2019 στις 12:10 ΠΜ, sarakats85 είπε Χρειάζεται να γράψεις τα windows 10 σε dvd 8.5gb .clean install με format χρειάζεται δυστυχώς..αλλά θα αποζημιωθεις.. Βήμα 1 κάνε backup ότι έχεις μέσα στο μηχανημα που χρειάζεσαι και τερματισε το.κατεβασε μια από τις τελευταίες εκδόσεις εδώ πρέπει να ψάχτεις λιγακι Βήμα 2 πάτα το power και κρατά πατημένο το option key για να σε βγάλει στο μενού για να κάνεις boot . Βήμα 3 βάλε το dvd και περιμένε λίγα δευτερόλεπτα και θα στο βγάλει .. Βήμα 4 επέλεξε το και κάνε τη διαδικασία εγκατάστασης. Βήμα 5 μόλις γίνει η εγκατάσταση τρέξε το bootcamp που έχεις κατεβάσει.. Θα γίνει μια χαρά η εγκατάσταση πιστεύω.αν όχι ψάξε σε άλλο bootcamp τους drivers circus logic και ξαναδοκιμάσε.θα τα καταφέρεις !αν χρειαστείς κάτι ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Σε ευχαριστώ, αλλά δεν έχω dvd driver, το έβγαλα για να βάλω ssd...
atheatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 15/1/2020 στις 2:48 ΜΜ, katina είπε Σε ευχαριστώ, αλλά δεν έχω dvd driver, το έβγαλα για να βάλω ssd... Δοκίμασε με ένα εξωτερικό dvd drive συνδέοντας το με usb. Αλλιώς πρέπει να βγάλεις προσωρινά τον ssd και να κανείς την εγκατάσταση στον εσωτερικό σκληρό, βάζοντας ένα dvd drive στην θέση του ssd. Αλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις λύσεις hackintosh εγκαθιστώντας clover στον ssd και φτιάχνοντας partition στον ssd όπου θα κανείς restore το dvd iso image του Windows 10. Απλά εύχεσαι να ξεγελάσει ο clover το mac και να δει το partition ως dvd και να ξεκινήσει η εγκατάσταση του Windows . Και ακόμα πιο εύκολη λύση είναι να βρεις κάποιον που έχει κάνει κλώνο την εγκατάσταση του Windows 10 στον σκληρό σε παρόμοιο υπολογιστή.Να την πάρεις και να την αντιγράψεις στον σκληρό που θέλεις με cloning program. Ίσως να χρειαστεί να φτιάξεις live usb με Linux και να την κανείς μέσο αυτου, το cloning. Εδώ που τα λέμε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να κανείς κλώνο ένα σκληρό από οποιοδήποτε Windows 10 64 bit pc και να το περάσεις στο σκληρό του mac. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από atheatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα