Nikolas7_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα pc 7ετιας περίπου με i7 πάνω, 16gb ram από τότε και μια 6850 ΑΤΙ 2GB RAM. Έβαλα το GTA και σε full γραφικά κωλωσε. Θεωρώ ότι με μια νέα κάρτα θα παίξει και ότι μόνο αυτό αρκεί, δηλαδή δεν πιστεύω να θέλω και νέο cpu. Βρήκα μια R9 290 4gb ram στα 100 ευρώ. Msi. Αξίζει λέτε ή να περιμένω κάνα χρόνο να ξεφουσκωσει όλο αυτό να πάρω κάνα τέρας με 100-150 ευρώ ? Φυσικά αυτό που παίζει ρόλο είναι ότι δεν παίζω συχνά ενώ από μοντέρνα παιχνίδια έχω μόνο το GTA. Κατά τα άλλα παίζω κάνα age of empires και counter strike. Επίσης κάνω επεξεργασία βίντεο από gopro όταν γράφω. Τι λέτε ? Να δώσω 100 ευρώ για να παίξω στο high το gta ή παίζει σε κάνα χρόνο να έχει έρθει ισορροπία στην αγορά και τα τέρατα να κάνουν λίγο παραπάνω οπότε να περιμένω ?
nonames Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αν σου αρκούν 4GB μνήμης και έχεις καλό τροφοδοτικό γιατί όχι;Αν βρείς και άλλες ή παρόμοιες στείλε link.
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ποτέ τα τέρατα δεν κόστιζαν 100 με 150€, απο την άλλη ουτε με την 290 θα παίζεις σε full γραφικά το GTA.... αλλά ακόμα και σήμερα είναι τίμια κάρτα γραφικών... Έχει εγγύηση ?
Nikolas7_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ποτέ τα τέρατα δεν κόστιζαν 100 με 150€, απο την άλλη ουτε με την 290 θα παίζεις σε full γραφικά το GTA.... αλλά ακόμα και σήμερα είναι τίμια κάρτα γραφικών... Έχει εγγύηση ? Δεν έχω ρωτήσει αλλά τη φοβάμαι γιατί έχει βγάλει διάφορα. Τέρατα 2 ετών μεταχειρισμενα με 150 δεν έπαιρνες ποτέ ?? Δε νομίζω. Λέτε να τη χτυπήσω δηλαδή ?γιατί κάτι για κακούς drivers κάτι για προβλήματα και κακές αποδόσεις σε παιχνίδια με έχουν κωλωσει.
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε Δεν έχω ρωτήσει αλλά τη φοβάμαι γιατί έχει βγάλει διάφορα. Τέρατα 2 ετών μεταχειρισμενα με 150 δεν έπαιρνες ποτέ ?? Δε νομίζω. Λέτε να τη χτυπήσω δηλαδή ?γιατί κάτι για κακούς drivers κάτι για προβλήματα και κακές αποδόσεις σε παιχνίδια με έχουν κωλωσει. ναι αλλά τώρα πρόσθεσες το "Τέρατα 2 ετών μεταχειρισμενα με" . Το GTA συμπαθεί περισσότερο τις nvidia, αλλά με ένα 100αρικο δεν πρόκειται να βρεις καλύτερη σε nvidia. Η κάρτα που βρήκες έχει εγγύηση ? Είναι από γνωστό σου ? Γιατί παίζει αρκετό reballing και μετά μην τον είδατε τον Παναγή
ilos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αν η κάρτα είναι σε καλή κατάσταση είναι σε αρκετά καλή τιμή αυτή τη περίοδο. Με 100 συνή8ως βρίσκεις καμιά 7950/7970 το πολύ.
Nikolas7_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε ναι αλλά τώρα πρόσθεσες το "Τέρατα 2 ετών μεταχειρισμενα με" . Το GTA συμπαθεί περισσότερο τις nvidia, αλλά με ένα 100αρικο δεν πρόκειται να βρεις καλύτερη σε nvidia. Η κάρτα που βρήκες έχει εγγύηση ? Είναι από γνωστό σου ? Γιατί παίζει αρκετό reballing και μετά μην τον είδατε τον Παναγή Τι εννοείς reballing? Αυτό που τις επισκευαζουν και παίζουν διάφορα περίεργα? Ναι από φίλο είναι αλλά επειδή το gta παίζει άνετα στο high, μόνο στο τέρμα δεν παίζει, έλεγα να μείνω έτσι και μήπως σε κάνα χρόνο αν πάνε στα φυσιολογικά τους πάρω καμία με 6gb μέχρι 150 ευρώ και καλή, δηλαδή στα 256 bit 2 λεπτά πριν, ilos είπε Αν η κάρτα είναι σε καλή κατάσταση είναι σε αρκετά καλή τιμή αυτή τη περίοδο. Με 100 συνή8ως βρίσκεις καμιά 7950/7970 το πολύ. Γιαυτό ρώτησα για εκτίμηση σε περίπτωση που πάνε οι τιμές στα φυσιολογικά τους,αν πχ μετά θα έβρισκα μια πολύ καλύτερη στα ίδια λεφτά. Έχουν πουληθεί τόσες πολλές για mining που αν μπουκωσει όλο αυτό και αρχίζουν να τις δίνουν θα πουλάνε 8gb κάρτα με 150
ilos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αν περιμένεις και εσύ πότε θα "σκάσει" η φούσκα ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι . Εγώ θα την έπαιρνα πάντως για να κάνω προς το παρόν την δουλειά μου γιατί με την 6850 δε μπορείς να παίξεις τίποτα σύγχρονο. Οι 470/480/570/580 ειδικά οι 4ρες μη νομίζεις οτί είναι καμία μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με την 290. Μόνο στις θερμοκρασίες και την κατανάλωση έχουν διαφορά. 2
Nikolas7_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, ilos είπε Αν περιμένεις και εσύ πότε θα "σκάσει" η φούσκα ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι . Εγώ θα την έπαιρνα πάντως για να κάνω προς το παρόν την δουλειά μου γιατί με την 6850 δε μπορείς να παίξεις τίποτα σύγχρονο. Οι 470/480/570/580 ειδικά οι 4ρες μη νομίζεις οτί είναι καμία μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με την 290. Μόνο στις θερμοκρασίες και την κατανάλωση έχουν διαφορά. Ωραία θα την χτυπήσω. Πιο πολύ κόλλησα με το θέμα drivers και απόδοση σε παιχνίδια που λένε ότι γενικά η nvidia είναι καλύτερη.. Σίγουρα το να περιμένεις να ξεφουσκωσει όλο αυτό με το mining είναι χαζό αλλά από την άλλη πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα. Η 6850 μια χαρά το πάει το gta σε high και full HD. Αλλά μέχρι εκεί. Άσχετο, αν την πάρω αυτή έχω μετά σε άλλο pc κάτι 7750 κλπ, δεν θυμάμαι ακριβώς, αξίζει να βάλω την 6850 εκεί ή είναι τα ίδια ? 14 λεπτά πριν, leros2004 είπε Τελικά εγγύηση έχει? Δεν έχω ρωτήσει
KNSM Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μην αναρωτιεστε, ειναι σχεδον απιθανο να εχει εγγυηση. Ποσα χρονια την έχει οφιλος σου? Αν την έχει από 3 και πανω δεν έχει εγγύηση.
Nikolas7_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, KNSM είπε Μην αναρωτιεστε, ειναι σχεδον απιθανο να εχει εγγυηση. Ποσα χρονια την έχει οφιλος σου? Αν την έχει από 3 και πανω δεν έχει εγγύηση. Εντάξει δε με πειράζει αν έχει. Αρκεί να είναι οκ. Δε θα φάει ζόρι
Dr_73 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με i5 750 (1ης γενιάς, αποκλείεται ο i7 σου να είναι παλιότερος) παίζω gta v σε 60fps με normal/high settings . Να κάνεις overclock και το i7 , αν επιτρέπουν μητρική και τροφοδοτικό . Αξίζει. Με gtx 480 (επίσης παλιά κάρτα) παίζεις με 60fps gta v normal settings, ΧΩΡΙΣ ΑΑ. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από Dr_73
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, leros2004 είπε Ποτέ τα τέρατα δεν κόστιζαν 100 με 150€, απο την άλλη ουτε με την 290 θα παίζεις σε full γραφικά το GTA.... αλλά ακόμα και σήμερα είναι τίμια κάρτα γραφικών... Έχει εγγύηση ? 290 με 100€ δεν σου κάνει κάπως; Και δεν θα παίζει full; άλλο τίποτα έχεις να πεις ή μπα; Καλά για των ts και το τέρας με 150€ δεν το συζητάω!!!
mesfigas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 μια rx 580 4giga παιζει στο full gta v ? εντελως απο περιεργεια ρωταω δεν το εχω το παιχνιδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα