vounisios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας.το κινητο μου & το σταθερο του σπιτιου τα ειχα στη Vodafon.Ξαφνικα στις 19 1 2018,βγηκε ο λογαριασμος & αντι οπως μου ερχοταν[κινητο μου] να ειναι 28-30 ευρω,με εκπληξη ειδα οτι χτυπησε κοκκινο....140 ευρω παρακαλω...αγριεψα & οπου φυγει φυγει....αλλαξα παροχο,πηγα Cosmote....Πριν 3 μερες μου ηλθε στο κινητο μου ο λογαριασμος & αντι για κανα 30αρι,βλεπω 84 ευρω...τι γινεται βρε παιδια;;;θα ηθελα τη γνωμη σας...αυτοι θα μας τρελανουν...σας ευχαριστω.
bill2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μίπως κάνεις χρήση εκτός παγίου η έκανες κλήσεις σε αριθμούς υψηλής χρέωσης η έβαλες κάπου τον αριθμό σου και σου στέλνουν μηνύματα με χρέωση ; 1
bilios40 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 μηπως καποιος απο το σπιτι μπαινει στο κινητο σου και βλεπει φτωχες κοπελες χωρις ρουχα οπου τριβονται για να ζεσταθουν? ...αυτοματος εγραφεται σε υπηρεσια οικονομικη για να παρουν ρουχα!!!
vounisios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, bill2015 είπε Μίπως κάνεις χρήση εκτός παγίου η έκανες κλήσεις σε αριθμούς υψηλής χρέωσης η έβαλες κάπου τον αριθμό σου και σου στέλνουν μηνύματα με χρέωση ; Μα μεσα σε 10 μερες [Cosmote],μου <<κατασπαραξε>> τα 200 MB ? Επισης,θελω να ρωτησω το εξης-->Το πρωι που πινω καφεδακι,σερφαρω στο κινητο για να δω τα νεα της ημερας...μου <<τρωει>>& απο εδω;;; αν ειναι ετσι,να το σταματησω & να προχωρησω σε καρτοκινητο..... 4 λεπτά πριν, bilios40 είπε μηπως καποιος απο το σπιτι μπαινει στο κινητο σου και βλεπει φτωχες κοπελες χωρις ρουχα οπου τριβονται για να ζεσταθουν? ...αυτοματος εγραφεται σε υπηρεσια οικονομικη για να παρουν ρουχα!!! Οχι,οχι...το κινητο μου το δουλευω αποκλειστικα εγω....εξ αλλου οπως γνωριζεται ο καθενας εχει το δικο του.....
lek88 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα παραπάνω λεφτά που σου βγήκαν να πληρωσεις είναι από την χρήση data? Ίσως να έχεις ξεπεράσει αυτά που σου δίνει η σύνδεση σου (λεπτά, sms η mb) γι αυτό σε χρεώνει έξτρα από το πάγιο σου. Βάλε την εφαρμογή my Cosmote να δεις που βρίσκεσαι. Επίσης πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσεις τι πάει στραβά Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από lek88
bill2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Συνήθως όταν φτάσεις στο 80% και στο 100% σου στέλνουν μήνυμα δες το λογαριασμό η παραπάνω χρέωση τι αφορά.
vounisios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα,καλη εβδομαδα.δεν ξερω απο τι ειναι τα παραπανω,γιατι απο τις 19 1 18 εκανα αλλαγη παροχου...το μνμ που μου στειλανε στο εν λογω κινητο,απλα γραφει <<βγηκε ο λογαριασμος με το ποσο των 84 ευρω>>....Σημερα θα παω στο καταστημα της περιοχης μου-Αιγαλεω-για διευκρινησεις... 15 ώρες πριν, bill2015 είπε Συνήθως όταν φτάσεις στο 80% και στο 100% σου στέλνουν μήνυμα δες το λογαριασμό η παραπάνω χρέωση τι αφορά. Δεν μου ηρθε τετοιο μνμ... 15 ώρες πριν, bill2015 είπε Συνήθως όταν φτάσεις στο 80% και στο 100% σου στέλνουν μήνυμα δες το λογαριασμό η παραπάνω χρέωση τι αφορά. Να και ο λογαριασμος μου--> Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από vounisios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα