vasiliis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα, έχει κάποιος το συγκεκριμένο ρουτερ με συνδεση cosmote;Παιζει το τηλέφωνο;
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 εφοσον ο οτε δινει τροπο να το περασεις σε αλλο ρουτερ δεν βρισκω λογω να μην σου παιξει.βεβαια αν θες βαζεις το speedport πισω απο το δικο σου vdsl router μονο για τηλεφωνια
vasiliis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Έχω ADSL και δεν συγχρονίζει. Μου γράψανε σε άλλο φόρουμ ότι δεν παίζει σε adsl επειδή είναι Annex B. Σκέφτομαι να το αλλάξω σε vdsl αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι θα λειτουργεί
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 ναι αν ειναι annex b και το βαλεις σε annex a δεν θα συγχρονισει.για το vdsl δεν βρισκω πουθενα να αναφερεται κατι για annex.επισης εγω εχω γραμμη pots και σε vdsl απο το Kv το technicolor 788 μου βγαζει annex b.μπορεις να το δοκιμασεις.δεν ξερω επισης αν σε adsl αλλαζει το annex αν βαλεις αλλο firmware. https://www.google.gr/search?client=firefox-b-ab&dcr=0&ei=QTZ4Ws3CNKiLmgX3laH4AQ&q=crossflash+tp+link+annex&oq=crossflash+tp+link+annex&gs_l=psy-ab.3...5782.6677.0.6768.6.6.0.0.0.0.143.268.0j2.2.0....0...1c..64.psy-ab..4.1.125...33i22i29i30k1.0.XDu53JtR75o αν δεν παιξει μπορεις να το αλλαξεις ή να το πουλησεις και να παρεις αλλο μια χαρα.αλλιως μπορεις να βαλεις του παροχου και πισω απο του παροχου να μπει ειτε σαν access point ειτε σαν ρουτερ(εχει wan) το tp link σου. 3 minutes ago, vasiliis said: Έχω ADSL και δεν συγχρονίζει. Μου γράψανε σε άλλο φόρουμ ότι δεν παίζει σε adsl επειδή είναι Annex B. Σκέφτομαι να το αλλάξω σε vdsl αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι θα λειτουργεί
jkoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Αν πας σε VDSL από καμπίνα, θα παίξει κανονικά. Σε σύνδεση όμως VDSL από αστικό κέντρο, είναι λαχείο κι εξαρτάται από τις κάρτες που έχει το DSLAM και τις ρυθμίσεις του παρόχου.
vasiliis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ poulinos θα το δοκιμάσω. 10 ώρες πριν, jkoukos είπε Αν πας σε VDSL από καμπίνα, θα παίξει κανονικά. Σε σύνδεση όμως VDSL από αστικό κέντρο, είναι λαχείο κι εξαρτάται από τις κάρτες που έχει το DSLAM και τις ρυθμίσεις του παρόχου. Μπορεί να με ενημερώσει για αυτό ο πάροχος; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από vasiliis
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 το μονο καλο ειναι οτι πολλοι παροχοι οπως και ο οτε σε μερικα Kv εχουν alcatel Οποτε καλες πιθανοτητες. 10 minutes ago, jkoukos said: Αν πας σε VDSL από καμπίνα, θα παίξει κανονικά. Σε σύνδεση όμως VDSL από αστικό κέντρο, είναι λαχείο κι εξαρτάται από τις κάρτες που έχει το DSLAM και τις ρυθμίσεις του παρόχου. βρηκα και αυτο σχετικα με τα annex. For VDSL2, Annex A specifies band plans for the North American region and enables VDSL2 to be deployed with traditional basic telephony or in an all-digital mode. Annex B specifies band plans for Europe and enables VDSL2 deployment with underlying basic telephone or ISDN services. αρα θεωρητικα για αυτο βλεπω annex b και λογικα ο φιλος θα πρεπει να παιξει και απο το αστικο κεντρο οπως σωστα ειπες εκτος αν καποιος εχει διαλεξει annex a.βεβαια μπορει το ρουτερ να παιζει και στα 2 annex στο vdsl?? και υπαρχουν annex a annex b annex c στο vdsl
jkoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει γενικά μια παρανόηση όσον αφορά τα Annexes σε ADSL και VDSL. Ουσιαστικά πρόκειται για διαφορετικά πράγματα, όπως η παράθεση που αναφέρεις. Στο ADSL τα Annexes A/Β, αναφέρονται σε συνδέσεις πάνω από τηλεφωνική γραμμή POTS και ISDN αντίστοιχα. Σε αυτά έχουμε: α. Στο Annex A, η τηλεφωνία χρησιμοποιεί τις χαμηλές συχνότητες έως 4kHz και το DSL σήμα τις υψηλότερες συχνότητες 25kHz-22MHz, χωρισμένες σε 2 περιοχές (από 1 σε US και DS). β. Στο Annex Β, η τηλεφωνία χρησιμοποιεί τις χαμηλές συχνότητες έως 120kHz και το DSL σήμα τις υψηλότερες συχνότητες 138kHz-22MHz, χωρισμένες σε 2 περιοχές (από 1 σε US και DS). Στο VDSL τα Annexes A/B, αναφέρονται στη φασματική περιοχή (US/DS) και τις μάσκες (PSD) που χρησιμοποιούνται στα διάφορα προφίλ σε Αμερική (Annex A) και Ευρώπη (Annex B). Υπάρχουν και άλλα Annexes, είτε ήδη καταχωρημένα σε άλλες περιοχές/χώρες, είτε δεσμευμένα για μελλοντική απόδοση. Και στο VDSL μπορούμε να έχουμε τηλεφωνία POTS ή ISDN, με τις ανάλογες χαμηλές συχνότητες με του ADSL, αλλά εδώ οι υψηλές συχνότητες του DSL (έως 35MHz) χωρίζονται σε 6 περιοχές (από 3 σε US και DS). Επομένως το Annex του VDSL είναι άσχετο με την τηλεφωνία.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Και αυτος ειναι και ο λογος που σε καποια Dslam βλεπεις και 3 attenuation και 3 Margin για καθε διαφορετικο φασμα συχνοτητων.βεβαια καποια ρουτερ εμφανιζουν μονο το ενα
xakou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα... Είχα adsl pstn 24 της wind και πήγα σε vdsl 50 της wind (αστικό κέντρο). Το συγκεκριμένο (Tp-Link Archer VR600V) θα μπορέσει να συνδεθεί; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από xakou
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 hour ago, xakou said: Ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα... Είχα adsl pstn 24 της wind και πήγα σε vdsl 50 της wind (αστικό κέντρο). Το συγκεκριμένο (Tp-Link Archer VR600V) θα μπορέσει να συνδεθεί; https://www.tp-link.com/au/products/details/cat-15_Archer-VR600.html#specifications απο οτι βλεπω υποστηριζει 17a profile οπως και g.vector οποτε ναι θα παιξει μεχρι 100Mbit.αν και απο το αστικο κεντρο δεν θα εχεις vectoring ετσι και αλλιως.
xakou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, poulinos είπε https://www.tp-link.com/au/products/details/cat-15_Archer-VR600.html#specifications απο οτι βλεπω υποστηριζει 17a profile οπως και g.vector οποτε ναι θα παιξει μεχρι 100Mbit.αν και απο το αστικο κεντρο δεν θα εχεις vectoring ετσι και αλλιως. To vectoring που μπορεί να χρειαστεί; (τι θα μου προσφέρει;)
rofl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 απο αστικο κεντρο δεν υποστηριζεται. χρειαζεται για 100+
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 22/3/2018 at 7:25 PM, xakou said: To vectoring που μπορεί να χρειαστεί; (τι θα μου προσφέρει;) ειναι με απλα λογια για το Crosstalk On 22/3/2018 at 7:29 PM, rofl said: απο αστικο κεντρο δεν υποστηριζεται. χρειαζεται για 100+ χρειαζεται γενικα για το vdsl αν θες να παιζεις καλυτερα.δεν ειναι υποχρεωτικο οτι ειναι για 100+.ειναι σαν εξτρα τεχνολογια πανω στο vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα