mp123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Ποια μηχανή είναι αυτή; Ωραία που είναι έτσι μαζεμένη! Delonghi EC680BK 160 ευρώ. Επιλέγεις μόνο η διπλο καλαθάκι συν ότι είναι αυτόματη. Δεν κάθεσε να υπολογίσεις ποτέ θα την σταματήσεις. . 1 χρόνο μια χαρά πάει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Γεια και από μένα. Την πήρα και εγώ εχθές. Το λαμπάκι της θερμοκρασιας δεν ανάβει. Νομίζω αυτό έπαθε και ένας ακόμη. Τελικά τι κατάληξη είχε; Ή πρέπει να περιμένουμε μέχρι να αποφανθεί το τμήμα σέρβις; Το ίδιο πρόβλημα είχα εγώ. Την παρέλαβα Παρασκευή πρωί και την επέστρεψα το απόγευμα. Εχθές μου ήρθε μήνυμα ότι το προϊόν αντικαταστάθηκε και σήμερα το πρωί νέο μήνυμα να περάσω από το κατάστημα να παραλάβω.
JOHN ONLY Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Gerania ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εγώ λέω να την κρατήσω όπως είναι μιας και δουλεύει πιστεύω κανονικά απλά δεν ξέρεις πότε είναι έτοιμη από άποψη θερμοκρασιας και την επιστρέφω μετά από κανένα χρόνο και θα έχω πάλι καινούργια.
gsisr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, MikeJ είπε Τελικά αν θέλουμε να πάρουμε Non pressurized καλαθάκι ποιο μέγεθος θέλουμε ; Βασικά δε ξέρω τι πρέπει να μετρήσω, γιατί μετρώντας μόνο το καλαθάκι από πάνω μου βγαίνει 58mm ενώ από κάτω προς τα 50mm. ο σωστός τρόπος είναι με παχύμετρο στο εσωτερικό του καλαθιού. απ ότι καταλαβαίνω το καλάθι ειναι 51mm και μάλλον το συμβατό είναι αυτό http://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=48341#tabmarka 2
mourtias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Gerania ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εγώ λέω να την κρατήσω όπως είναι μιας και δουλεύει πιστεύω κανονικά απλά δεν ξέρεις πότε είναι έτοιμη από άποψη θερμοκρασιας και την επιστρέφω μετά από κανένα χρόνο και θα έχω πάλι καινούργια. δεν γνωρίζω μόνο αν μετά από τόσο καιρό θα σου την αντικαταστήσουν ή θα σου την επισκευάσουν. Νομίζω ότι άμεση αντικατάσταση δικαιούσαι την πρώτη βδομάδα για τέτοια μικρή βλάβη. Το πιο πιθανό τότε είναι να σου αλλάξουν το λαμπάκι.
orck Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μηπως να βαλουμε ενα τελος στον τιτλο γιατι την βλεπω τωρα στα 54ευρω...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Gerania ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εγώ λέω να την κρατήσω όπως είναι μιας και δουλεύει πιστεύω κανονικά απλά δεν ξέρεις πότε είναι έτοιμη από άποψη θερμοκρασιας και την επιστρέφω μετά από κανένα χρόνο και θα έχω πάλι καινούργια. Σήμερα παρέλαβα την καινούργια και είναι ΟΚ. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τώρα που ανάβει το λαμπάκι δεν ζεσταίνεται όπως η προηγούμενη που την ακούμπαγες και ήταν αρκετά ζεστή. Μετά από έναν χρόνο πιθανόν να μην σου κάνουν αντικατάσταση με καινούργια αλλά κάποια επισκευή. Άσε που δεν ξέρεις αν θα υπάρχει και σαν προϊόν για να γίνει αντικατάσταση. Καλύτερα θα ήταν να την επέστρεφες τώρα γιατί δεν ξέρω αν είναι από το led ή πρόβλημα θερμοστάτη.
MikeJ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τα espresso pods που αναφέρθηκαν χρειάζονται ειδικό καλαθάκι ; Ρωτάω γιατί πήρα απο περίεργεια και όταν πήγα να φτιάξω, έβγαζε νερό σκέτο. Τελικά το έσκισα και έβγαλα το καφέ από μέσα γιατί αλλιώς δε γινόταν δουλειά. Μια άλλη παρατήρηση για τη μηχανή είναι ότι ακόμα και αφού τη κλείσω, μετά από κανα δίωρο είναι ακόμα αρκετά ζέστη πράγμα που μου έκανε εντύπωση.
leros2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Ναι είναι πολύ ρηχό το καλαθάκι για pods, περίπου έτσι :
Xristos62100 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Επειδή την αγόρασα και εγώ την μηχανή και επειδή σαν άσχετος που είμαι ψαχνόμουνα ακόμα και για τα πιο βασικά ... στην παρακάτω σελίδα (https://www.hamiltonbeach.com/espresso-maker-40715) βρήκα 6 videos που δείχνουν πως λειτουργεί η εν λόγω μηχανή και ένα manual στα Αγγλικά (βασικά δεν είναι για αυτή τη μηχανή αλλά για την Hamilton Beach Espresso maker που όπως ειπώθηκε είναι ίδια. 1
opcorsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 ερωτηση, ειμαι ο μονος που θεωρει πανακριβο τον καφε τον χυμα? δεν επρεπε να συβαινει το αντιθετο με τα καφεκοπτια και τον συσκευασμενο που πληρωνεις συσκευασια, μαρκετινγκ , μεταφορα κλπ? πηρα χθες απο coffee island 21 ευρω το κιλο ενω εφτανε μεχρι 32.... το ιδιο και σε αλλα μαγαζια... και πηγα μετα σουπερ μαρκετ και ειδα λαβατζα σε προσφορα τα 250 γρ και το κιλο εβγαινε 12 ευρω.... ποσο χαλια δηλαδη να ειναι ενας καφες μεγαλης εταιριας αεροστεγως συσκευασμενος? τελικα πηρα μονο χυμα αλεσμενο, το καλο ειναι η μυρωδια την ωρα που στον κοβει, αλλα δεν βλεπω κατι αλλο να δικαιολογει το 25-30 ευρω το κιλο..μαλλον τους καναμε μαγκες με την συμπεριφορας μας σαν καταναλωτες 2
liverpoolman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, opcorsa είπε ερωτηση, ειμαι ο μονος που θεωρει πανακριβο τον καφε τον χυμα? δεν επρεπε να συβαινει το αντιθετο με τα καφεκοπτια και τον συσκευασμενο που πληρωνεις συσκευασια, μαρκετινγκ , μεταφορα κλπ? πηρα χθες απο coffee island 21 ευρω το κιλο ενω εφτανε μεχρι 32.... το ιδιο και σε αλλα μαγαζια... και πηγα μετα σουπερ μαρκετ και ειδα λαβατζα σε προσφορα τα 250 γρ και το κιλο εβγαινε 12 ευρω.... ποσο χαλια δηλαδη να ειναι ενας καφες μεγαλης εταιριας αεροστεγως συσκευασμενος? τελικα πηρα μονο χυμα αλεσμενο, το καλο ειναι η μυρωδια την ωρα που στον κοβει, αλλα δεν βλεπω κατι αλλο να δικαιολογει το 25-30 ευρω το κιλο..μαλλον τους καναμε μαγκες με την συμπεριφορας μας σαν καταναλωτες Καπου μπερδευεσαι φιλε μου τα 250γρ. ειναι γυρω στα 4-5 ευρω στα coffee island και στο σουπερ μαρκετ ο λαβατσα ιδια γραμμαρια κανει 3,5-4 ευρω... Αν παρει illy ειναι ακριβοτερος... εκει παιζουν οι τιμες και ειναι μια χαρα αν συγκρινεις με αντιστοιχες τιμες σε καψουλα... εκει να δεις γελια, αν θεωρεις αυτες ακριβες εκει ειναι 0,25-3 ευρω η καψουλα δλδ. ο μονος καφες... τουλαχιστον αυτο τα 250γρ. σε βγαζουν μηνα αναλογα με την χρηση μπορει να φθουραει και παραπανω.... 1 1
mp123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, opcorsa είπε ερωτηση, ειμαι ο μονος που θεωρει πανακριβο τον καφε τον χυμα? δεν επρεπε να συβαινει το αντιθετο με τα καφεκοπτια και τον συσκευασμενο που πληρωνεις συσκευασια, μαρκετινγκ , μεταφορα κλπ? πηρα χθες απο coffee island 21 ευρω το κιλο ενω εφτανε μεχρι 32.... το ιδιο και σε αλλα μαγαζια... και πηγα μετα σουπερ μαρκετ και ειδα λαβατζα σε προσφορα τα 250 γρ και το κιλο εβγαινε 12 ευρω.... ποσο χαλια δηλαδη να ειναι ενας καφες μεγαλης εταιριας αεροστεγως συσκευασμενος? τελικα πηρα μονο χυμα αλεσμενο, το καλο ειναι η μυρωδια την ωρα που στον κοβει, αλλα δεν βλεπω κατι αλλο να δικαιολογει το 25-30 ευρω το κιλο..μαλλον τους καναμε μαγκες με την συμπεριφορας μας σαν καταναλωτες Ο μόνος καφές που είναι vfm είναι ο dimello ο κόκκινος. Δεν είναι αεροστεγώς κλεισμένος. Είναι σαν του καφέκοπτιού περίπου. Τα Island συγνώμη αλλά απαράδεκτος καφές και τα 3 χαρμάνι που βγάζει. Ο Lavazza που είναι πεπεισμένος χάλια.παμε χώμα είναι. Αντίθετος ο Lavazza που παίρνω από τα καφέ στο χέρι είναι κορυφή. Δεν είναι ακριβός ο καφες. 5-6 ευρό τα 250 gr είναι οκ. 1
opcorsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, liverpoolman είπε Καπου μπερδευεσαι φιλε μου τα 250γρ. ειναι γυρω στα 4-5 ευρω στα coffee island και στο σουπερ μαρκετ ο λαβατσα ιδια γραμμαρια κανει 3,5-4 ευρω... Αν παρει illy ειναι ακριβοτερος... εκει παιζουν οι τιμες και ειναι μια χαρα αν συγκρινεις με αντιστοιχες τιμες σε καψουλα... εκει να δεις γελια, αν θεωρεις αυτες ακριβες εκει ειναι 0,25-3 ευρω η καψουλα δλδ. ο μονος καφες... τουλαχιστον αυτο τα 250γρ. σε βγαζουν μηνα αναλογα με την χρηση μπορει να φθουραει και παραπανω.... δεν ξερω εγω τον καφε που πηρα χθες απο το καφενησι ειχε 22 ευρω το κιλο, και θεωρω πιο """ενταξει"" επιλογη τον συσκευασμενο λαβατσα απο ιταλια που ερχεται και αρκτα φθηνοτερος.... ή παλι καπου κανω λαθος..
mp123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, opcorsa είπε δεν ξερω εγω τον καφε που πηρα χθες απο το καφενησι ειχε 22 ευρω το κιλο, και θεωρω πιο """ενταξει"" επιλογη τον συσκευασμενο λαβατσα απο ιταλια που ερχεται και αρκτα φθηνοτερος.... ή παλι καπου κανω λαθος.. Πάλι καλά 22.. Εμένα με χρεονανε 6.80 τα 250 gr το βαρύ χαρμάνι. Χάλια καφές στο καφενησι. Δεν αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις