Προς το περιεχόμενο

Modem / Router ADSL / VDSL Netgear Nighthawk D7000 AC1900 140 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν ή να μειώσω την άποψη κανενός, θέλω απλώς να επισημάνω ότι συνεχίζετε να έχετε ως κριτήριο το modem. Το συγκεκριμένο εργαλείο όμως το παίρνει κάποιος ο οποίος καλύπτεται απόλυτα από το VDSL 50 και ενδιαφέρεται κυρίως για τις routing δυνατότητες που έχει (Dual Core 1GHz CPU) σε αντίθεση με τα απλά modem/router που έχουν επεξεργαστές Single Core στα 400/600MHz. Το FritzBox 7490 λοιπόν ενώ είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για τον μέσο χρήστη, είναι λίγο για κάποιον που ψάχνει συσκευή η οποία να σηκώνει πολλά connections και να μην ζορίζεται όταν έχει να κάνει με πολλαπλά routings. 

Εναλλακτικά Modem/Routers του Netgear D7000 (με ανάλογη τιμή) είναι το Asus DSL-AC68U (Dual Core 800MHz), TP-LINK Archer VR900 (Dual Core 1GHz) και άλλα αντίστοιχα. Αν πάλι έχεις τα φράγκα, παίρνεις ένα Vigor και είσαι άρχοντας (δεν μου έφταναν για vigor) :P:D:D 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να το κάψω λίγο το θέμα..αν κάποιος καίγεται για dual core κρατάει το modem του παρόχου και παει στο Xiaomi 3g router με dual core 256/128 ddr3 gigabit usb 3.0 αλλά και με application για το android απο 25€ χαμηλότερη η στα 35€ μέση τιμη απο gear με Belgium.

Οι "υπόλοιποι"... ας πανε σε mikrotik κλπ.

Επεξ/σία από drdedus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που θέλω να έχω καταγραφικό, κάμερες, αρκετές συνδεδεμένες συσκευές, απομακρυσμένο έλεγχο, σε τι λύση πάω? προτείνετε τίποτα? Μιλάμε για 100/100 Voip συνδεση

Επεξ/σία από kokyriakidis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kokyriakidis είπε

Εγω που θέλω να έχω καταγραφικό, κάμερες, αρκετές συνδεδεμένες συσκευές, απομακρυσμένο έλεγχο, σε τι λύση πάω?

Το καταγραφικό με τις κάμερες λειτουργεί στο τοπικό σου δίκτυο και δεν επιβαρύνει τον Internet Router. Αν το καταγραφικό το βλέπεις μόνο εσύ από κάποιο απομακρυσμένο σημείο τότε καλύπτεσαι με οποιοδήποτε (σχεδόν) router. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα που παρουσίασε το δικό μου και μετά από ταλαιπωρία 3-4 μηνών και αρκετές προσπάθειες το έστειλα πίσω ήταν αυτό

Φαίνεται ότι ήταν πρόβλημα συμβατότητας firmware με chromcast  κλπ.

Δεν έχω την υπομονή να διαβάσω όλο το νήμα να δω αν λύθηκε και πώς. 

Όποιος σκέφτεται να το πάρει ας ρίξει μια ματιά 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αυτή την στιγμή έχω ένα vigor 2760n και σκέφτομαι να το αλλάξω να πάρω το  D7000. Η μόνη χρήση που κάνω είναι streaming και online gaming. Με προβληματίζει το firewall του vigor, και επειδή είμαι άσχετος προτιμώ ένα ui πιο απλό με έτοιμα presets.  Είμαι τελείως λάθος?

Επεξ/σία από cod_addict
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/4/2018 στις 9:07 ΠΜ, AlexanderK είπε

Έπαιζε προσφορά για το συγκεκριμένο από το γερμανικό amazon στα 80 ευρώ περίπου το Μάιο. Το αγόρασα και στους 4 μήνες έβγαλε έβγαλε πρόβλημα. Επιστράφηκε με επιστροφή χρημάτων. Πολλοί χρήστες έχουν διαφορά θέματα. Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει

Προβλημα, σαν μοντεμ ή σαν ρουτερ?

(anivas11, ειπε το προβλημα του).

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nek4d είπε

Προβλημα, σαν μοντεμ ή σαν ρουτερ?

(anivas11, ειπε το προβλημα του).

Σαν λειτουργία. Ήθελε ανά 2 μέρες επανεκκίνηση για να δουλέψει

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή εμπειρία για μένα. Μερα με νυχτα wifi. Το gaming pc είναι 3 τοίχους μακρυά. Παρόλα αυτά παίζω bf με τα ping 30-40 κάτω από το παλιό του παροχου. 50αρι καρφωμένο, 3 κινητά, 3 ταμπλετ, κατεβαστηρι, gaming, ολα απροβληματιστα

Δημοσ.

Ερώτηση ίσως λιγο άσχετη ..... θα με βοηθούσε ένα εμπορικό μόντεμ σαν αυτό ; Γτ με το μόντεμ του ΟΤΕ πιάνω 35 mbps σε 50αρα σύνδεση . Να τονίσω ότι έχω actual rate 49998 και attainable 82000 ...Αλλα κατεβάζοντας ftp από τον σέρβερ του ΟΤΕ ή steam είμαι στα 35 κοντά ......σύνδεση Ethernet. Μήπως το ρουτερ έχει κάποιο θέμα στη μετάδοση ; 

Δημοσ.

Δεν ειναι μοντεμ αλλα μονο router.

Οποτε δεν θα βοηθησει στο ποσο συγχρονιζεις.

Μιλα με τον παροχο γιατι εισαι αρκετα χαμηλα...μπορει να σου δωσουν καινουριο μοντεμ ή να εχει καποιο θεμα το configuration του υπαρχοντος μοντεμ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panos7 είπε

Δεν ειναι μοντεμ αλλα μονο router.

Οποτε δεν θα βοηθησει στο ποσο συγχρονιζεις.

Μιλα με τον παροχο γιατι εισαι αρκετα χαμηλα...μπορει να σου δωσουν καινουριο μοντεμ ή να εχει καποιο θεμα το configuration του υπαρχοντος μοντεμ

Το θέμα ειναι ότι δοκίμασα κι αλλο ρουτερ του ΟΤΕ (φίλου) χωρίσω κάποια διαφορα . ΣύγχρονιΖει στα 50 ( αυτό γράφει actual rate ) Αλλα δεν φτάνω σε αυτές τις ταχύτητες ούτε με Ethernet .....  το κωμικοτραγικό ειναι ότι πλέον έχει αλλάξει η τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ και δεν μπορω να συνενοηθω όσο επεξηγηματικός και περιγραφικός να γίνω Γτ φανερά οι υπάλληλοι είτε δεν ασχολούνται είτε δεν έχουν στοιχειώδη γνώση επι του θέματος και απλά καταγράφουν το παράπονο 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sonyos είπε

Το θέμα ειναι ότι δοκίμασα κι αλλο ρουτερ του ΟΤΕ (φίλου) χωρίσω κάποια διαφορα . ΣύγχρονιΖει στα 50 ( αυτό γράφει actual rate ) Αλλα δεν φτάνω σε αυτές τις ταχύτητες ούτε με Ethernet .....  το κωμικοτραγικό ειναι ότι πλέον έχει αλλάξει η τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ και δεν μπορω να συνενοηθω όσο επεξηγηματικός και περιγραφικός να γίνω Γτ φανερά οι υπάλληλοι είτε δεν ασχολούνται είτε δεν έχουν στοιχειώδη γνώση επι του θέματος και απλά καταγράφουν το παράπονο 

δοκίμασες download απο αλλού με download manager η torrent ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...