rofl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, karasardelis είπε Επειδή μόνο αρνητικά σχόλια διαβάζω, να πω οτι το συγκεκριμένο το έχω εδώ και αρκετούς μήνες σε VDSL γραμμή, συνδέεται άριστα με full VDSL 50Mbps και δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνω restart παρά την πολυπλοκότητα του οικιακού μου δικτύου (πολλαπλά network devices, torrents, kodi boxes κλπ).... απλά δουλεύει. Υποστηρίζει και προφίλ 17a για ταχύτητα 100Mbps Δείτε και σχετική φωτό... το uptime είναι λίγο χαμηλό λόγω διακοπής ρεύματος... τι ακριβως να δουμε? και το τελευταιο modem παροχου σε 50αρι vdsl απο καμπινα το ιδιο κανει εξισου καλα. η διαφορα ειναι σα router και στο wifi. για 50αρι 100/αρι ειναι καλο. αν καποια στιγμη θελησετε για 200αρι μην ελπιζετε. οπως επισης και οταν σας βαλουν voip θα χρειαστειτε παλι τον εξοπλισμο του παροχου. οποτε το all in one το ξεχναμε. κοινως καλυτερα παρτε σκετο router αν δεν σας καλυπτει αυτο του παροχου και κρατηστε το modem παροχου. για καμπινα επομενως δεν θα πετουσα και τη σκουφια μου. η μεγαλυτερη χρησιμοτητα που βλεπω σε τετοιο μηχανημα ειναι σε συνδεσεις απο αστικο κεντρο που θα αργησουν παρα πολυ να δουν αλλα προτυπα και που εκει χρειαζεται και ενα καλο modem, ΄λογω χαλκου Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από rofl 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, rofl είπε τι ακριβως να δουμε? και το τελευταιο modem παροχου σε 50αρι vdsl απο καμπινα το ιδιο κανει εξισου καλα. η διαφορα ειναι σα router και στο wifi. Αναφέρεσαι μόνο στο γεγονός ότι συνδέεται στα 50 και πιάνει full vdsl... κάτι που πράγματι κάνουν και τα modem των παρόχων και συμφωνώ. Αυτό που με ενδιέφερε εμένα και δεν κάνουν (καλά) τα modem/router των παρόχων είναι να σηκώνουν τα connections που εγώ ήθελα να υποστηρίξω, χωρίς κολλήματα. Πριν το πάρω δοκίμασα φυσικά τα τελειωμένα ZTE και Technicolor των παρόχων τα οποία κάθε μέρα ήθελαν επανεκκίνηση.... το συγκεκριμένο παίζει τραίνο εδώ και πολούς μήνες με πάνω από τριάντα LAN Devices online 24/7 και πολλά active connections και ταυτόχρονα incoming και outgoing streams. Οπως είπε και ο προλαλήσαντας, αυτός ο εξοπλισμός είναι για συγκεκριμένες ανάγκες.... αν τον χρειάζεσαι, τον πληρώνεις. Εγώ τον πήρα στην κανονική του τιμή και δεν το μετάνοιωσα... Τώρα αν θα παίξει στα 200Mbps δεν με πολυκαίει... αν θα έρθει ποτέ έστω και 100 στο χωριό μου θα είναι θαύμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, karasardelis είπε Αναφέρεσαι μόνο στο γεγονός ότι συνδέεται στα 50 και πιάνει full vdsl... κάτι που πράγματι κάνουν και τα modem των παρόχων και συμφωνώ. Αυτό που με ενδιέφερε εμένα και δεν κάνουν (καλά) τα modem/router των παρόχων είναι να σηκώνουν τα connections που εγώ ήθελα να υποστηρίξω, χωρίς κολλήματα. Πριν το πάρω δοκίμασα φυσικά τα τελειωμένα ZTE και Technicolor των παρόχων τα οποία κάθε μέρα ήθελαν επανεκκίνηση.... το συγκεκριμένο παίζει τραίνο εδώ και πολούς μήνες με πάνω από τριάντα LAN Devices online 24/7 και πολλά active connections και ταυτόχρονα incoming και outgoing streams. Οπως είπε και ο προλαλήσαντας, αυτός ο εξοπλισμός είναι για συγκεκριμένες ανάγκες.... αν τον χρειάζεσαι, τον πληρώνεις. Εγώ τον πήρα στην κανονική του τιμή και δεν το μετάνοιωσα... Τώρα αν θα παίξει στα 200Mbps δεν με πολυκαίει... αν θα έρθει ποτέ έστω και 100 στο χωριό μου θα είναι θαύμα!!! Θες και 100 παναθεμα σε.εδώ γραμμές σε σπίτια δεν δίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, vrwmiaris είπε Θες και 100 παναθεμα σε.εδώ γραμμές σε σπίτια δεν δίνουν Δεν παραπονιέμαι εγώ... πιάνω φουλ 50 στο κατσικοχώρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokyriakidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Σε 100αρα γραμμη που έχω δηλαδή θα δουλεύει απροβληματιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, rofl είπε τι ακριβως να δουμε? και το τελευταιο modem παροχου σε 50αρι vdsl απο καμπινα το ιδιο κανει εξισου καλα. η διαφορα ειναι σα router και στο wifi. για 50αρι 100/αρι ειναι καλο. αν καποια στιγμη θελησετε για 200αρι μην ελπιζετε. οπως επισης και οταν σας βαλουν voip θα χρειαστειτε παλι τον εξοπλισμο του παροχου. οποτε το all in one το ξεχναμε. κοινως καλυτερα παρτε σκετο router αν δεν σας καλυπτει αυτο του παροχου και κρατηστε το modem παροχου. για καμπινα επομενως δεν θα πετουσα και τη σκουφια μου. η μεγαλυτερη χρησιμοτητα που βλεπω σε τετοιο μηχανημα ειναι σε συνδεσεις απο αστικο κεντρο που θα αργησουν παρα πολυ να δουν αλλα προτυπα και που εκει χρειαζεται και ενα καλο modem, ΄λογω χαλκου και που τα είπες δεν καταλαβαίνουν 8 ώρες πριν, karasardelis είπε Επειδή μόνο αρνητικά σχόλια διαβάζω, να πω οτι το συγκεκριμένο το έχω εδώ και αρκετούς μήνες σε VDSL γραμμή, συνδέεται άριστα με full VDSL 50Mbps και δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνω restart παρά την πολυπλοκότητα του οικιακού μου δικτύου (πολλαπλά network devices, torrents, kodi boxes κλπ).... απλά δουλεύει. Υποστηρίζει και προφίλ 17a για ταχύτητα 100Mbps Δείτε και σχετική φωτό... το uptime είναι λίγο χαμηλό λόγω διακοπής ρεύματος... φίλε την σημερινή ημέρα ειναι μέγιστο λάθος να πάρεις modem ΧΩΡΙΣ 35b προφιλ. Είναι σαν να αγόραζες κινητό χωρίς 800 πριν 1 χρόνο. οταν όλοι... ελεγαν δεν χρειάζεται. Πόσο μαλλον για modem που δεν είναι κάτι που αγοράζεται κάθε χρόνο. Εκτός αν φτάσουμε και εκεί. Ρίξτε μια ματιά εδω αν και θα υπάρχει και στο ινσομνια σχετικό θέμα. https://www.adslgr.com/forum/threads/1026366-Modems-με-35b-profile-(200-mbps)?p=6289539#post6289539 33 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε Σε 100αρα γραμμη που έχω δηλαδή θα δουλεύει απροβληματιστα? ειδικα "εσύ" για να είσαι έτοιμος παρε κατι με 35b προφίλ αν επιμένεις σε αγορά modem και όχι router. Η συνδεσμολογία σε όλες τις σοβαρές εγκαταστάσεις είναι ξεχωριστό modem ξεχωριστό router. Στην προκειμένη έστω με 35b προφίλ. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ε νταξει ακομα και 35b να παρεις, παλι 2-3 χρονια μετα σε gfast να παει χαραμι. και τα 35b ειναι πανακριβα τωρα δεν αξιζει αγορα. anyway καλο modem, αλλα τουλαχιστον καποιος να ξερει οτι δεν παει πανω απο 100 (αν αυτο τον καλυπτει τοτε καλως) και σε 1-2 χρονια που λιγο πολυ ολοι οι vdsl θα γυρισουν voip εκει θα χρειαζεται παλι ο εξοπλισμος του παροχου. αν τα γνωριζει αυτα και το παιρνει εις γνωση του, καλως αλλα πχ αν καποιος σκεφτεται να παρει 200αρι οταν θα του γινει διαθεσιμο σε κανα 6μηνο η χρονο πχ, τοτε τσαμπα θα παει, και θα ηταν καλυτερο να παει σε σκετο router (αν του χρειαζεται) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexanderK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 εγώ ξέρω ότι στο 6μηνο ήθελε κάθε 2 μέρες restart. τι επαναφορά του έκανα τι το έψαξα τα ίδια. υπήρχαν πολλές αναφορές για το ίδιο θέμα στο adslgr.com. έφυγε πίσω και ηρέμησα. τώρα έχω σαν modem του οτε και router στημένο pfsense και ηρέμησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Σε σχέση με τη προσφορά του Γερμανού με το ρούτερ οποίος το πήρε ήταν η καλύτερη λύση απ'ότι κατάλαβα. αυτό και δε λέει για γραμμή liteon και είναι τίγκα στα παραπονα Για τα 100 ρια εδώ στο ιρακ-λιο ούτε λόγος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, drdedus είπε ειδικα "εσύ" για να είσαι έτοιμος παρε κατι με 35b προφίλ αν επιμένεις σε αγορά modem και όχι router. Η συνδεσμολογία σε όλες τις σοβαρές εγκαταστάσεις είναι ξεχωριστό modem ξεχωριστό router. Στην προκειμένη έστω με 35b προφίλ. ο karasardelis απο το attenuation που εχει δεν θα δει βελτιωση με 100αρι, οποτε μια χαρα κομπλε ειναι το 17α, και αφου εχει και κανα 500αρι+ μετρα χαλκου, μπορει να βγαινουν προβληματα και το netgear να παει καλυτερα Και τετοιες φασεις παντως, δηλαδη αυτους που θα μεινουν μαλλον για αρκετα χρονια στο 50αρι λογω αποστασης απο καφαο (γιατι οποιος σηκωνει 100αρι θα σηκωνει πιθανοτατα και 200αρι) καλυτερα ενα 7490 που εχει και voip και παιζει αψογα με οτε (οποτε και αλλους παροχους αν θα δινουν κωδικους) https://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/modems-routers/177718-avm-fritz!-box-7490?cmicc=skroutz με 50 ευρω παραπανω απλα nobrainer, και voip και τηλ κεντρο χωρις να χρειαστουν πατεντες σε κανα χρονο για να παιζει το voip. και μη γραψει καποιος για διαστημικες ταχυτητες wifi 1.9Gbps, γιατι για 100αρι vdsl βαρια συζηταμε Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Με άλλα λόγια όχι στην αγορά modem. Ειδικά την παρούσα στιγμή.Ειδικά οσοι είστε στο 100αρι τώρα. Μιλάμε για την μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού Παίρνεις ρουτερ για να μην επηρεαστείς από τις εξελίξεις. Θέλω να δοκιμάσω τα ubiquity για να είμαι ειλικρινής. Στο 7940 λογικά θα μπορούν να συνδεθούν απευθείας και ασύρματα dect χωρίς την βάση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, drdedus είπε Στο 7940 λογικά θα μπορούν να συνδεθούν απευθείας και ασύρματα dect χωρίς την βάση? δεν το γνωριζω αν αφορα ολα τα dect the telephone must support the DECT-GAP profile. DECT-GAP is a common standard for cordless telephones and wireless data transmission supported by all FRITZ!Fon models, for example. https://en.avm.de/service/fritzbox/fritzbox-7490/knowledge-base/publication/show/65_Cannot-register-a-cordless-telephone/ μια βαση δεν τη γλυτωνεις για φορτιση, αλλα μπορεις να εχεις 2-3 ακουστικα και μολις 1 φορτιστη καπου στο σπιτι Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ποια η διαφορα αν παρει καποιος αυτο και αν χρειαστει 100αρα ή 200αρα, να βαλει το modem του παροχου και αυτο σαν router? Υπαρχει καποια εναλλακτικη, μονο router με αντιστοιχα χαρακτηριστικα, σε αντιστοιχη ή καλυτερη τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, devilfish είπε Ποια η διαφορα αν παρει καποιος αυτο και αν χρειαστει 100αρα ή 200αρα, να βαλει το modem του παροχου και αυτο σαν router? Υπαρχει καποια εναλλακτικη, μονο router με αντιστοιχα χαρακτηριστικα, σε αντιστοιχη ή καλυτερη τιμη? οπως ειπα, προσωπικα για 60 ευρω επιπλεον θα πηγαινα στο 7490 αβλεπι να ειμαι και αρχοντας στο κομματι της τηλεφωνιας, και να μην ξεθαβω το modem του παροχου σε πολυσυντομο χρονικο διαστημα. φανταζομαι οτι μπορεις να ρωτησεις στο σχετικο νημα αν αξιζει αυτο σα router σκετο για 140 ευρω και τι router μπορεις να παρεις με σ'αυτα τα λεφτα. δεν γνωριζω την τρεχουσα περιοδο. παντως η λογικη λεει οτι ενα router ειναι οικονομικοτερο απο ενα modem router, και συνηθως πιο πλουσιο σε features καθως ειναι dedicated. + οτι το συγκεκριμενο εχω διαβασει και γω αρκετους να μιλανε για προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rofl είπε δεν το γνωριζω αν αφορα ολα τα dect the telephone must support the DECT-GAP profile. DECT-GAP is a common standard for cordless telephones and wireless data transmission supported by all FRITZ!Fon models, for example. https://en.avm.de/service/fritzbox/fritzbox-7490/knowledge-base/publication/show/65_Cannot-register-a-cordless-telephone/ μια βαση δεν τη γλυτωνεις για φορτιση, αλλα μπορεις να εχεις 2-3 ακουστικα και μολις 1 φορτιστη καπου στο σπιτι Λογικά θα μπορούν "όλα" τα dect απλα ίσως χάνεις λειτουργίες οπβς eco dect η όπως αλλιώς το λέει ο καθένας αλλα ίσως ακόμα.και αναγνώριση. Και εγώ θα πήγαινα σε αυτό που λες χωρίς πολλά πολλά αν ηταν να περάσω σε modem router. Ειδικά αν ήμουν στην μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που συζητάμε. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα