Προς το περιεχόμενο

Modem / Router ADSL / VDSL Netgear Nighthawk D7000 AC1900 140 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιζε προσφορά για το συγκεκριμένο από το γερμανικό amazon στα 80 ευρώ περίπου το Μάιο. Το αγόρασα και στους 4 μήνες έβγαλε έβγαλε πρόβλημα. Επιστράφηκε με επιστροφή χρημάτων. Πολλοί χρήστες έχουν διαφορά θέματα. Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει

Επεξ/σία από AlexanderK
  • Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ οταν αγοράζουμε ΑΚΡΙΒΑ modem σήμερα.

Είναι ΕΛΆΧΙΣΤΑ αυτά που υποστηρίζουν το ΠΡΟΦΙΛ που χρειάζεται η θα χρειαστεί για να κλειδώνουν πάνω από 200 ΙΣΩΣ και απο 100Mbit.

Με αλλα λόγια θα είναι η είναι άχρηστα.

Αν θυμάμαι καλά σε διπλανό φορουμ αναρωτιοντουσαν όλοι πως η Netgear δεν είχε βγάλει ΑΚΟΜΑ αναβάθμιση που να υποστηρίζει αυτο το προφίλ το συγκεκριμένο modem.

Με επιφύλαξη τα παραπάνω ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΆΡΕΤΕ.

Κατα την γνώμη μου είναι λάθος η αγορά modem καλύτερα router σε συνδυασμό με το modem που μας δίνει ο πάροχος

Επεξ/σία από drdedus
  • Like 3

1 ώρα πριν, AlexanderK είπε

Έπαιζε προσφορά για το συγκεκριμένο από το γερμανικό amazon στα 80 ευρώ περίπου το Μάιο. Το αγόρασα και στους 4 μήνες έβγαλε έβγαλε πρόβλημα. Επιστράφηκε με επιστροφή χρημάτων. Πολλοί χρήστες έχουν διαφορά θέματα. Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει

Ισχύει το παραπάνω!.. πολλά προβλήματα το μόντεμ του!!.. αγορά ολοκαίνουριο τον Οκτώβριο του '17, ταλαιπωρήθηκα 15 μέρες μαζί του.. επιστροφή και αντικατάσταση με καινούργιο σφραγισμένο.. που τελικά είχε ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!..Γύρισε πίσω κ έγινε επιστροφή χρημάτων... 

Αγόρασα ένα ASUS AC68U και είμαι ευτυχισμένος!! 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, AlexanderK είπε

μία απο τα ίδια και εγώ 

Επειδή μόνο αρνητικά σχόλια διαβάζω, να πω οτι το συγκεκριμένο το έχω εδώ και αρκετούς μήνες σε VDSL γραμμή, συνδέεται άριστα με full VDSL 50Mbps και δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνω restart παρά την πολυπλοκότητα του οικιακού μου δικτύου (πολλαπλά network devices, torrents, kodi boxes κλπ).... απλά δουλεύει. 

Υποστηρίζει και προφίλ 17a για ταχύτητα 100Mbps

Δείτε και σχετική φωτό... το uptime είναι λίγο χαμηλό λόγω διακοπής ρεύματος... :D

fGyFudE.png

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτρεψτε μου και μενα να συμφωνησω με τον Καρασαρδελη. Το ειχα παρει απο αμαζον γυρω στα 70-80 και μου ειχε ερθει καινουριο του κουτιου. εκανα και registration για την εγγυηση στο site της netgear (2 ετη)

Απλα παιζει και παιζει καλα, χωρις αποσυνδεσεις με πολλες συσκευες επανω στο δικτυο ολες ασυρματες. Αυτο ειναι και το δυνατο του σημειο. Εξαιρετικο wifi. Πριν ειχα το Ν14 και μπουκωνε με πολλες συσκευες. Αυτο εδω απλα δε κολλαει πουθενα, στριμαρει τα παντα και με τορρεντ ανοιχτα, παιρνει δικτυακους δισκους στους οποιους μπορεις να εχεις και απομακρυσμενη προσβαση, παιζει ταινιες απο δισκο που εχω κολλημενο πανω στο μοντεμ, εχει 2 θεσεις usb3 για δισκους και γενικα εχω ησυχασει απο powerlines κλπ. Μονο αρνητικο ειναι οτι το μοντεμ δεν εχει ενσωματωμενο τορρεντ client downloader (σε αντιθεση με το αντιστοιχο ρουτερ R7000 που εχει)

Στα πολυ θετικα του οτι και τα 2 τσιπακια (wifi + modem) ειναι broadcom

Ωστοσο στα 140 δε θα το επαιρνα. Εξαιρετικη τιμη ηταν το R7000 στα 60 πριν 2 μηνες

Επεξ/σία από mtzs
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μηχάνημα απευθύνεται σ' αυτούς που ξέρουν τι και πώς και έχουν καταλήξει ότι τους χρειάζεται, όσοι δεν ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία (που φυσικά δεν είναι προσβλητικό) κρατάνε αυτό του παρόχου και...amen...

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kokyriakidis είπε

@zacharis1955 Πιστεύεις ότι αξίζει? Η προτείνεις κάποιο άλλο στις ίδιες δυνατότητες?

Αξίζει σίγουρα αν το χρειάζεσαι.....

Κάτοχος κο εγώ του refurbished από την προσφορά του Amazon. Μεγάλη βελτιώση εμβελειας. στα 802.11g/n και μεγάλο plus τα 802.11a. Αρκετά συχνά περίπου μια φορά το μήνα βγάζει firmware update. Πάροχος wind και κλειδώνει 50/5 με ping κάτω από 10ms. Το συστήνω ανεπιφύλακτα αν και σε αυτα τα χρήματα μόνο αν το έχεις πραγματικά ανάγκη γι λόγους εμβελειας κυρίως. 

Στα 80 ευρω που το ειχα παρει απο το αμαζον αξιζει, για παραπανω οχι. ΣΙγουρα οχι στα 140 που ειναι η προσφορα η στα 200 που ειναι η κανονικη τιμη

Στα 140 ΔΕΝ αξίζει αν και σαν προϊόν είναι αξιόλογο. Για άλλη μια φορά να γράψω ότι είναι ΡΙΣΚΟ να αγοράζετε modem-routers καθώς η συνεργασία τους με το κάθε δίκτυο είναι ΛΑΧΕΙΟ.

Αγοραστε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ρουτερ που έχετε τη δυνατότητα , κάντε ένα bridge με τη συσκευή που σας δίνει ο εκάστοτε πάροχος και τέλος.

Η προσφορά του Γερμανού για το ρουτερ ήταν top of the top. Πιο value for money δεν έχω πετύχει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Στα 80 ευρω που το ειχα παρει απο το αμαζον αξιζει, για παραπανω οχι. ΣΙγουρα οχι στα 140 που ειναι η προσφορα η στα 200 που ειναι η κανονικη τιμη

80 είχε στο Amazon.de πριν από μερικούς μήνες και υπό ειδικές συνθήκες (επιστροφές από γερμανούς γιατί στη Γερμανία δεν δουλεύει άρα ανοιγμένες συσκευασίες, σπρώξιμο του υπόλοιπου απούλητου στοκ κλπ) και δεν θα ξαναβρεθεί ποτέ πλέον σε τέτοια τιμή...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...