Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Έχω το το Galaxy Note 4 SM-N910F. Όταν πάω στις ρυθμίσεις κλήσεων μου βγάζει Αποτυχία ανάγνωσης δεδομένων Σφάλμα κάρτας sim ή δικτύου. Ενώ αναγνωρίζει την κάρτα sim την διαβάζει κανονικά έχω σήμα και δεδομένα και επαφές όταν πάω στις ρυθμίσεις κλήσεων μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Άλλαξα κάρτα sim έβαλα καινούρια έκανα εργοστασιακή εγκατάσταση format, και στο cache και πάλι τα ίδια. Κάποιος μου είπε ότι έχει πρόβλημα το sim card reader αλλά αν είχε πρόβλημα έπρεπε να μην αναγνώριζε καθόλου την κάρτα. Εδώ την αναγνωρίζει. Μόνο στις ρυθμίσεις κλήσεων μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πως αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα.

Screenshot_2018-02-04-01-43-40.jpg

Επεξ/σία από Nik_amp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλε την μπαταρία και δες το IMEI ταιριάζει με το τηλέφωνο?

Νομίζω στο τηλέφωνο θα το δεις με το *#06#

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τηλέφωνο δούλευε κανονικά. Όταν πήγαινα στις ρυθμίσεις κλήσεων κανονικά ήταν δεν μου έβγαζε αυτό το μήνυμα. Ξαφνικά έγινε. Ούτε έπεσε το τηλέφωνο ούτε τίποτα. Το IMEI και το S/N ταιριάζει με το τηλέφωνο. Έχω whats up cosmote. Έβαλα καινούρια κάρτα sim και τίποτα τα ίδια. Από άλλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας δεν έβαλα sim να δοκιμάσω. Αλλά θα το κάνω να δω τι θα γίνει. Αν και νομίζω το ίδιο μήνυμα πάλι θα με βγάλει.

Επεξ/σία από Nik_amp
Δημοσ.

Ακριβώς το ιδιο με ενα note 3 φίλου.μια μερα παπαλα οι κλήσεις.αυτο ακριβως το μήνυμα.

Η sim δε φταίει σίγουρα.

Αφου πραξαμε ολα τα αυτονόητα πήραμε και τηλεφωνο στον πάροχο μπας λεμε μπας και καταλάθος δηλώθηκε κλεμμένο.

Τίποτα.

Το πήγαμε σε ενα μαγαζάκι να το κοιτάξει,μας είπε το έστειλε σε έναν γνωστό με εμπειρία και spare ανταλλακτικa sammy και μας είπαν η κεραία φταίει και θες πλακέτα.

Αυτά.

Αν βρεις λύση με χαρά να την ακούσω.

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα μια άλλη κάρτα sim ενός φίλου μου cosmote whats up και δουλεύει κανονικά. Άρα η συσκευή μου δεν έχει πρόβλημα. Πήρα τηλέφωνο στην cosmote στο 13888 είπα το πρόβλημά μου και μου είπαν θα επικοινωνήσει μαζί μου ένας τεχνικός. Άντε να δούμε τι θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά βρήκα τι ήταν. Με ενημέρωσαν από την cosmote τηλεφωνικός. Στην κάρτα μου είχα -0,40 λεπτά. Όταν είναι το ποσό κάτω από μηδέν δηλαδή μείον αυτομάτως η cosmote κάνει φραγή σε κάποιες υπηρεσίες όπως ρυθμίσεις κλήσεων, απόκρυψη αριθμού, φραγή κλήσεων, προώθηση κλήσης κ.α. Μόλις έβαλα κάρτα επανήλθε κανονικά. Αυτό πληροφοριακά για όσους αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ.

• Like 2
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...