mythradyl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα Πουλάω την παλιά μου οθόνη μια dell u2414h (μπορε'ιτε να την βρείτε στις αγγελίες) και θα ήθελα να αναβαθμιστώ με μία QHD οθόνη. Ύστερα απο φιλτράρισμα σε γούστα και τιμή κατέληξα στα εξής μοντέλα https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/m/24_355_1139/BenQ_or_Asus_or_Dell/f/5529_501108/megali-23-26-toulachiston-qhd-2560-x-1440.html?keyphrase=othones&price_max=356&price_min= Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να έχει καλή ανάλυση και χαμηλό άσπρο φωτισμό καθώς εργάζομαι πολλές 'ωρες πάνω σε word και excel και έχω αποκτήσει μια υπερευαισθησία. Σας ευχαριστώ για τις γνώμες, ειδικά αν κάποιος έχει κάποια απο τα παραπάνω μοντέλα.
Duck Dodgers Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Από αυτές που έχει βάλει εγώ θα διάλεγα την u2515h! Αλλά γιατί δεν βλέπεις και σε άλλες μάρκες?
mythradyl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω ότι ειναι οι καλύτερες για αυτό. Κάποια άλλη σίγουρη πρόταση?
keravnos21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Εγω παλι θα ελεγα να δεις 27αρες για αυτην την αναλυση και ειδικα αν την θελεις για την χρηση που λες. 1
Papadrams Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Κατά την γνώμη μου μείνε στις ίντσες που λες γιατί 27άρα για working station παραπάει λίγο, ειδικά αν έχεις ευαίσθητα μάτια. Κάθε οθόνη από τις παραπάνω ρυθμίζεται η φωτεινότητα. Αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα ιδιαίτερα είναι το Blue light filter. Το blue light είναι αυτό που κουράζει κυρίως τα μάτια. Ξέρω ότι τέτοιο φίλτρο έχουν οι asus. Έχω από την ίδια σειρά τις 24άρες (full hd) με ενεργοποιημένο το blue light filter και είναι πολύ ξεκούραστες. 10-12 ώρες και τα μάτια αντέχουν άλλο τόσο. Επίσης είναι πολύ εντυπωσιακό το γεγονός ότι από 3 μεριές είναι σχεδόν bezeless.
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Σε αυτά τα χρήματα και για την χρήση που την θες είναι λίγο πολύ το ίδιο πάρε την ποίο φθηνή και παίξε με τις ρυθμίσεις για να βρεις αυτό που σε βολεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα