Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια... εχω προβλημα στο να αναγνωρισει ο υπολογιστης μου το ρουτερ και ετσι δεν εχω ιντερνετ. Το ασυρματο δουλευει κανονικα αρα η συνδεσμολογια ειναι σωστη. Το  lan του router και του υπολογιστη αναβοσβηνουν κανονικα παρολα αυτα κατω δεξια στην επιφανεια εργασιας μου δειχνει το κοκκινο Χ στις συνδεσεις. Δοκιμασα την αντιμετωπιση προβληματων αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταιει?? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από Mr Chill
Δημοσ.

Αρχικά επιβεβαίωσε ότι το καλώδιο ethernet που έχεις για την συνδεσμολογία σου είναι λειτουργικό , με το να το συνδέσεις σε άλλον υπολογιστή.

Έπειτα πήγαινε στο Δίκτυο και κοινή χρήση και μεταβιβάσου στην ενότητα πάνω αριστερά για την αλλαγή ρυθμίσεων του αντάπτορα.

Άμα σου εμφανίζει εκεί την τοπική σύνδεση ακόμα και αποσυνδεδεμένη τότε είμαστε καλά, δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις και να την ξανά ενεργοποιήσεις, άμα δεν γίνει τίποτα τότε ξανά πέρνα χειροκίνητα τους drivers της κάρτας δικτύου σου από το site του κατασκευαστή αφού πρώτα τους καταργήσεις και κάνεις μια επανεκκίνηση.

Άμα δεν δουλέψει τίποτα από τα παραπάνω τότε κάνε format! , και εάν ούτε μετά το format δεν λειτουργήσει , τότε μιλάμε επίσημα για καμένη κάρτα δικτύου!

• Thanks 1
Δημοσ.

Άρα σου λείπουν οι drivers-οδηγοί προκειμένου να λειτουργήσει το μηχάνημά σου...!

Άμα μπορούσες να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες για την συσκευή σου laptop/desktop  μοντέλο, έκδοση Windows που τρέχουν, προκειμένου να σου δώσουμε την βοήθεια που χρειάζεσαι :) 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...