Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω καν αν είμαι στο κατάλληλο τοπικ αλλα νομίζω είναι πρόβλημα λειτουργικού.

Εν συντομία. Αγοράζω ssd. Κάνω clone, όλα καλά αλλά δεν είδα την βελτίωση που πρόσμενα. Λέω πώς είναι βαριά τα 10 καθότι παλιό το λαπτοπ. Ενώ είμαι στα 10 ξεκινάω εγκατάσταση τα 7. Μεταφέρει τα παλιά αρχεία στον φάκελο Windows.old και εγκαθιστά τα 7. Drivers, updates, σχετικά, όλα καλά.

Όμως, βγάζει πρόβλημα στον φάκελο Google Drive. Πάω να τον ανοίξω και βγάζει το μνμ: Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτό τον φάκελο. Πατάω "συνέχεια" για να μπω ως διαχειριστής και βγάζει μνμ "Έχει απαγορευτεί η πρόσβαση σας σε αυτό το φάκελο". Πατάω στο ΄λινκ που με μεταφέρει στην καρτέλα ασφαλείας. Λέει: Για να συνεχίσετε πρέπει να είστε χρήστης διαχείρισης με δικαίωμα προβολής της ιδιότητας ασφαλείας αυτού του αντικειμένου. Πατάω στο "Συνέχεια" και με πάει σε μια νέα καρτέλα που ονομάζεται "Κάτοχος" όπου λέει ότι για να γίνω κάτοχος του αντικειμένου πρέπει να επιλέξω ένα λογαριασμό από τη λίστα και να πατήσω ΟΚ. (Η λίστα έχει ενα λογαριασμό Adiministrators κι έναν ακόμη με το όνομα μου). Το κάνω, ανοίγει τελικά ο φάκελος βλέπω τα αρχεία αλλά δεν ανοίγουν. Τι διάολο;

Εν τω μεταξύ, έχω κρατήσει τον προηγούμενο σκληρό, τον έχω σε εξωτερική θήκη και κάνει τα ίδια κι εκεί μόνο στον συγκεκριμένο φάκελο. Όλοι οι άλλοι παίζουν κανονικά.

Ταυτόχρονα, επειδή ο φάκελος είναι της γυναίκας μου κι έχει ξεχάσει τα στοιχεία του λογαριασμού στην google, δεν μπορούμε αλλιώς να αποκτήσουμε πρόσβαση στα αρχεία.

Ξέρει κανείς τι να κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...