Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι κατοχος ενος HUAWEI MATE 9 για περιπου 8 μηνες.Επειδη εχω την τρελλα να αλλαζω συχνα κινητα ηρθε νομιζω η ωρα για τη αλλαγη.Το mate 9 ειναι μια απιστευη συσκευη και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ δυσκολη η επιλογη μιας αλλης συσκευης.Θα ηθελα να δοκιμασω το XIAOMI MI MIX 2 αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Πειτε μου γνωμες και προτασεις.Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον το έχεις σύστημα να αλλάζεις συχνά κινητά, πιστεύω κάνε την κίνησή σου και κάνε το ίδιο και με το Mi Mix 2, δηλαδή πάρ'το και άλλαξέ το μετά από κάποιον καιρό όταν βαρεθείς. Ωστόσο η αλλαγή σε οποιοδήποτε άλλο κινητό θα είναι απλά μια αισθητική αλλαγή καθώς το Mate 9 σε απόδοση και λειτουργίες υστερεί ελάχιστα από τα πιο καινούρια.

Επεξ/σία από ChimairaX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα είναι 6.01 :P

2 ώρες πριν, KERATSINIGR είπε

Δεν θελω να πεσω κατω απο τις 6 ιντζες γι αυτο δεν κοιταζω καθολου το oneplus 5t.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Σωστα παιδια οντως ειναι 6 ιντζες ειχα κανει λαθος.Ευχαριστω.Αξιζει τον κοπο αυτη η αλλαγη η θα την πατησω.Το mate 9 ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει σαν κινητο και η αληθεια ειναι οτι εχω αλλαξει παρα πολλες συσκευες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παρεα.Πειτε μου γνωμες.ONE PLUS 5T.   -    XIAOMI MI MIX 2.   -    MATE 10 PRO. -S8  PLUS. Εχω mate 9 χωρις κανενα προβλημα απλα θελω να κανω μια αλλαγη ποιο απο τα 3 να επιλεξω?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, MATEO73 είπε

Καλησπερα παρεα.Πειτε μου γνωμες.ONE PLUS 5T.   -    XIAOMI MI MIX 2.   -    MATE 10 PRO. -S8  PLUS. Εχω mate 9 χωρις κανενα προβλημα απλα θελω να κανω μια αλλαγη ποιο απο τα 3 να επιλεξω?

Θα βγουν και άλλα εκτός από το S9/9+ οπότε περίμενε.

Εκτός αν επέλεξες αυτά λόγο μπάτζετ....

Δημοσ.

Ναι η αληθεια ειναι οτι το μπατζετ προς το παρων για s9 ξεφευγει οποτε κοιταζω αυτα τωρα.Τι λες λοιπον?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MATEO73 είπε

Ναι η αληθεια ειναι οτι το μπατζετ προς το παρων για s9 ξεφευγει οποτε κοιταζω αυτα τωρα.Τι λες λοιπον?

Mate 10 pro εκτος αν θες stock android που προσφερει το Oneplus5t.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε και ο Fulgore πιο πάνω...Ένα από τα δυο (Mate 10 pro/op5t) το mate 10 pro το είχα στα χέρια μου και θα σου πω ότι έχει αισθητές βελτιώσεις με το mate 9(το είχε παράλληλα ο αδερφός μου και μπόρεσα να συγκρίνω),αλλά αυτό θα στο πρότεινα αν είσαι fun της Huawei γιατί πέρα των βελτιώσεων κλπ δεν θα αλλάξει τίποτα στην εμπειρία χρήσης και περιβάλλον...Αν σου αρέσει γενικώς να αλλάζεις συσκευές θα πρότεινα op5t ώστε να αλλάξεις γενικώς αποφεύγοντας και το ρίσκο να θέλεις να ξανά αλλάξεις άμεσα συσκευη(όπως είπα σαν εμπειρία χρήσης θα σου φανεί το mate 10 pro σα να συνεχίζεις να έχεις το mate 9 πιο βελτιωμένο φυσικά)..

Δημοσ.

Δεν ξερω τα οικονομικα καθενος ,αλλα πολλα ειναι κολπα εταιριων .Καθε 6 μηνες αλλαζουν μοντελα με ψιλοβελτιωσεις .Δηθεν καλυτερο για να παρεις αλλο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...