Προς το περιεχόμενο

Windows 10 update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Πως μπορώ στα windows 10 να επιλέγω τι θα εγκαταστήσω ; όπως στα windows 7 δηλαδή με τον πίνακα και τα κουτάκια επιλογής. 

γιατί όταν κάνω check for updates εγκαθιστά από μόνο του ενημερώσεις. επίσης που μπορώ να βρω τι έχει εγκατασταθεί για να ελέγξω αν κάτι δεν χρειάζεται;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να το σεταρεις ωστε να μην κατεβαζει αυτοματα αλλα να σε ενημερωνει οτι θελει να κανει download και install τα εκαστοτε updates.
Υπαρχει και τροπος να κανεις hide τα updates που δεν θελεις να εγκατασταθουν απλα ειναι ελαφρως χρονοβορος.

Παρ' ολα αυτα, εφοσον πλεον δεν εχει κανεις (σχεδον) cracked win10, δεν εχεις λογο να μην θελεις updates εκτος και αν επιμενει να σου βαζει καποιον driver που για λογους stability θες να εξαιρεθει.
Εμπειρικα, δεν ειδα ποτε να μου βαζει κατι "περιεργο" περα απο stability fixes.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eκτος και αν ειναι major αλλαγη (ολοκληρη αλλαγη version των windows), τα stability fixes πολυ δυσκολα θα δημιουργησουν προβλημα.
Αν οντως καθεσαι και κανεις search το description των καθε KB000000 updates, ok μαζι σου.

Η μονη περιπτωση που χρειαστηκα να κανω hide καποιο update ηταν οταν επρεπε να εχω παλιοτερο driver της GPU και επεμενε να μου κατεβαζει τον τελευταιο διαθεσιμο.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sistah είπε

Η μονη περιπτωση που χρειαστηκα να κανω hide καποιο update ηταν οταν επρεπε να εχω παλιοτερο driver της GPU και επεμενε να μου κατεβαζει τον τελευταιο διαθεσιμο.

Αυτό διορθώνεται εύκολα.

Q2Ys8M.jpg

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...