Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Ενω εχω μονο μια εγκατασταση windows 7 και μια windows 10 στην εκκινηση βλεπω 3 εγκαταστασεις windows .Πως μπορω να βρω ποιες ειναι "ψευτικες" και να τις διαγραψω και να μεινει σαν επιλογη μια εγκατασταση απο 7αρια και μια απο 10αρια ? Ευχαριστω.
jakegate7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σου κ. Γιάννη, πιο παλιά είχα χρησιμοποιήσει το http://neosmart.net/EasyBCD για ανάλογες δουλειές. Δυστυχώς δεν το έχω μπροστά μου για να σε βοηθήσω στο menu του. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από jakegate7
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R και δώσεις msconfig και πας στην καρτέλα Εκκίνηση υπολογιστή, τι έχει εκεί; 1
BringMe2Life Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις 7/2/2018 στις 10:41 ΜΜ, micos000 είπε Αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R και δώσεις msconfig και πας στην καρτέλα Εκκίνηση υπολογιστή, τι έχει εκεί; Εκεί λογικά θα έχει όλα τα OS με δυνατότητα εκκίνησης και μπορείς να κάνεις τροποποιήσεις ή και να διαγράψεις κάποιο. Αλλά μάλλον για να μην έχει απαντήσει θα βρήκε την λύση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2018 στις 10:41 ΜΜ, micos000 είπε Αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R και δώσεις msconfig και πας στην καρτέλα Εκκίνηση υπολογιστή, τι έχει εκεί; Ευχαριστω.Αυτα εμφανιζει.Θελω να σβησω τν δευτερη και τριτη επιλογη που δεν ειναι υπαρκτες εγκαταστασεις . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Γιάννης Platano
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τα επιλέγεις ένα-ένα και πατάς "Διαγραφή". Τι ποιο απλό!
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, BringMe2Life είπε Εκεί λογικά θα έχει όλα τα OS με δυνατότητα εκκίνησης και μπορείς να κάνεις τροποποιήσεις ή και να διαγράψεις κάποιο. Αλλά μάλλον για να μην έχει απαντήσει θα βρήκε την λύση. Οχι δεν εχω βρει την λυση αλλα για λογους υγειας δεν μπορω να μπαινω κακτικα εδω οπως παλια .
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Εσβησα τις δυο ενδιαμεσες εγκαταστασεις και ολα ΟΚ τωρα .Ευχαριστω
BringMe2Life Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εσβησα τις δυο ενδιαμεσες εγκαταστασεις και ολα ΟΚ τωρα .Ευχαριστω Να σαι καλά φίλε, περαστικά! 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από BringMe2Life 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα