Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω εχω μονο μια εγκατασταση windows 7 και μια windows 10 στην εκκινηση  βλεπω 3 εγκαταστασεις windows .Πως μπορω να βρω ποιες ειναι "ψευτικες" και να τις διαγραψω και να μεινει σαν επιλογη μια εγκατασταση απο 7αρια και μια απο 10αρια ?

Ευχαριστω.

20180203_194442.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σου κ. Γιάννη, πιο παλιά είχα χρησιμοποιήσει το http://neosmart.net/EasyBCD

για ανάλογες δουλειές. Δυστυχώς δεν το έχω μπροστά μου για να σε βοηθήσω στο menu του.

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.
Στις 7/2/2018 στις 10:41 ΜΜ, micos000 είπε

Αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R και δώσεις msconfig και πας στην καρτέλα Εκκίνηση υπολογιστή, τι έχει εκεί;

Εκεί λογικά θα έχει όλα τα OS με δυνατότητα εκκίνησης και μπορείς να κάνεις τροποποιήσεις ή και να διαγράψεις κάποιο. Αλλά μάλλον για να μην έχει απαντήσει θα βρήκε την λύση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/2/2018 στις 10:41 ΜΜ, micos000 είπε

Αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R και δώσεις msconfig και πας στην καρτέλα Εκκίνηση υπολογιστή, τι έχει εκεί;

Ευχαριστω.Αυτα εμφανιζει.Θελω να σβησω τν δευτερη και τριτη επιλογη που δεν ειναι υπαρκτες εγκαταστασεις .

100.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
6 ώρες πριν, BringMe2Life είπε

Εκεί λογικά θα έχει όλα τα OS με δυνατότητα εκκίνησης και μπορείς να κάνεις τροποποιήσεις ή και να διαγράψεις κάποιο. Αλλά μάλλον για να μην έχει απαντήσει θα βρήκε την λύση. 

Οχι δεν εχω βρει την λυση αλλα για λογους υγειας δεν μπορω να μπαινω κακτικα εδω οπως παλια .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Εσβησα τις δυο ενδιαμεσες εγκαταστασεις και ολα ΟΚ τωρα .Ευχαριστω

Να σαι καλά φίλε, περαστικά! 

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Επεξ/σία από BringMe2Life
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...