Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.
Πάει καιρός από όταν άνοιξα ένα οποιοδήποτε θέμα στο Insomnia, μπαίνω όμως αμέσως στο θέμα.

Έχω στην κατοχή μου ένα LG G2 D802 το οποίο έχει πλέον οθόνη χωρίς ιδιαίτερη ανταπόκριση στην αφή(touch). Έχω επικοινωνήσει με την εταιρεία που αναλαμβάνει τα επίσημα service στα κινητά της LG, και μου είπαν πως το πρόβλημα μου θα διορθωθει με αλλαγή οθόνης + digitizer.
Δεδομένου ότι έχει περάσει αρκετά ο καιρός από την αγορά του, τι πιστεύεται, να το στέίλω για να μου φτιάξουν την οθονη ή να κοιταξω για άλλο κινητό? 
Αν κάποιος επιλέγει άλλο κινητό τι προτείνεται!

Δημοσ.

δεν αξίζει να το φτιάξεις μιας και με τα λεφτά που θα σου κοστίσει συμπληρώνεις λίγα ακόμα και παίρνεις ένα πιο καινούριο. αν θα έπαιρνες καινούριο τι ποσό θα διέθετες; για να μπορέσω να σου προτείνω 

Δημοσ.

θέλεις απαραίτητα καινούριο; σαν χρήστης όλων τα τρία τελευταία σου προτείνω να τα ξεχάσεις.. πολύ κακά κινητά για τα λεφτά τους. το htc 10 πολύ όμορφο στιβαρό δυνατό καλή κάμερα φοβερός ήχος και οθόνη αλλά αν θέλεις να πάρεις ότι καλύτερο με αυτά τα λεφτά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αλλού.. oneplus 5, s7 edge, lg g6, huawei p10 και όλες αυτές οι συσκευές έρχονται καινούριες γύρω στα 400 με 420 ευρώ που είναι ανώτερες από κάθε άποψη. αν κοιτάζεις και σε μεταχειρισμένα τότε ανοίγει η γκάμα κατά πολύ βέβαια. 

Δημοσ.

@zeibei το OnePlus το κοίταζα παλιότερα! Την Samsung προσωπικα την έχω βγάλει από τις επιλογές μου! Το P10 το ψιλοκοιτάζω και αυτό!

Κοίτα να δεις το G2 αν εξαιρέσεις το πρόβλημα με την οθόνη δεν έχει κανένα απόλύτως θέμα! Παραμένει το ίδιο γρήγορο όπως όταν το αγόρασα, πριν 4,5 χρόνια! Σταθερό, δεν έχει βγάλει κάποιο άλλο πρόβλημα. Φαντάζομαι πως έχει να δώσει ακόμα! Αλλά κάποιος μου είπε πως μετά από επισκευή καμιά φορά χανουν την σταθερότητα που είχαν από την κούτα, και μου το ανάφεραν ως γενική παρατήρηση και όχι ως προς το LG G2!

Όπως καταλαβαίνεις, έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το G2 και αν αξίζει να του δώσω δεύτερη ευκαιρία χωρίς να έχω άλλα προβλήματα τότε γιατί όχι!

Δημοσ.

όλα τα κινητά χάνουν τη σταθερότητα μετά από επισκευή. δε διαφωνώ πολύ καλή αλλά και πέντε ετών συσκευή. έβγαλε τα λεφτά της και με ρο το παραπάνω. και πίστεψε με αν πας σε κάτι πιο καινούριο θα είναι σα να βγαίνεις από το yugo και να μπαίνεις σε Ferrari. συν το ότι θα έχεις εγγύηση καλύτερα υλικά μιας και όλες οι εταιρίες έχουν φύγει τελείως πλέον από το πλαστικό τελευταίο λογισμικό με security patches που είναι απαραίτητα, λόγο νεότερου επεξεργαστή θα υποστηρίζει περισσότερες μπάντες που σημαίνει πολύ καλύτερο σήμα και όλα τα θετικά που έχει μια καινούρια συσκευή. αν πάλι σκέφτεσαι να φτιάξεις αυτό και να δώσεις 80 με 100 ευρώ για την οθόνη που σημαίνει ότι μένεις σε μεταχειρισμένο τότε απλά αγόρασε ένα lg g3 που είναι σκαλιά ανώτερο από το g2. και κάτι τελευταίο. η oneplus που κοιτούσες παλιά δεν έχει καμία σχέση με την oneplus που είναι τώρα. είναι η μοναδική νέα εταιρεία  (4μιση ετών είναι) που τα βάζει στα ίσα με μεγαθήρια όπως s8, g6, mate 10 pro και μπορεί να βγει νικήτρια.. τώρα βέβαια εσύ επιλέγεις. 

Δημοσ.
On 2/3/2018 at 7:09 PM, nemesis345 said:

Καλησπέρα στο forum.
Πάει καιρός από όταν άνοιξα ένα οποιοδήποτε θέμα στο Insomnia, μπαίνω όμως αμέσως στο θέμα.

Έχω στην κατοχή μου ένα LG G2 D802 το οποίο έχει πλέον οθόνη χωρίς ιδιαίτερη ανταπόκριση στην αφή(touch). Έχω επικοινωνήσει με την εταιρεία που αναλαμβάνει τα επίσημα service στα κινητά της LG, και μου είπαν πως το πρόβλημα μου θα διορθωθει με αλλαγή οθόνης + digitizer.
Δεδομένου ότι έχει περάσει αρκετά ο καιρός από την αγορά του, τι πιστεύεται, να το στέίλω για να μου φτιάξουν την οθονη ή να κοιταξω για άλλο κινητό? 
Αν κάποιος επιλέγει άλλο κινητό τι προτείνεται!

Καλημέρα,

θα παραμείνω στα λόγια που έχεις αναφέρει (και παρακάτω). Με αυτά τα χαρακτηρηστικά και την αξιοπιστία που έχει ως τηλέφωνο δε νομίζω να βρείς...

Αν εξαιρέσεις ότι έχει μείνει σε OS 5.0.1 σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ αξιόλογη συσκευή. Στη θέση σου θα προχωρούσα σε επιδιόρθωση της ίδιας αν και εφ όσον καλύπτει τις ανάγκες σου.

*έχω ένα λευκό 32 και ένα μαύρο 16 > spare πλέον :) 

ΜΦΧ

On 2/3/2018 at 7:44 PM, zeibei said:

όλα τα κινητά χάνουν τη σταθερότητα μετά από επισκευή. δε διαφωνώ πολύ καλή αλλά και πέντε ετών συσκευή. έβγαλε τα λεφτά της και με ρο το παραπάνω. και πίστεψε με αν πας σε κάτι πιο καινούριο θα είναι σα να βγαίνεις από το yugo και να μπαίνεις σε Ferrari. συν το ότι θα έχεις εγγύηση καλύτερα υλικά μιας και όλες οι εταιρίες έχουν φύγει τελείως πλέον από το πλαστικό τελευταίο λογισμικό με security patches που είναι απαραίτητα, λόγο νεότερου επεξεργαστή θα υποστηρίζει περισσότερες μπάντες που σημαίνει πολύ καλύτερο σήμα και όλα τα θετικά που έχει μια καινούρια συσκευή. αν πάλι σκέφτεσαι να φτιάξεις αυτό και να δώσεις 80 με 100 ευρώ για την οθόνη που σημαίνει ότι μένεις σε μεταχειρισμένο τότε απλά αγόρασε ένα lg g3 που είναι σκαλιά ανώτερο από το g2. και κάτι τελευταίο. η oneplus που κοιτούσες παλιά δεν έχει καμία σχέση με την oneplus που είναι τώρα. είναι η μοναδική νέα εταιρεία  (4μιση ετών είναι) που τα βάζει στα ίσα με μεγαθήρια όπως s8, g6, mate 10 pro και μπορεί να βγει νικήτρια.. τώρα βέβαια εσύ επιλέγεις. 

G3 > ότι χειρότερο μπορεί να είχε βγάλει η LG από αξιοπιστία και σχεδιασμό πολύ κατώτερο του G2 :) 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και έπειτα από μια βδομάδα το κινητό γύρισε στα χέρια μου και είναι σαν καινούργιο! Το έστειλα τελικά στην Procordia.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nemesis345 είπε

Και έπειτα από μια βδομάδα το κινητό γύρισε στα χέρια μου και είναι σαν καινούργιο! Το έστειλα τελικά στην Procordia.

Είναι επίσημη αυτή. Μια χαρά :)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια με την οθόνη που αντικαταστάθηκε από το επίσημο Service της LG στην Procordia, το LG G2 ήρθε να το αντικαταστήσει ένα Xiamo Redmi Note 8 Pro 128.
Δυο λόγοι συντέλεσαν στο να κάνω ανανέωση συσκευής και είναι:

1. Οι εφραμογές λόγου παλιού λογισμικού(5.0.1) άρχισαν να έχουν θέματα λειτουργικότητας.
  2. Οι επιδόσεις, ως προς το τεχνικό κομμάτι, κάποθ στον Οκτώβριο του 2019, άρχισαν να παρουσιάζουν μια σταδιακή πτώση, καθώς και η διάρκεια της μπαταρίας.

Έβγαλα 6 χρόνια με αυτό το κινητό, εε και για να μην βρεθώ κάποια στιγμή να εκνευρίζομαι και να το δω ταπετσαρία σε κανένα πάτωμα ή τοίχο, αποφάσισα να του κάνω μια τίμια απόσυρση στο συρτάρι μου.

Αν το έβρισκα ολοκαινούργιο και με πιο πρόσφατη έκδοση λειτουργικού, θα το αγόραζα ξανά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...