Snoo2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω rom για το παραπάνω Smartphone της vodafone... με Ελληνικά να το δώσω στον θείο μου που δεν ξέρει και πολλά να ξεκινήσει από κάπου.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
meletis_m Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Ψάξε στο needrom. Λογικά κάποιο ZTE ή Alcatel πρέπει να είναι. Να βεβαιωθείς πρώτα για το ακριβές μοντέλο του κινητού , άσχετα που γράφει Vodafone
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Το Vodafone Smart 4 turbo είναι και δεν θα βρεις τίποτα πέραν την 4.4.2 που φοράει.
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Το Vodafone Smart 4 turbo είναι και δεν θα βρεις τίποτα πέραν την 4.4.2 που φοράει. Ρομ με ελληνικα ζηταει... Οχι το oreo....
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Ρομ με ελληνικα ζηταει... Οχι το oreo.... Δεν ξέρω αν υπάρχει σε αυτό ή όχι,αλλά μπορεί να το ρουταρη και να βάλει αυτή την εφαρμογή https://www.doctorandroid.gr/2017/03/alltrans-xposed-module-translate.html?m=1
Snoo2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Παλικάρια δεν με νοιάζει αν θα είναι 4.4.2 η οτιδήποτε να του βάλω Ελληνικά θέλω και το τηλ ει ναι Coolpad
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Snoo2 είπε Παλικάρια δεν με νοιάζει αν θα είναι 4.4.2 η οτιδήποτε να του βάλω Ελληνικά θέλω και το τηλ ει ναι Coolpad Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει?
Snoo2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Είχε.. κόλλησε κάποια στιγμή πειραματίστηκε ο αδερφός μου δεν άνοιγε βρήκα μια την πέρασα αλλά γιοκ ελληνικά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω και την παραπάνω λύση.. που είπε ο φίλος....
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Snoo2 είπε Είχε.. κόλλησε κάποια στιγμή πειραματίστηκε ο αδερφός μου δεν άνοιγε βρήκα μια την πέρασα αλλά γιοκ ελληνικά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω και την παραπάνω λύση.. που είπε ο φίλος.... Κάνε μια εγγραφή και πέρασε αυτή που είναι Multilingual https://www.needrom.com/download/vodafone-889n/ Οδηγός πώς την φλασαρης θα βρεις εδώ
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αν κανεις τον κοπο και δεις τα σχολια,δεν υποστηριζει την ιταλικη.... Πως το βλεπεις για ελληνικη;;
Snoo2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ναι το είδα και αυτό... αλλά λέω να δοκιμάσω... δεν βγάζω άκρη με αυτό το scatter file που λέει ο οδηγός...
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Αν κανεις τον κοπο και δεις τα σχολια,δεν υποστηριζει την ιταλικη.... Πως το βλεπεις για ελληνικη;; Τη να τα κάνει τα ιταλικά? Ελληνικά θέλει. Τα είδα τα σχόλια.
Snoo2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, saruman123 είπε Τη να τα κάνει τα ιταλικά? Ελληνικά θέλει. Τα είδα τα σχόλια. To scatter file που μπορώ να το βρώ..;; ευχαριστώ πολύ.
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Snoo2 είπε To scatter file που μπορώ να το βρώ..;; ευχαριστώ πολύ. Εκεί που έχεις αποθήκευση την rom που κατέβασες. Έχει εικόνες ο οδηγός. Σου δίνω το ξένο οδηγό μαζί με το βίντεο που μάλλον είναι ποιο εύκολο. https://firmwarefile.com/vodafone-889n Βίντεο Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
Snoo2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Το scatter fiile είναι η ρομ ;; Δοκίμασα δεν μου την δέχεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα