An3as Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας, θέλω να επιτηρώ 4 χώρους που βρίσκονται σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία αλλά έχουν όλα σύνδεση στο internet. Έψαξα για ip cam plug and play και έπεσα πάνω στην SRICAM. Παρήγγειλα λοιπόν 5 κάμερες γιατί δελεάστηκα από την τιμή (σύνολο 100€). Αλλά όπως συμβαίνει συνήθως , ότι πληρώσεις παίρνεις και εγώ βρέθηκα με 5 κάμερες που ναι μεν συνδέονται πανεύκολα και μπορείς να δεις από το android ή απο PC, αλλά τόσο η ποιότητα της εικόνας αλλά κυρίως η ταχύτητα και η γενική λειτουργία (κολλήματα συνέχεια, αποσυνδέσεις κτλ) με απογοήτευσαν. Έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη εναλλακτική; Να σημειώσω οτι παντού έχει 24αρα γραμμή αλλά δεν έχω σταθερή ΙP και θα ήθελα γενικά να αποφύγω τα πολλά καλώδια. ευχαριστώ
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Ποια sricam πήρες ακριβώς; Ποιο μοντέλο;
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, An3as είπε Sricam SP012 720P Και πως και έχεις αποσυνδέσεις και τετοια; Έχω αρκετά τεμαχια κ δουλεουν μια χαρά. Κ μάλιστα είναι plug n play και πολύ καλές. Σου κάνουν όλες αποσυνδεσεις; Η μεμονωμένα τεμάχια;
An3as Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 το πρόγραμμα που έχουν για παρακολούθηση από το pc είναι αργό και πολλές φορές όταν βάζεις περισσότερες απο 1 κάμερες κολλάει. η εφαρμογή για τα κινητά υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αν και είναι πραγματικά πολύ εύκολο να την συνδέσεις.
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ε κοιτα με 20€ ανά κάμερα δεν περιμένεις και πολλά Πάντως τον απλό χρήστη που θέλει τα βασικά τον βολεύει 1000% η συγκεκριμένη.
GR1337 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δε φταίει απαραίτητα η κάμερα. Μπορεί να φταίει ο server που είναι πολύ φορτωμένος ή ακόμη και το upload της σύνδεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα