Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω ένα πρόγραμμα για να κατεβάσω πολλά τραγούδια μαζί..

Παλιά είχα το youtube to mp3 download.

Τα τραγούδια τα θέλω για το αυτοκίνητο και παίζει μόνο mp3 και wma.

Τι έχετε να προτείνετε?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

βρίσκεις το κομμάτι που θες απο το youtube

πειράζεις το url του και το youtube.com/οτιδηποτε το κάνεις yout.com/οτιδήποτε.

Σε πάει σε σελίδα και σε αφήνει να το κατεβάσεις.

end of story:D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, darkman είπε

http://www.theinstamp3.com για ονλινε τραβαει απο το youtube ;)

και songr για pc :) ειναι και free .

Το πρώτο με βόλεψε αλλά μόλις κατέβασα 3 τραγούδια και δεν με αφήνει να κατεβάσω άλλα ...με πετάει σε διαφήμιση.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, pavloa είπε

Το πρώτο με βόλεψε αλλά μόλις κατέβασα 3 τραγούδια και δεν με αφήνει να κατεβάσω άλλα ...με πετάει σε διαφήμιση.

Κατι δεν εκανες σωστα :) οταν βρεις το τραγουδι πατας στο download με το συνεφο και μετα στο κοκκινο download, εγω εβαλα τωρα που μιλαμε 7 και δεν μου εβγαλε κατι :)

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, darkman είπε

Κατι δεν εκανες σωστα :) οταν βρεις το τραγουδι πατας στο download με το συνεφο και μετα στο κοκκινο download εγω εβαλα τωρα που μιλαμε 7 και δεν μου εβγαλε κατι :)

βρίσκω το τραγούδι κάνω αντιγραφή το url και μετά πατάω αναζήτηση μου βρίσκει το τραγούδι πατάω στο κόκκινο σύννεφο downolad

και μετά μου βγάζει αυτό

404 Not Found

The Page you are looking for could not be found

και άλλες φορές δεν το βγάζει και με πάει στο μπλέ download το πατάω και με πετάει σε διαφήμιση.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pavloa είπε

αυτό κάνω και μου βγάζει αυτό 

404 Not Found

The Page you are looking for could not be found

Αυτο κατι σε πρόβλημα επικοινωνίας αναμεσα στο σιτε και σε σενα μου κανει :( κανε ενα restart και ξανα μπες :( εμενα δεν μου κανει κατι .δεν ξερω αν μπορει να το τεσταρι και κανα αλλο παιδι απο εδω να μας πει :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, darkman είπε

Αυτο κατι σε πρόβλημα επικοινωνίας αναμεσα στο σιτε και σε σενα μου κανει :( κανε ενα restart και ξανα μπες :( εμενα δεν μου κανει κατι .δεν ξερω αν μπορει να το τεσταρι και κανα αλλο παιδι απο εδω να μας πει :) 

για δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό 

θα με τρελάνει σε μερικά όταν πατάω το κόκκινο σύννεφο με βγάζει πόσα mb είναι και πόσο διαρκεί το τραγούδι, σε άλλα δεν κάνει τίποτα..

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pavloa είπε

για δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό 

θα με τρελάνει σε μερικά όταν πατάω το κόκκινο σύννεφο με βγάζει πόσα mb είναι και πόσο διαρκεί το τραγούδι, σε άλλα δεν κάνει τίποτα..

Ρε φιλαρακι πλακα μου κανεις,αμα το κανω αυτο πρεπει μετα να κανω χαρακιρι :P :P   να μου ελεγες τιποτα  iron maiden να σου ελεγα οκ :D :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Ρε φιλαρακι πλακα μου κανεις,αμα το κανω αυτο πρεπει μετα να κανω χαρακιρι :P :P   να μου ελεγες τιποτα  iron maiden να σου ελεγα οκ :D :D

χαχα ε τι να κάνω παραγγελίες είναι αυτές της κοπέλας μου που είναι φαν της πάολα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ok ομως δεν το παταω :P :P αντε λογο οτι ειναι για την κοπελια σου ;)

Screenshot_18.jpg

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

χαχα μην το πατάς... Το κατέβασες? Εμένα γιατι δεν κατεβαίνει. και αυτό το παράθυρο δεν μου το εμφανίζει ούτε στα άλλα που κατάφερα και κατέβασα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

χαχα μην το πατάς... Το κατέβασες? Εμένα γιατι δεν κατεβαίνει. και αυτό το παράθυρο δεν μου το εμφανίζει ούτε στα άλλα που κατάφερα και κατέβασα

Τι να σου πω :( οχι δεν το κατεβασα, αλλα να ξερεις οτι στο θεμα ποιότητας θα εχεις διαφορες απο το ενα τραγουδι στο αλλο :( δεν θα παιζουν ολα το ιδιο :( αλλα θα παιζουν ποιο δυνατά αλλα ποιο χαμηλα και αυτο θα ειναι απο οπου και να κατεβασεις :( εκτος και ειναι πακετο που εχουν ολα φτιαχτεί μαζι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...