akatikitos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Εχω το εξης προβλημα ενω το λαπτοπ ειναι κλειστο συνεχιζει να τελειωνει η μπαταρια και γενικα η μπαταρια ενω ειναι καινουρια δεν κραταει ουτε μια ωρα 1
Kostasspil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Φορτιζει κανονικα? Εγγυηση εχεις?, μαλλον ειναι προβλημα hardware
akatikitos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 το λαπτοπ ειναι πολυ παλιο hp pavillion dv6500...και του αλλαξα μπαταρια και μου κανει αυτο το πραγμα 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, akatikitos είπε το λαπτοπ ειναι πολυ παλιο hp pavillion dv6500...και του αλλαξα μπαταρια και μου κανει αυτο το πραγμα Κι εγώ τα ίδια. Έχω το Acer eMachines e440. Η παλιά του μπαταρία είχε χαλάσει και κρατούσε λίγο. Πήρα νέα που είναι συμβατή για αυτόν, και, πάλι λίγο διαρκεί. Και να φανταστείς, του έχω πολύ ελαφρύ λειτουργικό (γιατί και ο υπολογιστής δεν αντέχει τίποτα άλλο) (συγκεκριμένα, τα Lubuntu), και πάλι τίποτα.
akatikitos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιώργος Γ. είπε Κι εγώ τα ίδια. Έχω το Acer eMachines e440. Η παλιά του μπαταρία είχε χαλάσει και κρατούσε λίγο. Πήρα νέα που είναι συμβατή για αυτόν, και, πάλι λίγο διαρκεί. Και να φανταστείς, του έχω πολύ ελαφρύ λειτουργικό (γιατί και ο υπολογιστής δεν αντέχει τίποτα άλλο) (συγκεκριμένα, τα Lubuntu), και πάλι τίποτα. Σου την αδιαζει και οταν ειναι κλειστο;;γτ εμενα μου το κανει και αναγκαζομαι να την βγαζω
Γιώργος Γ. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, akatikitos είπε Σου την αδιαζει και οταν ειναι κλειστο;;γτ εμενα μου το κανει και αναγκαζομαι να την βγαζω Όχι. Εμένα δεν μου έχει κάνει τίποτα τέτοιο. Ευτυχώς, τουλάχιστον.
coolerman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Γνήσια είναι η μπαταρία που αγόρασες;;συνήθως 6 μήνες με 1 χρόνο έχουν εγγύηση η μπαταρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα