paniero90 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για να μπορώ να έχω τον έλεγχο των κρατήσεων γενικότερα ανάμεσα σε booking expedia και του site μου? έχω ακούσει για webhotelier και onlinebookingmanager. θέλω να το αγοράσω μια φορά και να τελειώσω με αυτό.. αλλά αν δεν εχει καποιο αξιόλογο ας πάει και με πληρωμη ανα μήνα.
elio_1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 https://www.bookedscheduler.com/ Ανοιχτού κώδικα, παραμετροποιήσιμο, πολύ εύκολο στη χρήση.
xrhstosiak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 για να μην ανοιγω νεο θεμα δοκιμασμενο plugin wordpress ξερει κανεις για κρατησεις σε αιθουσα προβολων (καλυτερα μεσα απο woocommerce πληρωμες) μας ενδιαφερει να εχει αποθεμα / ημερολογιο / αλλα το βασικο που δεν εχω ακομα βρει απο οσα δοκιμασα να εχει διαφορετικες τιμες και ομαδικο πακετο (πχ τιμή Α για μεγάλους, Β για παιδιά , Γ οικογενειακό 4 ατόμων) ολες οι θεσεις τις αιθουσας ειναι 20 ... οποτε πρεπει να μετρα σωστα τις θεσεις ... δεν μας κανει booking δωματιων στυλ
georgeadams Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Πιθανώς σου κάνει το The Events Calendar μαζί με το συνοδευτικό του Event Tickets. Δεν ξέρω όμως αν είναι αρκετά αυτά τα δύο ή αν πρέπει να αγοράσεις και τις pro εκδόσεις Events Calendar Pro και Event Tickets Plus.
xrhstosiak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 εχω δοκιμασει αρκετα το προβλημα ειναι με ολα αυτα οτι δεν εχουν ενιαίο τροπο για το αποθεμα δηλαδη λες εχω 10 εισητηρια ενηλικων 10 παιδιων κτλ κτλ αλλα θελουμε 20 για ολους ανεξαρτητα τιμης + ομαδικο πακετο που θα αφερει απο τις ελευθερες θεσεις 4
Seaside Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θες να διαχείριζεσαι απο ένα σύστημα κρατήσεις / ή ενα κανάλι διανομής ? Η απο πολλούς ΟΤΑ's ? Για inventory και rates θες GDS πλατφόρμα. Για εισιτήρια η κουπόνια θέλεις άλλο. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Seaside
xrhstosiak Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 οχι κατι τοσο βαρυ και περιπλοκο, ειναι απλο το σεναριο και δεν χρειαζεται κατι τοσο μεγαλο πιστευω φαντασου το σαν ενοικοιαση ποδηλατων σε νησι , εχεις 20 ποδηλατα και κανεις εκδρομες καθε μερα στις 10 το πρωι εχεις τιμη για μεγαλους/μικρους και ομαδικο πακετο των 4 ticketing συστημα βασικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα