Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για να μπορώ να έχω τον έλεγχο των κρατήσεων γενικότερα ανάμεσα σε booking expedia και του site μου?

έχω ακούσει για webhotelier και onlinebookingmanager.

θέλω να το αγοράσω μια φορά και να τελειώσω με αυτό.. αλλά αν δεν εχει καποιο αξιόλογο ας πάει και με πληρωμη ανα μήνα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο θεμα

δοκιμασμενο plugin wordpress ξερει κανεις για κρατησεις σε αιθουσα προβολων (καλυτερα μεσα απο woocommerce πληρωμες)

μας ενδιαφερει να εχει αποθεμα / ημερολογιο / αλλα το βασικο που δεν εχω ακομα βρει απο οσα δοκιμασα

να εχει διαφορετικες τιμες και ομαδικο πακετο (πχ τιμή Α για μεγάλους, Β για παιδιά , Γ οικογενειακό 4 ατόμων)  ολες οι θεσεις τις αιθουσας ειναι 20 ... οποτε πρεπει να μετρα σωστα τις θεσεις ... δεν μας κανει booking δωματιων στυλ

Δημοσ.

εχω δοκιμασει αρκετα το προβλημα ειναι με ολα αυτα οτι δεν εχουν ενιαίο τροπο για το αποθεμα

δηλαδη λες εχω 10 εισητηρια ενηλικων

10 παιδιων κτλ κτλ

αλλα θελουμε 20 για ολους ανεξαρτητα τιμης + ομαδικο πακετο που θα αφερει απο τις ελευθερες θεσεις 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες να διαχείριζεσαι απο ένα σύστημα κρατήσεις / ή ενα κανάλι διανομής ? Η απο πολλούς ΟΤΑ's ?

Για inventory και rates θες GDS πλατφόρμα. Για εισιτήρια η κουπόνια θέλεις άλλο.

Επεξ/σία από Seaside
Δημοσ.

οχι κατι τοσο βαρυ και περιπλοκο, ειναι απλο το σεναριο και δεν χρειαζεται κατι τοσο μεγαλο πιστευω

φαντασου το σαν ενοικοιαση ποδηλατων σε νησι , εχεις 20 ποδηλατα και κανεις εκδρομες καθε μερα στις 10 το πρωι

εχεις τιμη για μεγαλους/μικρους και ομαδικο πακετο των 4

ticketing συστημα βασικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...