gkokokiris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια εχω κατεβασει απο παντου drivers και συνεχεια μου πεταει ενα μηνυμα οτι πρεπει να εγκαταστισω net.framework..το βρηκα το καταβασα αλλα απο την στιγμη που δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ το λαπτοπ δεν μπορει να τελειωσει η εγκατασταση...τι αλλο να κανω..???? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από gkokokiris
ss13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχει άλλον υπολογιστή με Internet να το κατεβάσεις , να το περάσεις σε ένα Usb Stick , μετά να το εγκαταστήσεις το Laptop σου ;
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 On 2/3/2018 at 1:22 PM, gkokokiris said: παιδια εχω κατεβασει απο παντου drivers και συνεχεια μου πεταει ενα μηνυμα οτι πρεπει να εγκαταστισω net.framework..το βρηκα το καταβασα αλλα απο την στιγμη που δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ το λαπτοπ δεν μπορει να τελειωσει η εγκατασταση...τι αλλο να κανω..???? Καλημέρα, Βάλε ένα usb wifi και σύνδεσε το σε wifi να κάνεις τη λήψη/εγκατάσταση κανονικά ΜΦΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα