Margiras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Εχω συνδεση VDSL στην vodafone. Εχω το router zte της vodafone και ενα tp-link w9980. Εχω συνδεση vdsl 50 της vodafone. Απο το πρωι μεχρι 19:00 ωρα δειχνει το speedtest 40 - 46 mbps. Το speedtest το εκανα απο laptop με etherrnet με το router της vodafone.Απο της 19 ωρα και μετα χανει και δεινει 5 - 10 mbps.Μιλησα με την vodafone και μου λενε"το speedtest δεν δειχνι την ταχιτυτα. Μονο στο router δειχνει την ταχυτιτα. Το router της vodafone δειχνει στο actual rate 4996/50000.
mpentenis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 αν κανεις αποσύνδεση και επανασύνδεση το pppoe ή εαν αναβοσβήσεις το router αλλάζει πάλι? Εαν δεν κάνεις τιποτα αλλάζει παλι ή μένει εκει μέχρι να κάνεις κάτι?
Margiras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δεν αλλαζει τιποτα το ιδιο ειναι και με τα δυο ρουτερ Τι μπορω να να κανω; Iptv μεσο android tablet κοβετε μετα της 19 ωρα. Αμα αγωρασω ενα android tv box με εthernet θα ειναι καλυτερα η το ιδιο;
rofl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) απο το pc εχεις κανονικες ταχυτητες? αν επισης οχι και αν οταν κλεινεις και ανοιγεις το modem δεν αλλαζει κατι, τοτε η vf εχει θεμα και ειδικα αν μιλαμε μονο για ωρες αιχμης. αν απο το pc εχεις κανονικες ταχυτητες κατι παιζει με τα ασυματα Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από rofl
Margiras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Τι μπορω να να κανω; Iptv μεσο android tablet κοβετε μετα της 19 ωρα. Αμα αγωρασω ενα android tv box με εthernet θα ειναι καλυτερα η το ιδιο; Με το pc και με ethernet εχω πολυ χαμιλη ταχυτητα ουτε τα 10 mbps δεν πιανει. Μόλις τώρα, Margiras είπε Τι μπορω να να κανω; Iptv μεσο android tablet κοβετε μετα της 19 ωρα. Αμα αγωρασω ενα android tv box με εthernet θα ειναι καλυτερα η το ιδιο; Με το pc και με ethernet εχω πολυ χαμιλη ταχυτητα ουτε τα 10 mbps δεν πιανει. Δεν αλαζει τιποτα και αμα το κλεινω και το ανοιγω παλι. Το ιδιο ειναι.
GeorgeHellas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Κάτι που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, επηρεάζει την γραμμή σου.. Δες αν ανεβαίνουν εκείνη την ωρα κατα εκατοντάδες τα crc errors. (Θα το δεις μεσα απο το ρούτερ). Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ετοιμάσου για πολυ ψάξιμο, με αμφίβολο αποτελεσμα. (Παθών με adsl, βέβαια)
bill2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρω οτι θα φανεί απίστευτο αλλά δοκίμασε να μην έχεις φωτισμό και καμιά άλλη συσκευή ενεργοποιημένη εκείνη την ώρα καμία φορά τυχένει
Margiras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Εχτες το Σαββατο κατα της 14 με 15 ωρα ειχα 5 - 10mbps. Μιλησα με την vf αυτην ωρα και δεν ηδαν τιποτα ολα ειναι μου ηπαν . Αλλα θα το κοιταξουν μου ηπαν. Μιπος φτει και οταν δουλευει ο λεβεντας; Και να συνερθει το ιντερνετ πρεπει την αλλη μερα να περιμενω; Και τωρα που δεν δουλευει ο λεβεντας δεν πιανει τα 40 -45 mbps.
bill2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μίπως κάπιο φωτιστικό η κρυφός φωτισμός και για αυτό κόβει τη ταχύτητα ;
rafa1919 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Σίγουρα πρόκειται για θέμα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών στη γραμμή σου. Αυτή είναι η μόνο λογική εξήγηση.
Margiras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Με πηρε ενας τεχνικος απο την vodafone και μου ειπαι κανο λαθος μετρησει. Με το vodafone , ethenet και laptop. Το speedetest δεν διχνει την ταχυτητα. Αληθεια ειναι αυτο; 1 ώρα πριν, rafa1919 είπε Σίγουρα πρόκειται για θέμα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών στη γραμμή σου. Αυτή είναι η μόνο λογική εξήγηση. Αυτο το ελεχη ο τεχνικος στο σπιτι οταν ειναι αυτο το προβλημα;
rafa1919 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Margiras είπε Αυτο το ελεχη ο τεχνικος στο σπιτι οταν ειναι αυτο το προβλημα; Αυτό πρέπει να το ελέγξει δικός σου ηλεκτρολόγος.
heavyrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ναι, το speedtest δεν ειναι αξιοπιστο, ισχυει αυτο που σου ειπαν, ΜΟΝΟ στο ρουτερ βλεπεις τη πραγματικη σου ταχυτητα, και εισαι μια χαρα.
Margiras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 3/2/2018 στις 11:12 ΜΜ, GeorgeHellas είπε Κάτι που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, επηρεάζει την γραμμή σου.. Δες αν ανεβαίνουν εκείνη την ωρα κατα εκατοντάδες τα crc errors. (Θα το δεις μεσα απο το ρούτερ). Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ετοιμάσου για πολυ ψάξιμο, με αμφίβολο αποτελεσμα. (Παθών με adsl, βέβαια) Το ειδα σημερα στο router εχει 148 crc errors.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 10 hours ago, heavyrain said: Ναι, το speedtest δεν ειναι αξιοπιστο, ισχυει αυτο που σου ειπαν, ΜΟΝΟ στο ρουτερ βλεπεις τη πραγματικη σου ταχυτητα, και εισαι μια χαρα. Στο router βλέπεις τον συγχρονισμό, στο speedtest βλέπεις το throughput. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα