CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας.Αγόρασα προχθες ένα μεταχειρισμένο σκουτερακι 50 κυβικα Και Εχω δίπλωμα αυτοκινήτου 15 χρόνια τώρα .Είμαι 34 χρονών.Και μένω μένω σε ένα χωριό στο Ρέθυμνο Τώρα ακόμα δεν έχω κάνει ασφάλεια ουτε τελη κυκλοφορίας ουτε δίπλωμα για μηχανάκι.(έχει πινακίδες πάντως το σκουτεράκι) Θα τα κάνω όλα τα παραπανω σε 2 μήνες που θα χω λεφτά Και λέω τώρα αμα κατέβω στο Ρέθυμνο στην πόλη για κάτι δουλειές ,αν φοράω κανονικά κράνος και δεν κάνω καγκουριές ,υπάρχει κίνδυνος να με σταματήσει η τροχαία? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
pant13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Όχι φιλε. Κατέβα κανονικά. Ούτε κράνος μην πάρεις, δεν χρειάζεται. 5 2
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Καλα εντάξει ,κράνος θα πάρω γιατι θέλω να είμαι σωστός και για την ασφάλεια μου κυρίως ,εκτός απ αυτό το κράνος με προφυλλάσει απο τον κρύο αέρα που μου ερχεται στή μάπα καθως τρέχω
orck Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Γεια σας.Αγόρασα προχθες ένα μεταχειρισμένο σκουτερακι 50 κυβικα Και Εχω δίπλωμα αυτοκινήτου 15 χρόνια τώρα .Είμαι 34 χρονών.Και μένω μένω σε ένα χωριό στο Ρέθυμνο Τώρα ακόμα δεν έχω κάνει ασφάλεια ουτε τελη κυκλοφορίας ουτε δίπλωμα για μηχανάκι.(έχει πινακίδες πάντως το σκουτεράκι) Θα τα κάνω όλα τα παραπανω σε 2 μήνες που θα χω λεφτά Και λέω τώρα αμα κατέβω στο Ρέθυμνο στην πόλη για κάτι δουλειές ,αν φοράω κανονικά κράνος και δεν κάνω καγκουριές ,υπάρχει κίνδυνος να με σταματήσει η τροχαία? Πως σου πουλησαν σκουτερ χωρις να εχει πληρωμενα τελη; Πως μπορει καποιος μεσω ενος φορουμ να σου απαντησει εαν θα σε σταματησει η τροχαια στο Ρεθυμνο; Επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι το εχεις καταλαβει, ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ, δεν ειναι για να μην βρεχεσαι η να μην σε χτυπαει ο αερας, εχει αλλη χρηση, αναλογα το περιεχομενο του κεφαλιου σου ειναι πολυ σημαντικη η χρηση του 1 1
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, orck είπε Πως σου πουλησαν σκουτερ χωρις να εχει πληρωμενα τελη; Πως μπορει καποιος μεσω ενος φορουμ να σου απαντησει εαν θα σε σταματησει η τροχαια στο Ρεθυμνο; Επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι το εχεις καταλαβει, ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ, δεν ειναι για να μην βρεχεσαι η να μην σε χτυπαει ο αερας, εχει αλλη χρηση, αναλογα το περιεχομενο του κεφαλιου σου ειναι πολυ σημαντικη η χρηση του Θα τα πληρώσω τον άλλο μήνα ρε φίλε τα τέλη .Ετσι συμφώνησα με τον φίλο που μου το πουλησε ,δεν είχα λεφτά πολλά αυτό τον μήνα ,ΉΜΑΡΤΟΝ!Γιατί τόση αυστηρότητα. Και Ημαρτον νο 2!Ρε φίλε εγω δεν είπα οτι δε θα φοράω κράνος.Και στο διπλανό χωριό να πάω πάντα φοράω κράνος .ΗΜΑΡΤΟΝ! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
*nenya* Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Jason/πανθηρα, χαλλλλαρα μωρε. Ασφαλεια, τελη, διπλωμα, ποιος τα χεζει αυτα; Και να μπλεξεις σε ατυχημα πες στον αλλον 'Νταξει ρε φιλαρακι, θα τα εβγαζα ολα αυτα τον αλλο μηνα.' 4
orck Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Θα τα πληρώσω τον άλλο μήνα ρε φίλε τα τέλη .Ετσι συμφώνησα με τον φίλο που μου το πουλησε ,δεν είχα λεφτά πολλά αυτό τον μήνα ,ΉΜΑΡΤΟΝ!Γιατί τόση αυστηρότητα. Και Ημαρτον νο 2!Ρε φίλε εγω δεν είπα οτι δε θα φοράω κράνος.Και στο διπλανό χωριό να πάω πάντα φοράω κράνος .ΗΜΑΡΤΟΝ! Σε μενα λες ΗΜΑΡΤΟΝ τοσες φορες που προσπαθω να σου εξηγησω τι σκατα κανει το κρανος αλλα κανεις Like στον αλλο που σου λεει να μην φορεσεις ουτε καν κρανος. Εαν στα 34 σκεφτεσαι ετσι τοτε ισως στα 80 να καταλαβεις. Αναθεωρω, για μερικους το κρανος ειναι διακοσμητικο και περιττο. Και να σπασει το πυθαρι τι θα γινει; Θα χυθει το γιαουρτι, σιγα την ζημια. 1
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά τι εγραψα .είπα οτι πάντα φοράω κράνος
keravnos21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Πες οτι παιρνεις το μηχανακι και στα 200 μετρα πεφτεις πανω σε αμαξι/μηχανακι/πεζο η πεφτει καποιος πανω σου τι γινεται χωρις ασφαλεια κυριως ? εισαι και 34 χρονων τι να πω ...... 2
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, keravnos21 είπε Πες οτι παιρνεις το μηχανακι και στα 200 μετρα πεφτεις πανω σε αμαξι/μηχανακι/πεζο η πεφτει καποιος πανω σου τι γινεται χωρις ασφαλεια κυριως ? εισαι και 34 χρονων τι να πω ...... Οκ μιας και το πες αυτο θα χω τα ματια μου 14
4saken Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Θελει να ναι σωστος λεει...Χαχαχα....Και θα παρει κρανος για την ασφαλεια του.Ο Ανασφαλιστος.Χαχαχαχα 1
keravnos21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Τρολλαρει ο τυπος δεν εξηγειται διαφορετικα .....
nik0laus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Τα τέλη κυκλοφορίας είναι το λιγότερο αλλά χωρίς άδεια οδήγησης(δίπλωμα) και κυρίως με ανασφάλιστο όχημα δεν πρέπει καν να το σκέφτεσαι να κυκλοφορήσεις Σε περίπτωση ατυχήματος, ειδικά αν προκύψει τραυματισμός, τον ήπιες ......
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εdit. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
j0hnn1e Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ να ρωτήσω κάτι; Το σκούτερ γιατί το αγόρασες; Καλύτερα να έκλεβες ένα να μην ασχολείσαι με ασφάλειες, τέλη και χαζά τέτοια πράγματα! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις