Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Έχουν πέσει στα χερια μου δυο προϊόντα της herbalife24 (εννοείται τσάμπα)(εννοείται χωρίς να έχω σχέση με την εταιρία κλπ) το ένα είναι ισοτονικό και το δεύτερο after workout. Σκέφτομαι είναι κρίμα να τα πετάξω και μιας απ ότι βλέπω είναι πανάκριβα  λέω να τα καταναλώσω. Υπάρχει καμιά γνώμη για τα εν λόγο προϊόντα; Εξωφυλλο έχουν τον cr7 και έχω δει να τα διαφημίζει στο ινσταγρκαμ. Θα εβαζε κοτζαμ ροναλτο το πρόσωπο του σε κατι αν ηταν τοσο ανθυγιεινό; Γυμνάζομαι και χρησιμοποιώ ήδη μια ον whey

Θα έβαζε αφού δεν το ακουμπάει καν αυτό ο ίδιος... Τι τον νοιάζει αν σε 50 χρόνια έχουν οι 20αρηδες καρκίνο; 

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vairass είπε

Θα έβαζε αφού δεν το ακουμπάει καν αυτό ο ίδιος... Τι τον νοιάζει αν σε 50 χρόνια έχουν οι 20αρηδες καρκίνο; 

Ναι αλλα αν βγαλουν σε 10 χρονια τον νοιαζει, θα παθει τρελη οικονομική καταστροφή και φήμη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thaninho είπε

Ναι αλλα αν βγαλουν σε 10 χρονια τον νοιαζει, θα παθει τρελη οικονομική καταστροφή και φήμη.

Ρέ. Φίλε αυτός δεν θα έχει ιδέα... Αυτοί είναι πυραμίδα... Ελέγχουν τον κόσμο, δεν μπορώ να γράψω παραπάνω. 

Πάντως γνωστός μου πήγε να μπλέξει κ τον έφαγαν 

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο καλα ειναι τα προιοντα , 

αλλα οτι ειναι πυραμιδα , με σκοπο το κερδος ,

ειναι περα για περα καραμπινατο.

Συμφωνω.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα σου πω την δικιά μου ιστορία.

Ξεκινησα να παίρνω τα προϊόντα τις Herbalife και κυρίως το prolong για την προπόνηση και formula 1 για πρωινό.
Κανω χρήση περίπου 2,5 χρόνια τώρα.

Προσωπικά είναι απόλυτα ευχαριστημένος και συνεχίζω να διατηρώ πρόγραμμα μαζί μετά προϊόντα.

Η συμβουλή μου για όλους είναι πρώτα να δοκιμάζεται πριν κρίνεται και αυτό ισχύει γενικότερα στην ζωή όχι μόνο στα προϊόντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Home alone είπε

Καλησπέρα.

Ξεκινησα να παίρνω τα προϊόντα τις Herbalife και κυρίως το prolong για την προπόνηση και formula 1 για πρωινό.

Προσωπικά είναι απόλυτα ευχαριστημένος και συνεχίζω να διατηρώ πρόγραμμα μαζί μετά προϊόντα.

Η συμβουλή μου για όλους είναι πρώτα να δοκιμάζεται πριν κρίνεται και αυτό ισχύει γενικότερα στην ζωή όχι μόνο στα προϊόντα.

Τι εγινε μας τσακωσε το botaki και γραφτηκες  για να γραψεις τη μαλακιουλα σου;

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 5
  • Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Home alone είπε

Καλησπέρα.

Πως ακριβώς σε βοήθησαν τα προϊόντα αυτά και τι παραπάνω έχουν από άλλα αντίστοιχα προϊόντα;

Πιστεύεις οτι αν δεν έπαιρνες αυτα τα συμπληρώματα και έκανες άλλες αλλαγές στη καθημερινότητα σου θα είχες τα ίδια αποτελέσματα ή οχι; Εκτός απο αυτα τι αλλες αλλαγες έκανες οταν ξεκίνησες να τα χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

Ενώ είχα μια καλή και σχετικά υγιεινή διατροφή απλά το μόνο που έκανα είναι να προσθέσω τα προϊόντα τις Herbalife στην καθημερινότητα μου.Συγκεκριμένα χρειαζόμουν ένα διπλό δυνατό πρωινό επίσης το προλονγκ για την προπόνηση. Τωρα ότι και να λέτε παιδιά είναι δικό σας θέμα εγώ απλά την γνώμη μου για τα προϊόντα είπα κάντε ότι θέλετε 😄

Με βοήθησαν να αύξηση την μυική μου μάζα.Ενυδάτωση ενέργεια υγιεινό και πλήρες πρωινό.Προσωπικά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο σε αλλά προϊόντα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Home alone είπε

Ενώ είχα μια καλή και σχετικά υγιεινή διατροφή απλά το μόνο που έκανα είναι να προσθέσω τα προϊόντα τις Herbalife στην καθημερινότητα μου.Συγκεκριμένα χρειαζόμουν ένα διπλό δυνατό πρωινό επίσης το προλονγκ για την προπόνηση. Τωρα ότι και να λέτε παιδιά είναι δικό σας θέμα εγώ απλά την γνώμη μου για τα προϊόντα είπα κάντε ότι θέλετε 😄

Με βοήθησαν να αύξηση την μυική μου μάζα.Ενυδάτωση ενέργεια υγιεινό και πλήρες πρωινό.Προσωπικά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο σε αλλά προϊόντα 

Σωστα, τι να πουν οι γιγαντες των συμπληρωματων μπροστα στην hl... Λες και διαβαζουμε κονσερβα ειναι, το εκανες copy paste απο το manual «πωλησεων»;

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...