opera Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Από τις πιο κακές συνήθειες είναι όταν ξαπλώνουμε αμέσως μετά από γεύμα. Ειδικά αν έχουμε κάνει υπερβολές. Περαστικά πάντως, όλοι έχουμε από μια (και περισσότερες) κατάσταση που μας ταλαιπωρούν. 1 1
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, opera είπε Από τις πιο κακές συνήθειες είναι όταν ξαπλώνουμε αμέσως μετά από γεύμα. Ειδικά αν έχουμε κάνει υπερβολές. Περαστικά πάντως, όλοι έχουμε από μια (και περισσότερες) κατάσταση που μας ταλαιπωρούν. Σωστα τα λες αλλα φαντασου εχει 3 μηνες που παιρνω ταπερ στη δουλεια και τρωω κανονικο φαγητο ( εχασα 10 κιλα). Λοιπον επειδη ειμαι οδηγος δεν κουνιεμαι μετα το φαγητο σχεδον καθολου οποτε το κανω χειροτερο αυτο το πραγμα , ανεβαινει πανω το φαγητο και εκεινη την στιγμη νιωθω αρρυθμια και ενα μπερδεμα ( φοβος και ολα μαζι χαμος). Και οι 2 ιατροι συμφωνουν οτι μπορει να φερει το στομαχι αρρυθμια και διαφορα πολλα.
tsioulak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Τα φάρμακα που ειπε να σε δώσει και είπες οχι προς το παρόν, ειναι για το άγχος ή για την παλινδρόμηση;
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, tsioulak είπε Τα φάρμακα που ειπε να σε δώσει και είπες οχι προς το παρόν, ειναι για το άγχος ή για την παλινδρόμηση; Για αγχος , παλινδρομη παιρνω αλλα δεν κανει τιποτα σχεδον, εχω μεγαλο θεμα εκει . Λογικα θα μου αλλαξει αγωγη για την παλινδρομηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, doctorkostis είπε Καθηγητής καρδιολογίας σου έδωσε....αλόη;;; Σοβαρά τώρα; Μπορεί να παίρνει ποσοστά από τις πωλήσεις
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, xgol είπε Φάρμακα γιατί δε θέλεις να πάρεις? Γιατί έχω κακη εμπειρία, δεν μπορούσα να τα κόψω πριν 10+ χρόνια, είχα σοβαρά θέματα στέρησης κλπ, άσε που δεν μπορούσα να δουλέψω σωστά. Τα αφήνω ως τελευταία λύση όπως κατάλαβες. 4 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Μπορεί να παίρνει ποσοστά από τις πωλήσεις Στάνταρ παίρνει αφού τα έχει στο γραφείο του, στον πατέρα μου όμως δεν έδωσε, ουτε καν αναφέρθηκε ποτέ για συμπλήρωμα
xgol Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Το ξερεις ομως οτι υπάρχουν πολλων ειδων φάρμακα. Τα αντικαταθλιπτικά που ενδεικνυνται στην περιπτωση σου, δεν προκαλουν καμια απο τις ανωτέρω παρενέργειες. 3
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, xgol είπε Το ξερεις ομως οτι υπάρχουν πολλων ειδων φάρμακα. Τα αντικαταθλιπτικά που ενδεικνυνται στην περιπτωση σου, δεν προκαλουν καμια απο τις ανωτέρω παρενέργειες. Πήρα τρεις ημέρες ζολοσοφτ... Κομμάτια ήμουν ειλικρινά και έτρεμα. Δνε ξξέρω ίσως κάνω και λάθος θα πάω σε έναν ειδικό να μου πει λεπτομέρειες. Ψυχίατρο η νευρολόγο;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Με ταλαιπωρουσε πολλα χρονια η παλινδρομηση...με το που ξεκινησα να φτιαχνω την διατροφη μου ειναι σαν να την ξεχασε ο οργανισμος μου.Περα απο τις πιο μικρες ποσοτητες που ετρωγα,το πιο σημαντικο νομιζω ειναι οτι δεν ετρωγα πριν ξαπλωσω.Αυτο ηταν που με διελυε.Περα του οτι ειναι πολυ καλυτερο για την υγεια (και για αυτο ξεκινησα διατροφη) με βοηθησε και στο κομματι της παλινδρομησης. Θελει χαρακτηρα και να μπορεις να ελεγχες τι θα φας και ποτε.Τωρα αν προκαλειται εξ ολοκληρου απο το αγχος ισως να μην βοηθησει πολυ.Αλλα σιγουρα κατι βρωμικα που τρωγα στις 4 το πρωι δεν βοηθαγανε 1 1
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Με ταλαιπωρουσε πολλα χρονια η παλινδρομηση...με το που ξεκινησα να φτιαχνω την διατροφη μου ειναι σαν να την ξεχασε ο οργανισμος μου.Περα απο τις πιο μικρες ποσοτητες που ετρωγα,το πιο σημαντικο νομιζω ειναι οτι δεν ετρωγα πριν ξαπλωσω.Αυτο ηταν που με διελυε.Περα του οτι ειναι πολυ καλυτερο για την υγεια (και για αυτο ξεκινησα διατροφη) με βοηθησε και στο κομματι της παλινδρομησης. Θελει χαρακτηρα και να μπορεις να ελεγχες τι θα φας και ποτε.Τωρα αν προκαλειται εξ ολοκληρου απο το αγχος ισως να μην βοηθησει πολυ.Αλλα σιγουρα κατι βρωμικα που τρωγα στις 4 το πρωι δεν βοηθαγανε Τα έχω κόψει όλα... Έχασα αρκετά κιλά, είναι ψυχοσωματικο, με πιάνει παλινδρομηση, αμέσως με πιάνει αρρυθμία και επί τόπου άγχος για όλα αυτά, δηλαδή μιλάμε ταλαιπωρία αφάνταστη. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Τι να πω,περαστικα τοτε φιλε... 1
vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/4/2018 στις 12:33 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι να πω,περαστικα τοτε φιλε... να σαι καλα... update λοιπον επειτα απο 15 ημερες... Mastermind και Aloe vera ( πιο πολυ παιρνω Mastermind)..Η πιεση μου εχει ερθει σε φυσιολογικα επιπεδα , εχουν πεσει οι παλμοι μου στους 50-60 σε ηρεμια ξαπλωμενος και καθιστος στους 55-60... Ρυθμιζουν την πιεση οντως αλλα την ριχνουν αρκετα αν δεν εχεις χοντρο προβλημα, σε εμενα την εριξε και στο 11 και με επιασε ζαλαδα, προφανως ειναι για αυτους που εχουν 14++ πιεση . Απο οτι βλεπω aloe δεν θα παρω ξανα παρα μονο το MasterMind , νομιζω μου κανει δουλεια. Επισης πηγα σε νευρολογο στη θερμη , μου εγραψε 2 φαρμακα και μεχρι στιγμης πηρα 2 φορες το ενα απο μισο ( 50mg) το trittico, δεν ξερω αν συνεχισω να το παιρνω θα δειξει... στον υπνο ακομα εχω δυσκολι ομως δυστηχως ...
JulGeo Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Απορώ πως μερικοί δίνουν συμβουλές, χωρίς να ξέρουν, απλά υποθέτουν, ότι ο γιατρός είναι κομπογιαννίτης, η Αλόη δε κάνει τίποτα, κλπ. κλπ Παιδιά, ψάξτε και διαβάστε πριν βγάλετε δημόσια "κατηγορώ" για κάτι που ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ" Εγώ έχω ακούσει και έχω δει τα καλύτερα για την Αλόη, και δεν γίνεται μια εταιρεία 25 χρόνων με ανάπτυξη να στηρίζεται σε " ψέματα". Αλλά έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες, μη δούμε το καλό στον άλλον, αμέσως να βγούμε από πάνω.
Thaninho Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Έχουν πέσει στα χερια μου δυο προϊόντα της herbalife24 (εννοείται τσάμπα)(εννοείται χωρίς να έχω σχέση με την εταιρία κλπ) το ένα είναι ισοτονικό και το δεύτερο after workout. Σκέφτομαι είναι κρίμα να τα πετάξω και μιας απ ότι βλέπω είναι πανάκριβα λέω να τα καταναλώσω. Υπάρχει καμιά γνώμη για τα εν λόγο προϊόντα; Εξωφυλλο έχουν τον cr7 και έχω δει να τα διαφημίζει στο ινσταγρκαμ. Θα εβαζε κοτζαμ ροναλτο το πρόσωπο του σε κατι αν ηταν τοσο ανθυγιεινό; Γυμνάζομαι και χρησιμοποιώ ήδη μια ον whey
Προτεινόμενες αναρτήσεις