vairass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Ε δεν χρειάζεται να είσαι τσακάλι για να μη είσαι θύμα ψεκασμενων κομπογιανητων , στη καλύτερη, κοινών απατεώνων στη χειρότερη. Απλά να μην είσαι χαζός. Ωραιος
doctorkostis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 4 hours ago, vairass said: Μου εκανα αναλυση τα παντα συμφωνα με τις εξετασεις αιματος μου και συμφωνα με καποιες αρρυθμιες που παθαινω απο την παλινδρομηση και απο το αγχος καλο θα ηταν να παρω για καποιο διαστημα Αλοη, δεν πιστευω οτι θα γινει πλουσιος με 20 ευρω. Η ηθελε να με δουλεψει, προφανως δεν ηθελε ( του ειχα πει οτι δεν θελω χαπια για το αγχος) να μου γραψει χαπια . Φυσικα αν ΔΕΝ δω βελτιωση η τελευταια ελπιδα ειναι να παω σε ιδιωτη Ψυχιατρο για το τρομερο αγχος που ερχεται οταν παθω παλινδρομηση, χτυπαει η καρδια αναποδες απο τον φοβο κλπ κλπ. Τεσπα κατι θα ξερει, μαζι με την Αλοη πηρα και το MasterMind με σεληνιο μεσα κλπ. Συνολικα εξοδα 30 ευρω, αν δουλεψουν σε εμενα θα ειναι χρηση τομη γιατι δεν γουσταρω καθολου τα χαπια . Συγγνωμη που επανερχομαι και ξερω οτι θα το μετανιωσω, αλλα θα το γραψω και ο,τι γινει. Απ'οτι εχω καταλαβει, γυρνας απο γιατρο σε γιατρο για να ελεγξεις τα συμπτωματα που εχεις οταν παθαινεις κρισεις πανικου. Γαστροσκοπησεις, αρρυθμιες, τωρα εμπλεξες με τα συμπληρωματα και την αλοη. Αντι να παρεις την καταλληλη αγωγη που σου εχει συστησει ο γιατρος για τις κρισεις πανικου. Εσυ ξερεις καλυτερα, δικη σου η υγεια και το πορτοφολι. Εγω μια χαζομαρα λεω με το φτωχο μου το μυαλο γιατι σε βλεπω να ταλαιπωρεισαι και καθε βδομαδα ανοιγεις και νεο θεμα περι των ιατρικων και φαρμακευτικων. 1
vairass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Συγγνωμη που επανερχομαι και ξερω οτι θα το μετανιωσω, αλλα θα το γραψω και ο,τι γινει. Απ'οτι εχω καταλαβει, γυρνας απο γιατρο σε γιατρο για να ελεγξεις τα συμπτωματα που εχεις οταν παθαινεις κρισεις πανικου. Γαστροσκοπησεις, αρρυθμιες, τωρα εμπλεξες με τα συμπληρωματα και την αλοη. Αντι να παρεις την καταλληλη αγωγη που σου εχει συστησει ο γιατρος για τις κρισεις πανικου. Εσυ ξερεις καλυτερα, δικη σου η υγεια και το πορτοφολι. Εγω μια χαζομαρα λεω με το φτωχο μου το μυαλο γιατι σε βλεπω να ταλαιπωρεισαι και καθε βδομαδα ανοιγεις και νεο θεμα περι των ιατρικων και φαρμακευτικων. Δεν θέλω να πάρω χημικά στο είπα ξανά, τελευταια λύση είναι αυτό. Συμφωνώ μαζι σου αλλά δεν θέλω να τα πάρω.
4saken Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Να ξερες ποσα εκατομμυρια ανθρωποι που εφυγαν προωρα θα διναν τα παντα για να παρουν χημικα και να ζησουν... 1
doctorkostis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, vairass said: Δεν θέλω να πάρω χημικά στο είπα ξανά, τελευταια λύση είναι αυτό. Συμφωνώ μαζι σου αλλά δεν θέλω να τα πάρω. Αλοη τοτε σε χαμηλο με δυο παγακια. Που δεν εχει και "χημικα". Το μετανιωσα ηδη, ε. Καλη συνεχεια και περαστικα. 3
opera Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δε πιστεύω να σε βοηθήσει η αλόη και καλό είναι να γιατρέψεις την αιτία και όχι τα συμπτώματα. Λίγο μπερδεύτηκα πάντως για το αν η παλινδρόμηση φέρνει άγχος ή το αντίστροφο δηλαδή ψυχίατρος ή γαστρεντερολόγος;
j0hnn1e Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Και όσο υπάρχει κόσμος με αυτό το νοητικό(;) επίπεδο, οι κομπογιαννήτες θα χρυσαφίζουν. Αλόη μαζί με νερό με όζον, το μυστικό της μακροζωίας!
vairass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, opera είπε Δε πιστεύω να σε βοηθήσει η αλόη και καλό είναι να γιατρέψεις την αιτία και όχι τα συμπτώματα. Λίγο μπερδεύτηκα πάντως για το αν η παλινδρόμηση φέρνει άγχος ή το αντίστροφο δηλαδή ψυχίατρος ή γαστρεντερολόγος; Λάθος το έγραψα, λοιπόν σύμφωνα με τις εξετάσεις, όταν έχω παλινδρομηση παθαίνω αρρυθμία, η αρρυθμία φέρνει άγχος, τρόμο κλπ, οπότε η κυρίως αιτία είναι η παλινδρομηση. Δεν θέλω να πάρω χάπια καθόλου το δήλωσα στους ιατρούς. 5 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Και όσο υπάρχει κόσμος με αυτό το νοητικό(;) επίπεδο, οι κομπογιαννήτες θα χρυσαφίζουν. Αλόη μαζί με νερό με όζον, το μυστικό της μακροζωίας! Παντως το νερό σκέτο κάνει δουλειά όλοι το λένε. 12 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Αλοη τοτε σε χαμηλο με δυο παγακια. Που δεν εχει και "χημικα". Το μετανιωσα ηδη, ε. Καλη συνεχεια και περαστικα. Καλά κάτσε να δούμε αν κάνει κάτι και βλέπουμε μην βιάζεσαι, τελικη λύση θα είναι τα αγχολυτικα οκ.
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατρός καθηγητής το πρότεινε πάντως, όχι ο ταξιτζής της γειτονιάς. Περαστικά φίλε, να βρεις λύση γρήγορα εύχομαι. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από zio10 1 1
vairass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, zio10 είπε Γιατρός καθηγητής το πρότεινε πάντως, όχι ο ταξιτζής της γειτονιάς. Περαστικά φίλε, να βρεις λύση γρήγορα εύχομαι. Ευχαριστώ, εντάξει αυτό τους γράφω ότι δεν το πήρα από φαρμακείο, ούτε καν είχα σκεφτεί ότι η αλόη μπορεί να φτιάξει την παλινδρομηση, όχι φυσικά μόνιμα αλλά να την κρατάει σε χαμηλά επίπεδα. Φυσικά θα δούμε αν κάνει κάτι σε λίγες μέρες.
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, vairass είπε Ευχαριστώ, εντάξει αυτό τους γράφω ότι δεν το πήρα από φαρμακείο, ούτε καν είχα σκεφτεί ότι η αλόη μπορεί να φτιάξει την παλινδρομηση, όχι φυσικά μόνιμα αλλά να την κρατάει σε χαμηλά επίπεδα. Φυσικά θα δούμε αν κάνει κάτι σε λίγες μέρες. Αν σε ξεπετούσε με ένα φάρμακο θα ήταν όλα καλά, τώρα που προσπαθεί να τα αποφύγεις και να το αντιμετωπίσεις πιο φυσικά είναι κομπογιαννίτης... 1
opera Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δε χρειάζονται φάρμακα απλά άλλαξε συνήθειες http://www.clickatlife.gr/your-life/story/12965/gastrooisofagiki-palindromisi-ti-einai-kai-pos-antimetopizetai 2
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, opera είπε Δε χρειάζονται φάρμακα απλά άλλαξε συνήθειες http://www.clickatlife.gr/your-life/story/12965/gastrooisofagiki-palindromisi-ti-einai-kai-pos-antimetopizetai καλα δεν μπορεις να φανταστεις τι περναω...οταν με πιανει αυτο νιωθω την κοιλια μου σαν μπαλα , αυτη η μπαλα λοιπον ειναι σαν να θελει να σκασει, λιγο αγχος να με πιασει αυτο ηταν τελος! Πηγα εκανα Γαστροσκοπηση μεσω ιδιωτικης ασφαλειας κλπ , δεν μου κανουν τιποτα τα χαπια ( οτι γραφει στο λινκ το πηρα σχεδον ολα-εκτος πενραζολ ισως το δοκιμασω απο δευτερα). Ειναι κακια παθηση εκει μπορει να σου ανεβει φαγητο και να πνιγεις,δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα . Αν λαβουλε υποψιν οτι εχω και ψυχικη διαταραχη μικρη η μεγαλη το προβλημα γινεται τεραστιο πιθανον ο Ιατρος πιο πανω να εχει δικαιο που μου λεει να παρω αγωγη αλλα θυμαμαι πριν 12 χρονια που ειχα παρει ημουν σαν φυτο , τοτε δεν υπηρχαν παιδια κλπ τωρα υπαρχουν και γιαυτο το σκεφτομαι. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από vairass
tsioulak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Θα σε πρότεινα να πίνεις κανα δυο ποτήρια ουζάκι οταν σε πιάνει το άγχος, αλλα εφόσον η αρχική αιτία των προβλημάτων είναι η παλινδρόμηση τότε δεν θα σε βοηθήσουν. 2
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, tsioulak είπε Θα σε πρότεινα να πίνεις κανα δυο ποτήρια ουζάκι οταν σε πιάνει το άγχος, αλλα εφόσον η αρχική αιτία των προβλημάτων είναι η παλινδρόμηση τότε δεν θα σε βοηθήσουν. μου το ειπε ο καρδιολογος και ο Γαστρεντερολογος , εχω μεγαλο θεμα χρονια παλινδρομηση , και για τον Ιατρο πιο πανω εχω και στενωση στομαχου εκ φυσεως ( πολυ σπανιο λογικα). Οποτε οπως καταλαβαινεις βαλε αναμεσα σε αυτα, Δεν εχω χολη + παλινδρομηση+ στενωση ; ε γινεται ενας χαμος εκει μεσα. ΤΟ καλυτερο ειναι χασιμο κιλων οκ το ξερω , εχασα ηδη 10 μεινανε 5 ακομα αλλα θελει και γυμναστικη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις