Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, doctorkostis είπε

Καθηγητής καρδιολογίας σου έδωσε....αλόη;;;

Σοβαρά τώρα;

Ναι γιατί όχι; λες να πεθάνω;  αφού παίρνει και ο ίδιος από όσο είπε. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.
1 minute ago, vairass said:

Ναι γιατί όχι; λες να πεθάνω; 

Καλά, όλοι αργά ή γρήγορα, το μόνο βέβαιο.

Σόρι για την ερώτηση και την απορία μου, απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doctorkostis είπε

Καλά, όλοι αργά ή γρήγορα, το μόνο βέβαιο.

Σόρι για την ερώτηση και την απορία μου, απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο. 

Άμα θες έλα πριβε να σου δώσω στοιχεία του κιόλας δεν έχω θέμα. 

Δημοσ.

Δε σε αμφισβητώ, μην παρεξηγηθώ, σε πιστεύω. 

Απλά μου φαίνεται περίεργο, δεν υπάρχει και ιδιαίτερη επιστημονική βάση πίσω από τα συμπληρώματα, γι' αυτό δεν είναι και φάρμακα, δεν υπόκεινται σε σοβαρό έλεγχο

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doctorkostis είπε

Δε σε αμφισβητώ, μην παρεξηγηθώ, σε πιστεύω. 

Απλά μου φαίνεται περίεργο, δεν υπάρχει και ιδιαίτερη επιστημονική βάση πίσω από τα συμπληρώματα, γι' αυτό δεν είναι και φάρμακα, δεν υπόκεινται σε σοβαρό έλεγχο

Το ίδιο είπε κ αυτός, σημείωσε όμως ότι συμφωνεί με την παράλληλη θεραπεία, ολιστική και χημική ιατρική. Από ότι κατάλαβα, η θέλει να βγάλει λεφτά η λέει αλήθεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, doctorkostis είπε

Καθηγητής καρδιολογίας σου έδωσε....αλόη;;;

Σοβαρά τώρα;

μάλλον ο βαϊράς εισηλθε με τα μπουνια στην πυραμίδα και μας το φέρνει απέξω απέξω

Επεξ/σία από άκουσε φίλε εμιγκρέ
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, άκουσε φίλε εμιγκρέ είπε

μάλλον ο βαϊράς εισηλθε με τα μπουνια στην πυραμίδα και μας το φέρνει απέξω απέξω 

ποιας πυραμιδας ;   η LR δεν ξερω αν εχει πυραμιδα. Για την αλλη το ξερω δουλευουν γνωστοι και ολοι ειναι κοκκαλα απο αυτα που παιρνουν , τωρα αν σε 20 χρονια θα βγαλουν καρκινο δεν εχω ιδεα.

Δημοσ.
3 hours ago, vairass said:

Μου την έδωσε καρδιολόγος καθηγητής νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη γνωστός μας, ψυγείο; σίγουρα το ψυγείο έχει 5 βαθμούς. 

Ναι διατηρειται μεσα σε ψυγειο μετα το ανοιγμα. Δες τις οδηγιες στο κουτι για να εισαι σιγουρος.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Ναι διατηρειται μεσα σε ψυγειο μετα το ανοιγμα. Δες τις οδηγιες στο κουτι για να εισαι σιγουρος.

Δεν γράφει κάτι αλλά Οκ την έβαλα μέσα 

Δημοσ.
4 hours ago, vairass said:

Καλά Οκ. Εγώ θέλω κάποιον που να πήρε αλόη να μου πει αν νιώθει καλύτερα. Κομπίνα είναι όλη η ζωή. 

αν και έχω εμπειρία και μεγάλη με τη herba life δε θα σου πω μακρυά από τέτοιες εταιρείες γιατί αυτό σου το είπαν άλλοι ήδη και πιστεύω το γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος. θα σου πω μόνο μακρυά από τέτοιου είδους προϊόντα. δεν είναι αλόη αυτά που πουλάνε αλλά χημικά επεξεργασμένη αλόη. θα σου κάνουν ζημιά (με μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα) που θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. πιο καλά να αγοράσεις αλόη μόνος σου να τη βράσεις και να τη πιείς ή ακόμα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά αν θέλεις να χάσεις κιλά κάνεις το πιο εύκολο. κόβεις τη μάσα!! μετά φτιάχνεις τη διατροφή σου και ξεκινάς να αθλείσαι. και μην αρχίσεις με τη δικαιολογία δεν προλαβαίνω κλπ. η μέρα έχει 24 ώρες. αντί να κοιμάσαι 8 κοιμήσου 7 και αντί για 2 ώρες που ξοδεύεις να χαζεύεις στο insomnia κάνε τη 1 ώρα. αυτές που σου μένουν προλαβαίνεις και να γυμναστείς και να φας σωστά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, zeibei είπε

αν και έχω εμπειρία και μεγάλη με τη herba life δε θα σου πω μακρυά από τέτοιες εταιρείες γιατί αυτό σου το είπαν άλλοι ήδη και πιστεύω το γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος. θα σου πω μόνο μακρυά από τέτοιου είδους προϊόντα. δεν είναι αλόη αυτά που πουλάνε αλλά χημικά επεξεργασμένη αλόη. θα σου κάνουν ζημιά (με μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα) που θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. πιο καλά να αγοράσεις αλόη μόνος σου να τη βράσεις και να τη πιείς ή ακόμα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά αν θέλεις να χάσεις κιλά κάνεις το πιο εύκολο. κόβεις τη μάσα!! μετά φτιάχνεις τη διατροφή σου και ξεκινάς να αθλείσαι. και μην αρχίσεις με τη δικαιολογία δεν προλαβαίνω κλπ. η μέρα έχει 24 ώρες. αντί να κοιμάσαι 8 κοιμήσου 7 και αντί για 2 ώρες που ξοδεύεις να χαζεύεις στο insomnia κάνε τη 1 ώρα. αυτές που σου μένουν προλαβαίνεις και να γυμναστείς και να φας σωστά. 

Άρα δηλαδή ο ιατρός θέλει να με ξεκάνει; για 20 ημέρες την πήρα όχι παραπάνω, αν δεν κάνει κάτι οκ έχασα 20 ευρώ, να πεθάνω με 1 λίτρο; τόσο γκαντεμιά; μένει ελεύθερος χρόνος αλλά δεν έχω δύναμη να κάνω κάτι άλλο μετά τις 6 που φτάνω σπίτι. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.
Just now, vairass said:

Άρα δηλαδή ο ιατρός θέλει να με ξεκάνει; για 20 ημέρες την πήρα όχι παραπάνω, αν δεν κάνει κάτι οκ έχασα 20 ευρώ, να πεθάνω με 1 λίτρο; τόσο γκαντεμιά; 

δεν πεθαίνεις εννοείται αλλά δεν κάνει σε καμία περίπτωση αυτό που υπόσχεται. και αν σου σύστησε γιατρός την αλόη ή κάποια εταιρεία όπως οι προαναφερθέντες ως μέσο για να χάσεις κιλά τότε θα πρέπει να ελέγξεις ξανά την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του γιατρού. εκτός από το γεγονός πως ΌΛΟΙ οι γιατροί παίρνουν προμήθεια από τα φάρμακα που συστήνουν και ειδικά αυτού του είδους. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vairass είπε

Καλά Οκ. Εγώ θέλω κάποιον που να πήρε αλόη να μου πει αν νιώθει καλύτερα. Κομπίνα είναι όλη η ζωή. 

πειστηκα! που υπογραφω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...