Προς το περιεχόμενο

Nec 2500 & DVD+R Ritek 4x

HamerZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απέκτησα και εγώ το writer αυτό αλλά έχω κανα 2 προβληματάκια.

1) Έγραψα κάποια αρχεία του Norton-Ghost, σε 6 DVD -Ritek 4x- (σε 6x ταχύτητα) με το Nero 6.3.0.3 και Windows 2k (service pack 4 και στους 2). Επέλεξα 'DVD-Rom ISO', στο Volume Label έβαλα ονομασία και στο ISO και στο Joliet (λιγάκι διαφορετικα μεταξύ τους) και έκανα την εγγραφή χωρίς κανένα πρόβλημα.

- Αφότου τελείωσα δοκίμασα να ελέξω το περιεχόμενο του κάθε δίσκου για επιβεβαίωση καλού κακού. Βάζοντας τον 1ο δίσκο όλα εμφανίστηκαν εντάξει. Με το που βάζω το 2ο ξεκίνησε το πρόβλημα και μου το δείχνει ως το 1ο, ίδια ονόματα αρχείών και ετικέτα του δίσκου, αντί να δείξει το πραγματκό περιεχόμενο του 2ου δίσκου. Για να δω το περιεχόμενο κάθε επόμενου δίσκου πρέπει να κάνω επανεκίνηση του υπολογιστή, δηλαδή βγάλε τον 1ο και μετά από επανεκίνηση βάλε το 2ο.

- Για ετικέτα δίσκου δοκίμασα να αφήσω την ίδια στην αρχή και μετά που δοκίμασα με διαφορετικά ονόματα ανά δίσκο, το πρόβλημα παρέμηνε το ίδιο.

- Αυτό συμβαίνει και με τον φορητό. Τι να συμβαίνει άραγε; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το +R η ότι τον έχω συνδεδεμένο σε pci controler και όχι άμεσα στην μητρική;

2) Δοκίμασα την αλλαγή του firmware με το προγραμματάκι του Herrie (Free RPC 1 firmware 1.06 (19-12-2003) for the NEC 2500A with Windows Updater) και ενώ στο Nero InfoTool φαίνετε να είναι 'Region Control : RPC1' στα Win2k(Διαχείρηση Συσκευών) λέει Περιοχή-2 και πως μπορώ να το αλλάξω άλλη μια φορά.

- Το flash έγινε από την έκδοση του για Windows περίβάλον.

- Εδώ τι να πιστέψω;

3) Τέλος, έκανα μια δοκιμαστική εγγραφή κάτι video-clips και δεν με ικανοποίησε η ταχύτητα στην αναπαραγωγή στον φορητό και στον σταθερό. Σαν να μην υπάρχει συγχρονισμός εικόνας και ήχου.

- Κάποια πρόταση για αυτό;

Δημοσ.

- Τελικά για το 1ο μάλλον θέλω επανεγκατάσταση των 2k από την αρχή, μιας και σε ένα νεότερο μηχάνημα με '98 όλα πάνε μια χαρά.

- Για τα άλλα 2 δεν βρήκα ακόμη λύση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...