Alkis29 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, MapleLeafs είπε Μα ο,τι τηλέφωνο και να έχετε, είτε ενσύρματο, είτε ασύρματο, η σύνδεση πρέπει να γίνει. Δε χρειάζεστε διπλή πρίζα εκτός αν έχετε 2 τηλεφωικές γραμμές (2 αριθμούς τηλεφώνου). Απλή μονή πρίζα. (Να μην έχει ενσωματομένο αντικεραυνικό) Όπως λέει και ο/η συνομιλιτής/συνομιλήτρια @divo και εγώ έχω την εντύπωση πως πάει στο 2.3. 1 ζεύγος. Και αν δε κάνω λάθος το δευτερο ζεύγος μπαίνει και αυτο μαζί με το πρώτο αν έχουμε και άλλες πρίζες και θέλουμε επιστροφή; Δε ξέρω. Την διπλή πρίζα την θέλω για να απομονώσω την τηλεφωνική γραμμή από τα άλλα 2 ζεύγη που είναι τα καλωδια των τηλεφώνων που πάνε στα υπνοδωμάτια ώστε να μην έχω απώλεια ταχύτητας στο internet.
Alkis29 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 χωρίς διπλή πρίζα πού θα συνδέσω τα 2 ζεύγη που πάνε στα υπνοδωμάτια αφού το 1 ζεύγος της γραμμής το έχω συνδέσει στις θύρες "2" και "3" ?
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μα ένα ζεύγος χρειαζόμαστε αν έχουμε μια τηλεφωνική γραμμή. Τα άλλα δε χρειάζονται. Αν αργότερα μπει και άλλη τηλεφωνική γραμμή τα χρησιμοποιούμε. Συνεπώς είτε μένουν ελεύθερα, είτε και τα 2 ζεύγη μπαίνουν μαζί.
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Η δική μου κεντρική πρίζα είναι διπλή (το οποίο είναι περιττό) Στη μονή πρίζα, κοιτάξτε αν γράφει L1, L2 και συνδέστε εκεί
jkoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά θέλει να απομονώσει την τηλεφωνία των άλλων πριζών από την κύρια στην οποία έρχεται το σήμα DSL. Κι ευκολότερα γίνεται με χρήση πρίζας με 2 θύρες RJ11. Μπορεί να γίνει και με απλή, αλλά χρειάζεται τροποποίηση στο καλώδιο που θα συνδέεται πάνω της, κατάλληλα εργαλεία ή αντάπτορες. Η λύση που προτείνει το pdf της Cosmote, με επιστροφή δηλαδή της τηλεφωνίας από τον router στο splitter, ώστε να πάει στις άλλες πρίζες, είναι λύση ανάγκης αν δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε διπλή πρίζα στην κεντρική του σπιτιού. Στη VoIP τηλεφωνία, δεν θέλουμε splitter ή/και φίλτρα. Φροντίζουμε να υπάρχει πλήρης διαχωρισμός τηλεφωνικού σήματος με το αντίστοιχο xDSL, επιτυγχάνοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο συγχρονισμό. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από jkoukos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα