patsi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Ποια είναι η γνώμη σας για τα αυτοκίνητα του τίτλου αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία και σε μια σύγκριση μεταξύ τους ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά; Τo focus μου φαίνεται ποιο κοντά σε οικογενειακό ας πούμε αλλά το Yaris έχει το θετικό του κίνητρα και των τελών. Και από χώρους δεν είναι τόσο μικρο πιστεύω. Ένα παράδειγμα ποια μοντέλα εννοώ(όχι ότι θα αγοραστούν τα συγκεκριμένα) https://www.car.gr/11130895-ford-focus-facelift-full-extra https://karaklidis-cars.car.gr/cars/view/11996335/
lary7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Τα εχω οδηγησει και τα 2, το Focus ειναι πολυ ωραιο και ποιοτικο, ειναι αμαξι να κανεις ταξιδια και να γραφει χιλιομετρα. Το yaris ειναι ο κλασικος ποιοτικος κουβας, ωραιο μεσα στην πολη αλλα σε ταξιδι πιο κουραστικο, στα 1000 κυβικα θα ζοριζεται. Αν το θες για μεσα στην πολη κυριως παρε το yaris να εχεις και πολυ μικρο κοστος χρησης, αλλοιως focus. 1
gia_nnis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 το πρωτο Focus 1.4 ηταν ταφος!!! τωρα με αυτο δεν ξερω τι παιζει.. το yaris παλι σε αυτο το μοντελο σε 1.3 δεν εχει καλες ρεπριζ-δεν ειναι νευρικο.. με το χιλιαρι δεν ξερω τι παιζει.. μεχρι 1.3 θα κοιταζα κατι σε i20 και σε 1.4 θα κοιταζα σε corolla 1.6 2002-6 https://www.car.gr/12171244-toyota-corolla-hatchback-vvti-16v
Joshua21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε το πρωτο Focus 1.4 ηταν ταφος!!! τωρα με αυτο δεν ξερω τι παιζει.. Βελτιώθηκε, η ιπποδύναμη από τους 75 που είχε το Focus της πρώτης γενιάς εκτοξεύθηκε στους 80!
patsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, lary7 είπε Τα εχω οδηγησει και τα 2, το Focus ειναι πολυ ωραιο και ποιοτικο, ειναι αμαξι να κανεις ταξιδια και να γραφει χιλιομετρα. Το yaris ειναι ο κλασικος ποιοτικος κουβας, ωραιο μεσα στην πολη αλλα σε ταξιδι πιο κουραστικο, στα 1000 κυβικα θα ζοριζεται. Αν το θες για μεσα στην πολη κυριως παρε το yaris να εχεις και πολυ μικρο κοστος χρησης, αλλοιως focus. Ευχαριστώ!Κάπως έτσι τα είχα και εγώ στο μυαλο μου. Μια βόλτα που έκανε η αρραβωνιαστικιά μου σήμερα είδε διαθεσιμότητα και απ τα 2 σε αρκετούς εμπόρους. Οποτε είναι καθαρά όπως είπατε η χρήση που θα κάνουμε αν έχουμε σκοπό να κρατηθεί και μελόντικα ως οικογενειακό.
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Πιο αμάξι μου κάνει το focus. Προς τα εκεί θα πήγαινα. Αυτή η κατηγορία είναι η χρησή τομή αν έχεις μόνο ένα αμάξι πιστεύω. Κι αφού είσαι και αρραβωνιασμένος θα τους χρειαστείς τους έξτρα χώρους
ParhsG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως προσωπικά δε βρήκα ουτε μια καλη προσφορά απο εμπορο και υπερβολικα ακριβα για αυτο που προσφέρουν. Στο εξωτερικό οι τιμές ειναι κανονικές. Το τελευταίο που ειχα δει ηταν ενα fiesta 5 ετίας με πολλές γρατζουνιες όχι επιφανειακές αλλα βαθιές με 12.5κ όταν με 16 παιρνεις καινουργιο με εγγυση καλή εκδοση και οχι 100κ χιλιομετρα. Σε 2-3 σημεια ειχε φυγει τελειώς το χρωμα φαινόταν λαμαρίνα και ειχε βουλιάξει σε 4 σημεια + οτι ειχε απο κλειδιά γραμμες.Φυσικα μου ειπε οτι αν δε μου αρεσει που εχει γρατζουνιές να παρω καινουργιο. Αν θες για οικογένεια καλύτερα το focus. Προσωπικά ως αυτοκίνητα δε μου αρέσουν τα yaris. Επισης τα καινουργια δεν ερχονται απο japan και απο συνεργεία εχω ακουσει οτι γενικα βγαζουν καποιες βλαβες δεν ειναι σα τα παλαια Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από ParhsG
patsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Πιο αμάξι μου κάνει το focus. Προς τα εκεί θα πήγαινα. Αυτή η κατηγορία είναι η χρησή τομή αν έχεις μόνο ένα αμάξι πιστεύω. Κι αφού είσαι και αρραβωνιασμένος θα τους χρειαστείς τους έξτρα χώρους Εκεί κλίνω και εγώ για τους λόγους που είπες. Εντωμεταξύ παρατηρώ έτσι σήμερα τι αμάξι περνάει έτσι μπροστά απ το γραφείο και βλέπω πολύ focus θα έλεγα πιο πολλά από taeus(εγώ πιστεύω το αντίθετο ισχύει). Εκτός αν έχει καμία αντιπροσωπεία της ford εδώ κοντά στις Συκιες
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Taeus τι είναι; Το focus είναι πολύ πετυχημένο μοντέλο, δε μου κάνει εντύπωση να βλέπεις πολλά! Πόσα λεφτά δίνεις και πως κατέληξες σε αυτά τα δύο;
gia_nnis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, patsi είπε Ευχαριστώ!Κάπως έτσι τα είχα και εγώ στο μυαλο μου. Μια βόλτα που έκανε η αρραβωνιαστικιά μου σήμερα είδε διαθεσιμότητα και απ τα 2 σε αρκετούς εμπόρους. Οποτε είναι καθαρά όπως είπατε η χρήση που θα κάνουμε αν έχουμε σκοπό να κρατηθεί και μελόντικα ως οικογενειακό. Σαν 1.4 αν τραβαει σωστα παρτο.. οδηγησε και ενα 1.6 μην το μπερδευεις... δεν σου λεω για γκαζι(τρεξιμο) εχει να κανει με τις σχεσεις στο σασμαν και τον τροπο λειτουργιας του καθε κινητηρα.. δηλαδη απο την στιγμη που θα πατας το ποδι σου στο γκαζι να εχει ευαισθησια και καλες ρεπριζ.. ροπη-ρεπριζ δεν εχουν να κανουν απολυτα με κυβικα-αλογα.. 1
patsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Χαχα Yaris(όλα τα διπλανά πάτησα). Γύρω στα 5000 αν είναι κάτι που αξίζει. Υπάρχουν και άλλες επιλογές ξέρω απλά επειδή αυτές τις ημέρες θα έβλεπα τα συγκεκριμένα ρώτησα γι αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ούτως ή άλλως και το yaris στα 1000 κυβικά δεν έχει γκάζι, είναι πιο αργό από το focus. Οπότε καλύτερα το focus. Δες επίσης Opel astra 2006-7 ή toyota corolla 2004-5, για καλύτερα αν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
opcorsa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 το καταλαβαινεις οτι ειναι διαφορετικης κατηγοριας αμαξι ετσι? το φοκους ειναι καλυτερο απο γιαρις, αν ομως επιλεξεις το σωστο μοντελο στην κατηγορια (αουρις) ειναι τρομερα καλη επιλογη
patsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Έκατσε σήμερα προσφορά σε πολύ καλή τιμή ένα fiesta 1.25 του 2010 μέσω γνωστού που ξέρω ότι το αμάξι και αληθινά χιλιόμετρα έχει και προσεγμένο είναι. Ξέρω ότι κατεβαίνω κατηγορία σε σχέση με το focus αλλά το σκέφτομαι. Βέβαια διαβάζω ότι ο 1.25 είναι ψόφιος και με φρενάρει λίγο.
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Το ψόφιος είναι σχετικό, καλό θα ήταν να το οδηγήσεις το αμάξι. Όλα ψόφια είναι σε σχέση με κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα