Anorymous Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Ανοιξα το πισι πριν λιγο και ειδα οτι δεν λειτουργει η γραμμη εργασιων , ουτα το κουμπι εναρξης οταν παταω ουτε το search ουτε τιποτα. Τι μπορει να φταει ?
ASTOU Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Όταν είχα εγώ το ίδιο πρόβλημα έκανα ένα restart και ήταν κομπλέ
Anorymous Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ASTOU είπε Όταν είχα εγώ το ίδιο πρόβλημα έκανα ένα restart και ήταν κομπλέ Τελικά έφτιαξε μετά από τρία restart , τι κόλλημα είχε φάει ξέρεις ?
ASTOU Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω η άλλη λύση που είχα βρει ήταν με εντολές στο Powershell καθώς ούτε το cmp άνοιγε. Ημουν έτοιμος να αρχίσω με τις εντολές και είπα να ρίξω ενα restart πρώτα... Ε και δούλεψε.. Bug των Windows φαντάζομαι.
Anorymous Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, ASTOU είπε Δεν ξέρω η άλλη λύση που είχα βρει ήταν με εντολές στο Powershell καθώς ούτε το cmp άνοιγε. Ημουν έτοιμος να αρχίσω με τις εντολές και είπα να ρίξω ενα restart πρώτα... Ε και δούλεψε.. Bug των Windows φαντάζομαι. λογικα απο το update πριν δεν ειχα θεμα
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Να ρωτήσω ,,,, δε λειτουργεί η γραμμή εργασιών ή το κουμπί έναρξης ;
cabdik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Welcome to the club. τους τελευταιους 5 μηνες, εχω κανει 5 φορματ στα WIN 10 (και με αγορασμενο κλειδι, οχι μαιμου....) γιατι κι εμενα το ιδιο πραγμα μου συνεβαινε. μετα απο μερικες μερες, αρχιζε τα κουλα... σφαλμα (0xc0000142), "critical service error", "ctfmon.exe" -επιτυχια Unknown Hard Error , δεν λειτουργουσε η μπαρα, το menu button, ουτε καν το ctrl+alt+del....!!! και δεν εχω βρει ακομα ακρη... τωρα δουλευω με τα 7αρια μου, και εχω βρει την ηρεμια μου...! οταν θα ξαναβγει Update, θα ξαναδοκιμασω..!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από cabdik
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, cabdik είπε Welcome to the club. τους τελευταιους 5 μηνες, εχω κανει 5 φορματ στα WIN 10 (και με αγορασμενο κλειδι, οχι μαιμου....) γιατι κι εμενα το ιδιο πραγμα μου συνεβαινε. μετα απο μερικες μερες, αρχιζε τα κουλα...! δεν λειτουργουσε η μπαρα, το menu button, ουτε καν το ctrl+alt+del....!!! και δεν εχω βρει ακομα ακρη... τωρα δουλευω με τα 7αρια μου, και εχω βρει την ηρεμια μου...! οταν θα ξαναβγει Update, θα ξαναδοκιμασω..!! Δε παίζει ρόλο αν έχουμε γνήσια Windows ή όχι. Από περιέργεια να ρωτήσω πιο build έχετε; Επίσης δοκιμάστε της οδηγίες στο παρακάτω link https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install-winpc/the-start-menu-is-not-working-after-upgrading-to/3ad997ca-cbaa-42a2-8df5-2d05d43cd5c0?auth=1 1
cabdik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) τελευταια την 1709, δεν θυμαμαι το ακριβες build No, αλλα εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα builds...!!! εχω δοκιμασει αρκετες απο τις Microsoft προτεινομενες λυσεις, αλλα και απο αλλου. δυστυχως, δεν λυθηκε το προβλημα. ουτε μετα το FC update, ουτε και πριν το FC...!! δεν εχω τον χρονο να καθομαι να ασχολουμαι εγω με τα προβληματα των WIN. υποτιθεται οτι αφου εχει feed, πρεπει να λυνονται απο την Microsoft, με καποιο update. και οχι να δημιουργουνται καινουρια....!!! παιζει και στην σκεψη μου, η πιθανοτητα ασυμβατοτητας καποιου μερους του συστηματος μου με τα νεα WIN 10....... τι να πω πια...? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από cabdik
Gtr34 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 To οποίο πρόβλημα υπάρχει από τα windows 8.. Από τις τότε αναζητήσεις μου είχα βρει ότι σε πολλές περιπτώσεις ευθυνόταν το onedrive που τρέχει στο παρασκήνιο και σε κάποιες άλλες ο λογαριασμός Microsoft(profile). Τώρα τα 10ρια τα τρέχω με local account χωρίς το onedrive,μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα.Μπορει να εινια τυχαίο μπορεί και όχι , δοκιμάστε με δίκη σας ευθύνη !
I.B.I Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, I.B.I είπε Καλησπέρα, Κάνε ένα In Place Upgrade, κοινώς: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 1) Κατεβάζεις το Windows 10 Media Creation Tool 2) Το τρέχεις και διαλέγεις για άλλο υπολογιστή και μετά ISO, αποθηκεύεις το ISO (Και περιμενεις να τελειωσει) 3) Αν έχεις AV πάνω, κάντο απεγκαταστάση (Κανε επανεκιννηση) 4) Τρέχεις msconfig.exe, πας στην ετικέτα Boot, πατάς κάτω αριστερά Hide all MS services, και απενεργοποιείς όλα που τρέχουν (ξανα επανεκκινηση) 5) Διπλό κλικ στο ISO που κατέβασες και τρέξε το setup.exe, αστο να κατεβασει τα updates και συνέχισε το. (Δεν θα χάσεις τιποτα....θα κάνει επανεκιννηση το PC, και οταν ξαναμπεις η taskbar και Start Button και Cortana κτλ κτλ θα λειτουργουν κανονικα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από I.B.I
kormos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/2/2018 στις 8:46 ΜΜ, Anorymous είπε Ανοιξα το πισι πριν λιγο και ειδα οτι δεν λειτουργει η γραμμη εργασιων , ουτα το κουμπι εναρξης οταν παταω ουτε το search ουτε τιποτα. Τι μπορει να φταει ? Τα ίδια θέματα υπάρχουν σε μεγάλο αριθμό χρηστών. Παρακάτω αναφέρονται λύσεις ρίξε μια ματιά ΜΦΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα