Marios1981 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια θα ηθελα τη βοήθεια σας κ τις γνωσεις σας... Τα λαπτοπ του πατερα μου 4-5 χρονων 17αρι Τοσιμπα εχει θεμα με την μπαταρια... Οταν βαζω το καλωδιο δεχνει στο πισι δειχνει την μπαταρια στο 0% κ ότι φορτιζει αλλα δεν φορτιζει ποτε... Μολις βγαλω το καλωδιο κλεινει απευθειας. Ξηλωσα την μπαταρια την ανοιξα μετρησα την καθε 2αδα μπαταριας 3.9 με 4 βολτ κ ολες μαζι δινουν 12 μηπως κ καποια 2αδα τα εχει παιξει... Προσπαθησα να μετρησω την μπαταρια απο τα πινακια του τσιπ που εχει πανω αλλα καμια τυχη οτι κ να μετρησω δειχνει 0μαλλον κατι θα πρεπει να γεφυρωσω... Αν βαλω τις μπαταριες οπως ειναι πανω στο λαπτοπ με το φορτιστη επανω κ μετρησω τα ακριανα πινακια μου δειχνει 12.4... Μολις βγαλω το καλωδιο παει στο 0... Το λαπτοπ δουλευει κ χωρις την μπαταρια... Μονο με τον φορτιστη οποτε δεν νομιζω οτι φταιει ο φορτιστης... Καμια ιδεα? Αν καποια μπαταρια απο τα ζευγη ηταν τελειωμενη θα μου εδειχνε 4 βολτ το ζευγαρι η θα μου εδειχνε 0?μηπως να τις κοψω να τις μετρησω μια μια ξεχωριστα? Ελπιζω να μην σας κουρασα αλλα εχω φαει κανα τριωρο να παλευω κ να ψαχνω στο ιντερνετ. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Marios1981
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα