deoxyribose Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Αγαπητά μέλη! Κοιτάω προς το Samsung J7 του 2017 και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Ακολουθεί η φόρμα: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ως 250 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): fb, messangers, instagram, viber, whatsapp, photos 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι bloatware, please! Πολύς χώρος για εγκατάσταση εφαρμογών (έρχομαι από Xperia M4..). Ανθεκτικό - καλή ποιότητα κατασκευής. Κάλυψη σε περίπτωση εγγύησης. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; σωστή ROM ναι, με τη μπάντα τι παίζει;;; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι πολύ σημαντικό! 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι, αγορά συσκευής μόνο 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Ευχαριστώ!
asdfaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, deoxyribose είπε Αγαπητά μέλη! Κοιτάω προς το Samsung J7 του 2017 και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Ακολουθεί η φόρμα: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ως 250 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): fb, messangers, instagram, viber, whatsapp, photos 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι bloatware, please! Πολύς χώρος για εγκατάσταση εφαρμογών (έρχομαι από Xperia M4..). Ανθεκτικό - καλή ποιότητα κατασκευής. Κάλυψη σε περίπτωση εγγύησης. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; σωστή ROM ναι, με τη μπάντα τι παίζει;;; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι πολύ σημαντικό! 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι, αγορά συσκευής μόνο 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Ευχαριστώ! Μια χαρα ειναι το j του 2017 για 250ευρο. +οθονη Oled. Οι εφαρμογες που χρησιμοποιεις ειναι η πιο βαριες οσο Bloatware και να εχει αυτες ειναι η χειροτερες. fb, messangers, instagram, viber, whatsapp, 1
darkrider93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Για την 800 θα απαντησω μονο,πρακτικα δεν παιζει κανενα ρολο αν δεν εχεις wind και αν δε επισκεπτεσαι συχνα την επαρχια, αλλα νομιζω οτι κινητο αγοραζεις απο Ελλαδα την εχει, οποτε δεν εχεις θεμα. 1
deoxyribose Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ! Μου είπαν να κοιτάξω και για Xiaomi (δε θυμάμαι μοντέλο) καθώς και για Huawei P10. Πώς συγκρίνονται σε σχέση με το Samsung; Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές;
asdfaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, deoxyribose είπε Ευχαριστώ πολύ! Μου είπαν να κοιτάξω και για Xiaomi (δε θυμάμαι μοντέλο) καθώς και για Huawei P10. Πώς συγκρίνονται σε σχέση με το Samsung; Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές; Κοιτα τι γινεται. Και xiaomi και nexus και huawei εχει με τοσα λεφτα το θεμα ειναι πως αν πας σε xiaomi ειναι σαν να μην εχεις καμερα δεν ειναι καλη ιδικα σε βραδινες αν πας σε Huawei θα εχεις καλητερη ταχυτητα απο ολα καλη καμερα αλα lcd οθονη και οχι amoled. Το nexus εχει Bootloops αν και ωραιο αλα ips οθονη. Θεωρο το j και καλο σε καμερα και ταχυτητα και top οθονη. Τα αλα ολο και καπου θα υστερουν. 1)galaxy J 2017 και 2)huawei honor 8 το Huawei p10 κανει 400euro το Lite εννοουσαν που οχι δεν αξιζει για εμενα λογω οθονης. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από asdfaster
ASTOU Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Πραγματικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι οποιαδήποτε κινητό της Samsung πλην των 2 ναυαρχίδων είναι καλύτερο από το αντίστοιχο της xiaomi. Το μόνο στο οποίο υπερτερούν τα Samsung είναι οι κάμερα και αυτό στα μοντέλα των 150 ευρώ πχ redmi 4x, redmi note 4x και μετά 4a και ποιο χαμηλά. Δεν γίνεται να θεωρείται καλό ένα κινητό και να αξίζει 250 ευρώ όταν ένα χρόνο μετά κολλάει τόσο που θες να το σπάσεις Samsung Galaxy A5 2016 ενώ το note 4x απλά πετάει. Επίσης ο ts είπε ότι δεν θέλει bloatwear, και προτείνετε Samsung με τις 15 άχρηστες εφαρμογές της. Αντίστοιχα οι εφαρμογές της xiaomi είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Το μόνο αρνητικό με την xiaomi είναι το θέμα της εγγύησης σε περίπτωση αγοράς από Κίνα, όχι ότι δεν υπάρχει απλά έχει ταλαιπωρία να το στείλεις μέχρι Κίνα και πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα, βέβαια με αγορά από Ελλάδα έχεις την εγγύηση της infoquest η οποία μπορώ να διαβεβαιώσω ότι είναι άψογη. Και πριν με κατηγορήσει κάνεις ως funboy, εγώ απλά υποστηρίζω την τσέπη μου και καμιά εταιρία. Είναι όμως γελοίο να θεωρείται η Samsung vfm..
asdfaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ASTOU είπε Πραγματικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι οποιαδήποτε κινητό της Samsung πλην των 2 ναυαρχίδων είναι καλύτερο από το αντίστοιχο της xiaomi. Το μόνο στο οποίο υπερτερούν τα Samsung είναι οι κάμερα και αυτό στα μοντέλα των 150 ευρώ πχ redmi 4x, redmi note 4x και μετά 4a και ποιο χαμηλά. Δεν γίνεται να θεωρείται καλό ένα κινητό και να αξίζει 250 ευρώ όταν ένα χρόνο μετά κολλάει τόσο που θες να το σπάσεις Samsung Galaxy A5 2016 ενώ το note 4x απλά πετάει. Επίσης ο ts είπε ότι δεν θέλει bloatwear, και προτείνετε Samsung με τις 15 άχρηστες εφαρμογές της. Αντίστοιχα οι εφαρμογές της xiaomi είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Το μόνο αρνητικό με την xiaomi είναι το θέμα της εγγύησης σε περίπτωση αγοράς από Κίνα, όχι ότι δεν υπάρχει απλά έχει ταλαιπωρία να το στείλεις μέχρι Κίνα και πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα, βέβαια με αγορά από Ελλάδα έχεις την εγγύηση της infoquest η οποία μπορώ να διαβεβαιώσω ότι είναι άψογη. Και πριν με κατηγορήσει κάνεις ως funboy, εγώ απλά υποστηρίζω την τσέπη μου και καμιά εταιρία. Είναι όμως γελοίο να θεωρείται η Samsung vfm.. δεν μας νοιάζει τι δεχεσαι και τι όχι Απο την στιγμη που χρησιμοποιει fb, messangers, instagram, viber, whatsapp, νατο το Bloatware πιο πολυ δεν εχει. Δεν ειναι VS εδω δεν μας νοιαζει τη δεχεται ο καθενας. Τα xiaomi δεν εχουν ουτε τα 700ευρο καμερα...... τα 250ευρο εχουν?!!!!! Αν παθει κατι θα μας το πας Κινα? Απο οθονη ips ετη φωτος καλυτερη η amoled.... Αλλο το A5 ας παει σε note8 τοτε...! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από asdfaster 1
ASTOU Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Με αυτή την εντελώς καθημερινή χρήση των fb, messangers, instagram, viber, what's app το Samsung και το πολύ βαρύ TouchWiz θα κολλάει σε εκνευριστικά επίπεδα. Ο καθένας επιλέγει βέβαια ότι θεωρεί καλύτερο. Το ιδανικό θα ήταν ο ts να πήγαινε σε ένα κατάστημα και να τα έβλεπε από μόνος του, από τη στιγμή όμως που ζητάει την γνώμη μας στο φόρουμ απαντώ με βάση αυτά που έχω δει. Και πίστεψε με έχω έρθει σε επαφή και έχω χρησιμοποιήσει αν όχι όλα τα περισσότερα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία τόσο της Samsung όσο και της xiaomi. Αν έχεις κάτι να προσθέσεις ευχαρίστως. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα ότι γράφω είναι facts. 1
asdfaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ASTOU είπε Με αυτή την εντελώς καθημερινή χρήση των fb, messangers, instagram, viber, what's app το Samsung και το πολύ βαρύ TouchWiz θα κολλάει σε εκνευριστικά επίπεδα. Ο καθένας επιλέγει βέβαια ότι θεωρεί καλύτερο. Το ιδανικό θα ήταν ο ts να πήγαινε σε ένα κατάστημα και να τα έβλεπε από μόνος του, από τη στιγμή όμως που ζητάει την γνώμη μας στο φόρουμ απαντώ με βάση αυτά που έχω δει. Και πίστεψε με έχω έρθει σε επαφή και έχω χρησιμοποιήσει αν όχι όλα τα περισσότερα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία τόσο της Samsung όσο και της xiaomi. Αν έχεις κάτι να προσθέσεις ευχαρίστως. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα ότι γράφω είναι facts. Δεν αντιλεγω μπορεις να κανεις Post τα κινητα που πιστευεις καλα με τα + τους και τα - τους ως 250euro. Εγω δεν μπορω να προτεινω κινητο με service στην Kινα σε κανεναν χρηστη που θελει βοηθεια και χωρις καλη καμερα κιολας ποσο μαλλον με Ips οθονη. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από asdfaster 1
ASTOU Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις δίκιο σε σχέση με την εγγύηση για Κίνα μιας και όταν τα είχε φτύσει η πλακέτα στο MI5 της κοπέλας μου η όλη διαδικασία αντικατάστασης διήρκησε ένα μήνα. Λοιπόν επί του παρόντος θεωρώ ότι το καλύτερο κινητό από Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα είναι το xiaomi mi A1. Η κάμερα είναι αρκετά καλή, όχι άριστη σε low light, πολύ πειστική θα έλεγα υπό συνθήκες καθημερινότητας. 4 ράμ τα οποία θεωρώ το ελάχιστο αποδεκτό και 64 ρομ. Επίσης στοκ Android χωρίς bloarwear, χωρίς περιττές εφαρμογές χωρίς τίποτα. Το μόνο που μπορώ να συγκρίνω την εμπειρία χρήσης του με το OP3T μου. Επίσης άψογο batterie optimization, 2 μέρες με απλή χρήση και quick charge που ήρθε με την τελευταία ενημέρωση. Επιπλέον λόγω στοκ Android λαμβάνει τις ενημερώσεις υπερβολικά γρήγορα με ελάχιστη καθυστέρηση από το Pixel, και όπου λέμε ενημερώσεις το σημαντικότερο είναι τα security patches. Ειλικρινά δεν θεωρώ ότι το j7 των 3 ράμ και 16 ρομ 😂😂 μπορεί να συγκριθεί. 2
saruman123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, deoxyribose είπε Αγαπητά μέλη! Κοιτάω προς το Samsung J7 του 2017 και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Ακολουθεί η φόρμα: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ως 250 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): fb, messangers, instagram, viber, whatsapp, photos 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι bloatware, please! Πολύς χώρος για εγκατάσταση εφαρμογών (έρχομαι από Xperia M4..). Ανθεκτικό - καλή ποιότητα κατασκευής. Κάλυψη σε περίπτωση εγγύησης. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; σωστή ROM ναι, με τη μπάντα τι παίζει;;; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι πολύ σημαντικό! 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι, αγορά συσκευής μόνο 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Ευχαριστώ! Στα 269€ αυτό https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html το θεωρώ καλύτερο σε πολλά επίπεδα. Stock android , ξεχωριστή θύρα για sd χωρίς να θυσιάσεις κάποια sim slot, επεξεργαστή snap με καλή διαχείριση μπαταρίας/αυτονομίας, εγγύηση αντιπροσωπείας,Gorilla glass 3, έρχεται με android 7 και έχει πάρει Oreo 1
deoxyribose Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ και πάλι για τις απόψεις. Θα δω και το Lenovo. Για το Xiaomi vs J7 εννοείται πρέπει να συγκρίνει κανείς συσκευές με ίδια τιμή, αυτές που αναφέρθηκαν δεν έχουν ίδια... όσο για την κάμερα θα το τσεκάρω από gsmarena, ίσως να βγάλω άκρη. Για το bloatware η -μικρή- δική μου εμπειρία με Samsung S4 mini λέει ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις ότι θες χωρίς να χάσεις κάτι σε χρηστικότητα.... γενικά δε μου φάνηκε βαρύ το S4 mini, φυσικά όλα αυτά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε που το πήρα. Ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση στο Samsung είναι και το ότι έχει μεταλλικό περίβλημα, δεν ξέρω πώς συγκρίνονται και τα άλλα μαζί του.
saruman123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, deoxyribose είπε Ευχαριστώ και πάλι για τις απόψεις. Θα δω και το Lenovo. Για το Xiaomi vs J7 εννοείται πρέπει να συγκρίνει κανείς συσκευές με ίδια τιμή, αυτές που αναφέρθηκαν δεν έχουν ίδια... όσο για την κάμερα θα το τσεκάρω από gsmarena, ίσως να βγάλω άκρη. Για το bloatware η -μικρή- δική μου εμπειρία με Samsung S4 mini λέει ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις ότι θες χωρίς να χάσεις κάτι σε χρηστικότητα.... γενικά δε μου φάνηκε βαρύ το S4 mini, φυσικά όλα αυτά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε που το πήρα. Ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση στο Samsung είναι και το ότι έχει μεταλλικό περίβλημα, δεν ξέρω πώς συγκρίνονται και τα άλλα μαζί του. Μεταλλικό έχει και το moto g5s plus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα