gamerz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα μετα την εγκατασταση της Version 1.05.14 καθε φορα που ξεκιναει ο υπολογιστης. Εχετε να μου προτινεται καποια λυση? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) και εγω ειχα σοβαρο προβλημα ξαφνικα με ai suite 3 αλλα εκανα φορματ δεν μπορεσα να το διορθωσω κ μετα απλα δεν το εβαλα ξανα δοκιμασε να κανεις unistall με καποιο προγραμμα οπως το revo unistaller που εχει επιλογη να σβησεις ολα τα αρχεια απο registry se safe mode μια προταση Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, gamerz είπε Καλησπερα εχω το εξης προβλημα μετα την εγκατασταση της Version 1.05.14 καθε φορα που ξεκιναει ο υπολογιστης. Εχετε να μου προτινεται καποια λυση? Ευχαριστω. ριξε μια ματια εδω https://rog.asus.com/forum/showthread.php?89547-How-to-uninstall-Ai-Suite-III-manually Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα