darkman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, halkbam είπε Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 508/717 kbps Attainable Rate(Up/Down) 711/1656 kbps Noise Margin(Up/Down) 16.9/3 dB Line Attenuation(Up/Down) 28.5/64.7 dB Output Power(Up/Down) 11.3/8.9 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 2/8 Interleave Delay(Up/Down) 2/8 ms INP(Up/Down) 0.7/2.3 symbols Profile N/A Showtime Start 161 h 42 min 56 s LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/2 FEC Errors(Up/Down) 0/25008 προσπάθησα να το κάνω αυτό και μου είπαν ότι δεν έχω δικαίωμα διακοπής να το κάνω αυτό με τον πιο αγενές τρόπο, δεν μου έχει ξανά τύχη προσωπικά κάτι τέτοιο τώρα που το βλέπω τι εννοεί Modulation Type ADSL_2plus ? συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος Δεν περιμέναμε και καμια έκπληξη ,με βάσει αυτα που μας ειχες πει σχεδόν 5 χιλιόμετρα καθε χιλιόμετρο ειναι περιπου 13,8 db αν τα διαιρέσεις με το line attenuation σου βλεπεις ποσο μακρια εισαι
sundance_kid Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/2/2018 στις 7:11 ΜΜ, spyros007 είπε Εφοσον κλειδώνει κατω απο 4 θεωρείται αδυναμία παροχής υπηρεσιας ασχέτως τι γινεται στην περιοχη.Μια καταγελεια στην ΕΕΤΤ και εφυγες σαν κυριος Το θεμα ειναι που θα πας αν εχει προβλημα ολη η περιοχη,εκτός αν ο ΟΤΕ ειναι καλυτερος................................ Μεγαλύτερη ανακρίβεια δεν έχω διαβάσει. Δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός - οδηγία -όπως θέλεις πες το, ότι κάτω απο Χ Mbps θεωρείται αδυναμία παροχής υπηρεσίας.
halkbam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Απότι είδα η Cosmote υποστηρίζει fiber τις καινούργιες συνδέσεις 30μβ εγγυημένα, το θέμα είναι ότι σπάω συμβόλαιο και πρέπει να πληρώσω το πρόστιμο, μακρία από cyta ποτέ ξανά και οχι τόσο για την ταχύτητα που είχα όσο για την χειρότερη εξυπηρέτηση που έχω αντιμετωπίσει ποτέ μου.
jkoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Σε σένα δίνει διαθεσιμότητα; Αν ναι, τότε υπάρχουν ενεργές καμπίνες στην περιοχή σου, διαφορετικά τα ίδια ακριβώς θα πιάνεις όπως και στην Cyta. Θαύματα δεν γίνονται. Η ταχύτητα συγχρονισμού έχει να κάνει κυρίως από την απόσταση που έχουμε από το DSLAM, είτε αυτό είναι στο αστικό κέντρο είτε στην καμπίνα (όπου υπάρχουν αυτές), 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 25 minutes ago, halkbam said: Απότι είδα η Cosmote υποστηρίζει fiber τις καινούργιες συνδέσεις 30μβ εγγυημένα, το θέμα είναι ότι σπάω συμβόλαιο και πρέπει να πληρώσω το πρόστιμο, μακρία από cyta ποτέ ξανά και οχι τόσο για την ταχύτητα που είχα όσο για την χειρότερη εξυπηρέτηση που έχω αντιμετωπίσει ποτέ μου. Η Cyta δεν δίνει διαθεσιμότητα για VDSL?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα