l337 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, darkman είπε αμπελοφιλοσοφία ειναι οταν σου λεει εχει ερθει τεχνικος ,το εχει δει ,αλλα και στην περιοχή δεν εχουν πανω απο 1 ???? Όταν πχ. δεν ξέρουμε το line attenuation και τα άλλα χαρακτηριστικά, τότε ναι.. είναι συζήτηση καφενείου το παραπάνω. 14 λεπτά πριν, darkman είπε Εισαι σιγουρος ??? εγω διαβασα οτι εχει γινει η πώληση κανονικα και με υπογραφες .... http://www.capital.gr/epixeiriseis/3268532/upegrafi-i-polisi-tis-cyta-hellas-sti-vodafone https://www.digitallife.gr/mpikan-oi-ypografes-tis-polisis-tis-cyta-hellas-sti-vodafone-54502 Καταρχήν πρέπει να περάσει και από την κυπριακή βουλή. Επίσης το συμβόλαιο υπογράφτηκε απλά και μόνο μεταξύ των cyta και vodafone. Υπάρχουν και άλλες εποπτικές αρχές από πίσω που θα δώσουν (ή όχι) το seal of approval. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από l337
darkman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, l337 είπε Όταν πχ. δεν ξέρουμε το line attenuation και τα άλλα χαρακτηριστικά, τότε ναι.. είναι συζήτηση καφενείου το παραπάνω. Καλα κρασα αδερφε
l337 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε Καλα κρασα αδερφε Δεν πίνω κρασί. Κατά τ' άλλα αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό ή να επιχειρηματολογήσεις όσον αφορά το θέμα, τότε κάνε το, αλλιώς μην το κουράζουμε.
spyros007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερωτησουλα στην ΕΕΤΤ θα μας πεισει ,αλλα εν ετη 2018 το 1 ισοδυναμεί με αδυναμια παροχης και ειμαι σίγουρος οτι ετσι θα το δει και ΕΕΤΤ.Τωρα τα του ρουτερ ειναι περιττα εφοσον υπαρχει γνωμάτευση τεχνικου της εταιρειας οτι δεν υπαρχει βλαβη.Το ποιο τραγικο όμως ειναι οτι καποιοι με τον τροπο τους προτρεπουν τον ΤS να κατσει στα αυγα του,αντι να διεκδικήσει με οποιο νόμιμο τροπο το δικιο του..............Γιατι επι της ουσιας εχει απολυτο δικιο και αν δεν το διεκδικήσει μαζι με τούς άλλους γείτονες προβλεπω να μενουν με το 1 για πολλαααααα χρονια ακομα. Το θεμα ειναι αν μπορει να βρει κατι καλύτερο............. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από spyros007
darkman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, l337 είπε Δεν πίνω κρασί. Κατά τ' άλλα αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό ή να επιχειρηματολογήσεις όσον αφορά το θέμα, τότε κάνε το, αλλιώς μην το κουράζουμε. Αφού δεν σου φάνηκε ουσιαστικό ότι ο άνθρωπος δεν έχει βλάβη ,ότι έχει φέρει τεχνικό , ότι όλοι η περιοχή είναι έτσι και ότι δεν σε ρωτάει αυτό που του λες , τότε τι ποιο ουσιαστικό μπορώ να πω εγώ σορρυ αν σε κούρασα δεν ξανασχολιαζω Να πίνεις κρασί κάνει καλό .
halkbam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, l337 είπε Γιατί χωρίς στατιστικά από το router το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αμπελοφιλοσοφούμε και να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Από Δευτέρα θα βάλω στατιστικά ρουτερ
isay Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Εγω έχω ένα αλλο προβληματισμο. Εφόσον όλη η περιοχή εχει προβλημα, οποιαδήποτε εταιρεία και να επιλέξεις, πάλι στην ιδια ταχυτητα θα εισαι, δηλαδη το pos πάλι θα κάνει posιες. Εγω θα το έψαχνα αλλιώς. Θα προσπαθουσα να βρω ακρη στο τοπικο τεχνικό του οτε και να ρωτήσω αν υπάρχει χρονοδιαγραμμα εγκατάστασης καμπινας. Αντίστοιχη πληροφορία μπορεις να βρεις και στο δήμο σου (αν ειναι μικρός) αλλά με λιγοτερη ακρίβεια. Αν λοιπον υπάρχει χρονοδιάγμραμμα σε 2 μήνες να μπει καμπίνα, υπομονη 2 μήνες γιατί δεν αξίζει η φασαρία, οι καταγγελίες και τα νευρα. Αν όμως ειναι φλου ημερομηνία, ζυγισε αναμεσα στο διακοπή (pos, αναγκες μαγαζιου εσυ τις ξέρεις) ή μειωση παγίου (αν προβλέπεται) ή άλλος τροπος συνδεσης (π.χ. simplefi) 1
darkman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, isay είπε Εγω έχω ένα αλλο προβληματισμο. Εφόσον όλη η περιοχή εχει προβλημα, οποιαδήποτε εταιρεία και να επιλέξεις, πάλι στην ιδια ταχυτητα θα εισαι, δηλαδη το pos πάλι θα κάνει posιες. Εγω θα το έψαχνα αλλιώς. Θα προσπαθουσα να βρω ακρη στο τοπικο τεχνικό του οτε και να ρωτήσω αν υπάρχει χρονοδιαγραμμα εγκατάστασης καμπινας. Αντίστοιχη πληροφορία μπορεις να βρεις και στο δήμο σου (αν ειναι μικρός) αλλά με λιγοτερη ακρίβεια. Αν λοιπον υπάρχει χρονοδιάγμραμμα σε 2 μήνες να μπει καμπίνα, υπομονη 2 μήνες γιατί δεν αξίζει η φασαρία, οι καταγγελίες και τα νευρα. Αν όμως ειναι φλου ημερομηνία, ζυγισε αναμεσα στο διακοπή (pos, αναγκες μαγαζιου εσυ τις ξέρεις) ή μειωση παγίου (αν προβλέπεται) ή άλλος τροπος συνδεσης (π.χ. simplefi) Σωστο αυτο ,οπου και να παει το ιδιο θεμα θα εχει, και αν η αναγκη του ειναι μονο για το pos το simplefi ειναι οτι πρεπει αλλα δεν ξερω ακριβώς πως λειτουργεί αυτό ειναι με ογκοχρεωση ? η σου λεει παρε τοσα gb το μηνα και με αυτα τα λεφτα ? γιατι νομιζω οτι αυτο το συστημα πρεπει να ειναι ποιο ακριβο σε σχεσει με την κανονικη γραμμη ... η οχι ??????
jkoukos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, darkman είπε Εισαι σιγουρος ??? εγω διαβασα οτι εχει γινει η πώληση κανονικα και με υπογραφες .... Πολύ σίγουρος. Ακόμη και στα άρθρα που δείχνεις γίνεται αναφορά για τελική έγκριση από εποπτικές αρχές της χώρας μας. Αλλά κι εδώ μιλά (και ισχύει) για την Κυπριακή Βουλή, αφού η Cyta είναι κρατική εταιρεία. Επίσης αναφέρει για συγχώνευση σε ένα 6μηνο περίπου, πράγμα που το βλέπω αρκετά αισιόδοξο σενάριο. Υπόψη ότι άλλο πράγμα είναι η εξαγορά και εντελώς διαφορετικό η πλήρη συγχώνευση της εταιρείας και των υπηρεσιών. Στην αντίστοιχη περίπτωση HOL/Vodafone, η συγχώνευση ολοκληρώθηκε πάνω από 12 μήνες από την εξαγορά.
darkman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, jkoukos είπε Πολύ σίγουρος. Ακόμη και στα άρθρα που δείχνεις γίνεται αναφορά για τελική έγκριση από εποπτικές αρχές της χώρας μας. Αλλά κι εδώ μιλά (και ισχύει) για την Κυπριακή Βουλή, αφού η Cyta είναι κρατική εταιρεία. Επίσης αναφέρει για συγχώνευση σε ένα 6μηνο περίπου, πράγμα που το βλέπω αρκετά αισιόδοξο σενάριο. Υπόψη ότι άλλο πράγμα είναι η εξαγορά και εντελώς διαφορετικό η πλήρη συγχώνευση της εταιρείας και των υπηρεσιών. Στην αντίστοιχη περίπτωση HOL/Vodafone, η συγχώνευση ολοκληρώθηκε πάνω από 12 μήνες από την εξαγορά. Εγω δεν διαβασα κατι για βουλη της κυπρου στο αρθρο γιαυτο τα εβαλα ,μπορει και να μην το ειδα και καλα ειναι απο το θεμα στο ινσομνια με την πωλησει της cyta εκει τα εχω δει, αλλα κατα την γνωμη μου δεν νομιζω να αλλαζει κατι ,και λογικα η vodafon αυτα τα θεματα τα εχει καθαρίσει πολυ ποιο πριν φτασουν στην βουλη της κυπρου η καπου αλλου το θεμα ειναι ποσο θα παρει η μετάβαση εγω δεν νομιζω να κανει 12 μηνες ,αλλα δεν μπορει να κανει και κατι αλλο ο φιλος μας εκτος του να περιμένει αν εχει κανει και 24μηνο τοτε μπορει να βρεθει καμια λυση στο θεμα του Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από darkman
halkbam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 κοιταξτε η προφορά είναι πολύ καλή 19.90 ιντερνετ σταθερο και κινητο καμποσα λεπτά απλώς περίμενα να κλειδώνει τουλάχιστον 5-6μβ να παίζει και κανένα βιντεάκι ,με τα δεδομένα του κινητού σέρνεται και αυτό Ε γράφει :p, σας ρώτησα γιατί ο οτε το έκανε στα συμβόλαια ότι στην 24αρα δεν θα δεις κάτω απο 4μβ γιαυτό είπα να ρωτήσω μήπως γνώριζε κανείς κάτι για την cyta
jkoukos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, darkman είπε Εγω δεν διαβασα κατι για βουλη της κυπρου στο αρθρο γιαυτο τα εβαλα ,μπορει και να μην το ειδα και καλα ειναι απο το θεμα στο ινσομνια με την πωλησει της cyta εκει τα εχω δει, αλλα κατα την γνωμη μου δεν νομιζω να αλλαζει κατι ,και λογικα η vodafon αυτα τα θεματα τα εχει καθαρίσει πολυ ποιο πριν φτασουν στην βουλη της κυπρου η καπου αλλου το θεμα ειναι ποσο θα παρει η μετάβαση εγω δεν νομιζω να κανει 12 μηνες ,αλλα δεν μπορει να κανει και κατι αλλο ο φιλος μας εκτος του να περιμένει αν εχει κανει και 24μηνο τοτε μπορει να βρεθει καμια λυση στο θεμα του Η εξαγορά είναι το εύκολο σκέλος. Η συγχώνευση είναι το ζουμί της υπόθεσης. Από το άρθρο: Αναφορά σε κείμενο Δεδομένου ότι στο προηγούμενο στάδιο έχει γίνει έλεγχος της πρότασης από δύο αξιολογητές, τα επόμενα βήματα αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα, ώστε η μεταβίβαση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Δεδομένου ότι στις 28 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν προεδρικές εκλογές στην Κύπρο, η πώληση θα περάσει από τη νέα σύνθεση της Βουλής. Και από τα δικά σου: Αναφορά σε κείμενο ... και η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση λήψης των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα. Στο μεταβατικό στάδιο και μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τη λειτουργική της εφαρμογή, λαμβάνονται οι απαραίτητες πρόνοιες με γνώμονα τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας της Cyta Hellas και τη συνέχιση παροχής υψηλού επιπέδου υποστήριξης στους πελάτες της. Με απλά λόγια, έχει "ψωμί" ακόμη. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από jkoukos
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εάν το συμβόλαιο είναι καινούργιο, υπάρχει περίοδος υποαναχώρησης και διακόπτεται. Ανά πάσα στιγμή ο οποισδήποτε μπορεί να διακόψει το συμβόλαιό του. Το νούμερο ανήκει στον πελάτη και ο όποιος πάροχος, δεν επιτρέπεται να απορρίψει το αίτημα φορητότητας σε άλλον πάροχο. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να ζητήσει κάποιο ποσό για αποζημίωση. Εάν υπάρχουν βλάβες και γενικά ταλαιπωρείστε τότε καλό είναι να έχουμε κρατήσει ημερομηνίες που έχουμε μιλήσει με τους εκρπροσώπους στο τμήμα βλαβών του παρόχου μας και καταγγελία στην ΕΕΤΤ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από MapleLeafs
halkbam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 508/717 kbps Attainable Rate(Up/Down) 711/1656 kbps Noise Margin(Up/Down) 16.9/3 dB Line Attenuation(Up/Down) 28.5/64.7 dB Output Power(Up/Down) 11.3/8.9 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 2/8 Interleave Delay(Up/Down) 2/8 ms INP(Up/Down) 0.7/2.3 symbols Profile N/A Showtime Start 161 h 42 min 56 s LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/2 FEC Errors(Up/Down) 0/25008 Στις 3/2/2018 στις 5:45 ΜΜ, MapleLeafs είπε Εάν το συμβόλαιο είναι καινούργιο, υπάρχει περίοδος υποαναχώρησης και διακόπτεται. Ανά πάσα στιγμή ο οποισδήποτε μπορεί να διακόψει το συμβόλαιό του. Το νούμερο ανήκει στον πελάτη και ο όποιος πάροχος, δεν επιτρέπεται να απορρίψει το αίτημα φορητότητας σε άλλον πάροχο. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να ζητήσει κάποιο ποσό για αποζημίωση. Εάν υπάρχουν βλάβες και γενικά ταλαιπωρείστε τότε καλό είναι να έχουμε κρατήσει ημερομηνίες που έχουμε μιλήσει με τους εκρπροσώπους στο τμήμα βλαβών του παρόχου μας και καταγγελία στην ΕΕΤΤ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html προσπάθησα να το κάνω αυτό και μου είπαν ότι δεν έχω δικαίωμα διακοπής να το κάνω αυτό με τον πιο αγενές τρόπο, δεν μου έχει ξανά τύχη προσωπικά κάτι τέτοιο τώρα που το βλέπω τι εννοεί Modulation Type ADSL_2plus ? συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ADSL2+, αυτό που τρέχουν όλοι σε adsl πακετά... Με σχεδόν 65db attenuation είσαι τέρμα θεού, μόνο με VDSL ή RURAL σώζεται... https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Σκέψου ότι στον calculator η "μεγιστη-χειρότερη" τιμή είναι το 67.. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα