Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, ήθελα να ρωτήσω σαν νέο1 συνδρομητής στη cyta άμα μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο 24αρα υποτίθεται ότι έχω χωρίς πρόστιμο 120 ευρώ που μου ζητάνε? Αυτήν την στιγμή κλειδώνει 1mb ούτε το POS του καταστήματος μου δεν σηκώνει.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, halkbam είπε

Γειά σας, ήθελα να ρωτήσω σαν νέο1 συνδρομητής στη cyta άμα μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο 24αρα υποτίθεται ότι έχω χωρίς πρόστιμο 120 ευρώ που μου ζητάνε? Αυτήν την στιγμή κλειδώνει 1mb ούτε το POS του καταστήματος μου δεν σηκώνει.

οχι δεν μπορεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, halkbam είπε

Εχεις καποια βλαβη ? τι σου ειπαν για αυτο το θεμα με το 1mb ?

Δημοσ.

Νομιζω οτι κατω απο τα 4mbs,θεωρείται αδυναμία παροχης υπηρεσιας απο τον πάροχο και  επομένως,μπορείς να λυσεις το συμβόλαιο αζημιως,η να ζητήσεις αναπροσαρμογή ως προς την τιμη-υπηρεσίες που σου προσφέρουν.

Αυτά,εφόσον το πρόβλημα δεν οφείλεται σε εσενα(εσωτερική καλωδίωση).

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nos1 είπε

Νομιζω οτι κατω απο τα 4mbs,θεωρείται αδυναμία παροχης υπηρεσιας απο τον πάροχο και  επομένως,μπορείς να λυσεις το συμβόλαιο αζημιως,η να ζητήσεις αναπροσαρμογή ως προς την τιμη-υπηρεσίες που σου προσφέρουν.

Αυτά,εφόσον το πρόβλημα δεν οφείλεται σε εσενα(εσωτερική καλωδίωση).

Και εγω αυτο ξερω γιαυτο τον ρωτησα αν υπάρχει καποια βλαβη :(

Δημοσ.

Οχι δεν έχω κάποια βλάβη, είχε έρθει ένας τεχνικός και μου είπε τόσο είναι η σύνδεση στην περιοχή μου και δεν πρόκειται να δω μεγαλύτερα νούμερα

Όσο για αναπροσαρμογή τους πήρα τηλ δεν έχω ξανά συναντήσει πιο αγενείς άτομο η απάντηση τους ήταν ότι αυτη σαν εταιρεία από μεριά τους μου παρέχουν τις υπηρεσίες και ότι το συμβόλαιο λέει έως 24μβ και δεν έχει καποιο μινιμουν όριο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, halkbam είπε

Οχι δεν έχω κάποια βλάβη, είχε έρθει ένας τεχνικός και μου είπε τόσο είναι η σύνδεση στην περιοχή μου και δεν πρόκειται να δω μεγαλύτερα νούμερα

Εχεις καποιον που να ειναι εκει κοντα σου και να εχει internet ? εχει τα ιδια θεματα ???

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Εχεις καποιον που να ειναι εκει κοντα σου και να εχει internet ? εχει τα ιδια θεματα ???

Ναι, και οι διπλανοί μου τις ίδιες ταχύτητες έχουν, εγώ έχω την καλύτερη 1μβ 500κ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, halkbam είπε

Ναι, και οι διπλανοί μου τις ίδιες ταχύτητες έχουν, εγώ έχω την καλύτερη 1μβ 500κ

Αυτα ειναι σφαίρα πατε :( τι να σου πω σε αυτην την περίπτωση δεν ξερω αν μπορείς να κάνεις κάτι :( αν ηταν θεμα μονο της cyta θα μπορουσες να πατησεις  πανω σε αυτο ,για κακες υπηρεσίες,αλλα οπως μου λες εχει να κανει με την περιοχή σου :( τωρα που την πηρε η vodafon μπορει να σου στείλουν αλλο συμβόλαιο, λογο αλλαγεις εταιριας και να την σκαπουλαρεις ετσι :) να μην το δεχτείς δηλαδη και να πας οπου αλλου θες :)

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

Εφοσον κλειδώνει κατω απο 4 θεωρείται αδυναμία παροχής υπηρεσιας ασχέτως τι γινεται στην περιοχη.Μια καταγελεια στην ΕΕΤΤ και εφυγες σαν κυριος Το θεμα ειναι που θα πας αν εχει προβλημα ολη η περιοχη,εκτός αν ο ΟΤΕ ειναι καλυτερος................................

Δημοσ.

Προφανώς η περιοχή είναι μακρυά από το αστικό κέντρο. Οπότε είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν μικρές ταχύτητες συγχρονισμού σε όλους. Μόνον αν ήσουν ο μοναδικός με το πρόβλημα θα μπορούσες να ζητήσεις λύση και σε περίπτωση αδυναμίας,  διακοπή.

Δεν υπάρχει πουθενά πρόβλεψη ότι αν έχουμε μικρές ταχύτητες δικαιούμαστε αδαπάνως να διακόψουμε το συμβόλαιο. Ούτε επίσης ότι κάτω από 4Mbps (ή κάποια άλλη ταχύτητα) μπορούμε να το κάνουμε. Απορώ που τα έχετε διαβάσει αυτά. Αυτό που ισχύει είναι ότι σε χαμηλές ταχύτητες συγχρονισμού μπορούμε να ζητήσουμε μετάβαση σε μικρότερο πακέτο (άρα και πάγιο), εφόσον όμως υπάρχει τέτοιο στον πάροχο, πράγμα που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει.

Και κάτι τελευταίο. Ακόμη η Vodafone δεν εξαγόρασε την Cyta. Έχουμε μήνες δρόμου μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό, αφού πρώτα εγκριθεί από την Κυπριακή Βουλή. Αλλά και όταν γίνει, δεν αλλάζουν τα συμβόλαια, παρά μεταφέρονται αυτούσια στο νέο πάροχο, μέχρι την λήξη του καθενός με ότι ακριβώς προβλέπουν. Μετά την λήξη, υπάρχουν οι όποιοι νέοι όροι και τιμές.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, halkbam είπε

α) Ισχύει ακριβώς ότι σου έγραψε ο jkoukos.
β) Στατιστικά από το router σου θα βάλεις ή θα πρέπει να τα μαντέψουμε;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Και κάτι τελευταίο. Ακόμη η Vodafone δεν εξαγόρασε την Cyta. Έχουμε μήνες δρόμου μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό, αφού πρώτα εγκριθεί από την Κυπριακή Βουλή. Αλλά και όταν γίνει, δεν αλλάζουν τα συμβόλαια, παρά μεταφέρονται αυτούσια στο νέο πάροχο, μέχρι την λήξη του καθενός με ότι ακριβώς προβλέπουν. Μετά την λήξη, υπάρχουν οι όποιοι νέοι όροι και τιμές.

Εισαι σιγουρος ??? εγω διαβασα οτι εχει γινει η πώληση κανονικα και με υπογραφες ....
http://www.capital.gr/epixeiriseis/3268532/upegrafi-i-polisi-tis-cyta-hellas-sti-vodafone
https://www.digitallife.gr/mpikan-oi-ypografes-tis-polisis-tis-cyta-hellas-sti-vodafone-54502

40 λεπτά πριν, l337 είπε

β) Στατιστικά από το router σου θα βάλεις ή θα πρέπει να τα μαντέψουμε;

Να τα κανεις τι ? αφου σου λεει οτι δεν ειναι θεμα βλαβης αλλα της περιοχής .... σε τι μπορουν να σε βοηθησουν τα στατιστικά ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, darkman είπε

Να τα κανεις τι ? αφου σου λεει οτι δεν ειναι θεμα βλαβης αλλα της περιοχής .... σε τι μπορουν να σε βοηθησουν τα στατιστικά ?

Γιατί χωρίς στατιστικά από το router το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αμπελοφιλοσοφούμε και να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, l337 είπε

Γιατί χωρίς στατιστικά από το router το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αμπελοφιλοσοφούμε και να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.

αμπελοφιλοσοφία ειναι οταν σου λεει εχει ερθει τεχνικος ,το εχει δει ,αλλα και στην περιοχή δεν εχουν πανω απο 1 ???? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...