Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ενημέρωση του Lenovo tab 3 8plus.

Greek_Super_Saiyan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Καλό μήνα. Σήμερα το πρωί που άνοιξα το tablet, υπήρχε μια ενημέρωση γυρω στα 49mb. Την πάτησα να γίνει και όταν ολοκληρώθηκε έκανε επανεκκίνηση και όταν γύρισα στο tablet μετά από 5 λεπτά, είδα πως έχει κολλήσει φορτωνοντας και γράφοντας '' Εκκίνηση Android '' '' Προετοιμασία Google''. Το ανοιγόκλεισα πολλές φορές και έβγαζε βελτιστοποιηση σε 1 απο 7, 2,3, κτλπ. Γεμισε στο 7στα7 και πάλι μου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Τι συμβαίνει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζοντας οτι κολλησε στα 5 λεπτα και κανοντας βεβιασμενη επανεκκινηση,του μαμησες τα πρεκια. Σ'αυτες τις περιπτωσεις περιμενουμε τουλαχιστον 15'. Και αν περασουν,παλι δεν επεμβαινουμε με αυτον τον τροπο. Δοκιμασε ενα χαρντ ριζετ

• Sad 1

1 ώρα πριν, tsilitheo1 είπε

Νομιζοντας οτι κολλησε στα 5 λεπτα και κανοντας βεβιασμενη επανεκκινηση,του μαμησες τα πρεκια. Σ'αυτες τις περιπτωσεις περιμενουμε τουλαχιστον 15'. Και αν περασουν,παλι δεν επεμβαινουμε με αυτον τον τροπο. Δοκιμασε ενα χαρντ ριζετ

Πωπω... Πως το κάνω αυτό; 

16 λεπτά πριν, Greek_Super_Saiyan είπε

Πωπω... Πως το κάνω αυτό; 

https://hopemyworlds.com/hard-reset-lenovo-tab3-8-plus/

• Thanks 1

• 5 χρόνια αργότερα...

Καλημέρα ,καθώς είμαι κάτοχος εδώ και χρόνια του Tab 8 plus έχω τα εξής θέματα .

Το γνωστό θέμα με τη μη εγκατάσταση εφαρμογών από το playstore.Οι εφαρμογές κατεβαίνουν ωε ένα ποσοστό και μετά απλά χάνονται χωρίς να συνεχίζεται η εγκατάσταση .Είτε κατεβαίνουν στο 100% και μετά δε γίνεται η εγκατάσταση .

Το πρόβλημα κάποιες φορές λύνεται αν διακόπτω τη λειτουργία του Google Services και μετά να ξανά επιλέγω την εφαρμογή για κατέβασμα.

Με δεδομένο αυτό το πρόβλημα καθώς και την περιορισμένη μνήμη όπου δεν μπορώ να αποθηκεύω τις εφαρμογές σε sd,θα ήθελα τη γνώμη σας για να δώσω το τάμπλετ σε κάποιον τεχνικό και να το φλασάρει με κάποια Rom  όπου θα θα το μετατρέψει σε πιο πρόσφατο Android ,πχ 13;

Επίσης το κουμπάκι απενεργοποίησης δεν πατιέται εύκολα μετά από αντικατάσταση μπαταρίας .

Με δεδομένα αυτά ,μπορείτε να μου πείτε αν κάνω κάποιο λάθος ή είναι θέματα που μπορούν να λυθούν με root ,φλασάρισμα Rom;Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη καθώς και πού μπορώ να απευθυνθώ για την "αναβάθμιση "

Υγ Με root θα μπορώ να αποθηκεύω οποιαδήποτε εφαρμογή στην Sd,σωστά ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Προσωπικά έχω τις εφαρμογές να μην κάνουν αναβάθμιση αυτόματα στο κινητό μου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι καθαρισμό της cache της κάθε εφαρμογής σε όλες τις εφαρμογές μία μία. ΌΧΙ των δεδομένων της κάθε εφαρμογής, μόνο την cache των εφαρμογών και μια επανεκκίνηση ύστερα. Εννοείται πως όσες εφαρμογές δεν τις χρειάζεσαι τις σβήνεις, όχι βέβαια εφαρμογές συστήματος, κι από αρχεία ό,τι δεν το χρειάζεσαι στο ταμπλετ το βάζεις σε μία κάρτα μνήμης για να ελευθερώσεις όσο χώρο μπορείς. Έπειτα κάνε μία μία τις ενημερώσεις στις εφαρμογές αφήνοντας ένα διάστημα 3-5 λεπτών της ώρας ενδιάμεσα κι άλλα 5 λεπτά μετά την τελευταία και κατόπιν ξανά επανεκκίνηση. 

Το να βάλεις μια custom rom δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δουλεύουν όλα μετά, κι εννοείται πως θα σβηστούν φωτογραφίες και γενικώς δικά σου αρχεία. 

Μπορείς αν θες να κάνεις μια αναζήτηση για 

Lenovo tab 4 8 plus custom rom 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...