gsisr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 πιάνω τον εαυτό μου να βαριέται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο..δεν με εντυπωσίασε η σειρά.. τώρα μπαίνω στο 5ο βέβαια.. 1
mindtrapper Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δείτε το όλο και μετά πείτε. Εντάξει δεν αλλάζει το στιλ του αλλά δεν έχετε δει όλη την ιστορία.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα η ιστορία. Οι ερμηνείες ήταν ok, ο χαρακτήρας του Poe ήταν personal favorite, και ο πρωταγωνιστής είχε πολύ καλή παρουσία. Οπτικά επίσης έκαναν πολύ καλή δουλειά, ειδικά στο σύγχρονο κόσμο (το παρελθόν συχνά θύμιζε λίγο Xena the warrior princess, αλλά ok όχι σε υπερβολικό βαθμό). Μειονέκτημα για μένα ότι κάποια πράγματα, τεχνολογικούς όρους και εκφράσεις/slang είτε τα εξηγούσαν πολύ γρήγορα είτε τα εξηγούσαν με υπονοούμενα θεωρώντας δεδομένο ότι οι χαρακτήρες ήδη γνώριζαν τι σημαίνουν και πώς λειτουργούν (που γενικά έτσι ήταν). Με αποτέλεσμα μερικές φορές να χάνομαι προσπαθώντας να παρακολουθήσω την ιστορία και τα συμπεράσματα που έβγαζαν. 4
Theodore1890 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Σωστός ο απ επάνω. Και ο Ποε κορυφή (μη ξεχνάμε και τη τύπισσα με τις ρώγες.) Με αγγλικούς υπότιτλους που το παρακολουθούσα, μου πείρε 3 επεισόδια να μπω στο νόημα και βάλε.
kourt71724 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ το γούσταρα πολύ αλλά απο ενα σημείο και μετά μου φάνηκε σαπουνόπερα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από kourt71724
Putman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Οι ουρανοξύστες πόσο ύψος παίζει να είχαν;
ksessalonikios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 οτι δηλαδή σε εντυπωσίασε το υψος των ουρανοξυστών ενώ τα κτίρια που αιωρούνταν περασε απαρατήρητο
Putman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Κόλλησα με το ύψος.Λογικά αν υπολογίσουμε ότι ήταν πάνω από τον σχηματισμό από σύννεφα μπορεί και 10 χιλιόμετρα ύψος.
kuzko21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν εχουν να λενε τα συννεφα - και το burj khalifa εχει βρεθει σχεδον το 1/3 του πανω απο το cloudline (καθως και λιγοτερο ψηλοι, γειτονικοι του ορανοξυστες), απλα επειδη τα συννεφα ηταν χαμηλα... ο,τι φαινοντουσαν ψηλα τα κτηρια φαινοντουσαν παντως Spoiler Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από kuzko21
Geosim79 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 12/2/2018 στις 3:07 ΜΜ, vrwmiaris είπε ποια είναι αυτή η μιλφαρα; 1
speedy23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Λατρεια ο ''ξενοδοχος'', συμπαθητικο το story και το CGI δεν ηταν καθολου κακο. btw, ακομα να συνελθω απο το ποσο κακο ηταν το CGI του Murder on the Orient Express Δεν θα ελεγα τρελο δεσιμο με χαρακτηρες σε καμια περιπτωση ουτε ηταν καθηλωτικοι αλλα τουλαχιστον ηταν ενδιαφεροντες και δεν σε κουραζαν. Ωραια και τα εμβολιμα συμπληρωματα για το υποβαθρο των χαρακτηρων αλλα οπως ειπε και ο Praet, 'Ζηνισαν' λιγο. ΥΓ: James Purefoy gonna Purefoy.
gsisr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 εγώ το σταμάτησα. 10 λεπτα εβλεπα, 10 μ έπαιρνε ο ύπνος.
Zus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Το τελείωσα χθες βράδυ. Εξαιρετική σειρά, ελπίζω να συνεχίσουν με την τριλογία. Αν όχι, θα πάω να πάρω τα βιβλία! 2
katergaris79 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Χθες το τέλειωσα κι εγώ. Καλοφτιαγμένο ήταν, κάποια κάδρα ήταν αριστουργηματικά. Η ιστορία όμως οκ, δε μου είπε και πολλά όπως και οι ερμηνείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα